Mazda 6 leasingkampanje

Mazda 6 leasingkampanje

Prøvekjør en av markedets beste stasjonsvogner

Mazda 6

Mazda 6 er kanskje klassens mest undervurderte bil. Dette er en fullverdig familiebil som har svært gode kjøreegenskaper, meget god kvalitet og sikkerhet i toppklasse. Spør du oss er den også en av de aller peneste stasjonsvognene som ruller på veien. Les mer om bilen du ikke visste at du ønsket deg under.

Design

Førsteinntrykket av Mazda 6 er et inntrykk som setter seg. Mazdas KODO-design er blitt svært godt mottatt i markedet og dette er ikke uten grunn. Utseendet er sportslig og moderne. Alle detaljer er nøye gjennomtenkt og Mazda 6 står frem som en perle sammenlignet med mange andre stasjonsvogner.

Sikkerhet

Mazda 6 er designet for maksimal sikkerhet enten du er fører, passasjer eller barn i barnesete. Full score i Euro NCAP, trafikkskiltgjenkjenning og kjørefeltassistanse er bare noen av sikkerhetsmomentene som er bygget inn i bilen.

Infotainment

Mazdas infotainmentsystem er intuitivt, smart og enkelt å bruke. Med en 7 tommers skjerm i dashbordet har du alltid lett tilgang til den informasjonen du trenger enten det er kart, radiokanaler eller telefon. Med et hjul og knapper mellom forsetene vil det alltid være enkelt å betjene systemets mange funksjoner uten å måtte endre sittestilling.

Godt utstyrt

Utstyrsnivået på vår kampanjemodell er «Vision». Dette er en svært godt utstyrt bil med massevis av utstyr. Vi kan nevne 2-soners automatisk klimaanlegg, oppvarmet ratt, LED kjørelys, nærlys og tåkelys, navigasjon, elektriske og oppvarmede speil samt mye mer.

Nok krefter

En motor på 150 hestekrefter er alltid klar til å gi deg kraften og akselerasjonen du ønsker. Et forbruk på kun 0,49 liter per mil for blandet kjøring gir deg også god drivstofføkonomi. Maksimal hengervekt er 1600 kilo, nok til å dra en relativt stor henger.

God plass

Den romslige kupeen gir deg nok plass enten du skal på helgetur eller bilferie med familien. Bagasjerommet rommer hele 522 liter.

Automatgir

Med Mazdas automatkasse får du silkemyke girskift. Vil du ha en mer responsiv bil setter du den i sportmodus. Det er også mulig å manuelt skifte gir hvis du mener du selv gjør en bedre jobb enn bilen.

Se bilen, prøvekjør og bli overbevist

Vi er helt sikre på at du vil bli overrasket over Mazda 6. Med den strømlinjede formen vil førsteinntrykket være svært godt. Når du setter deg inn vil komforten og designet som omslutter deg overbevise deg enda mer. Star motoren, tråkk inn gassen og ta deg en prøvetur. Etter dette vil du være like overbevist som oss om at dette er en av de beste stasjonsvognene du kan velge i denne klassen.

Privatleie av Mazda 6

Vi har nå leasingkampanje på Mazda 6. Vi forstår at det kan være vanskelig å velge bil i dagens marked ettersom det er tvil om hva en ny bil i dag vil være verdt om noen år. Ved å privatleie bilen får du forutsigbare kostnader (vil variere med rentenivået) og ingen bekymringer over verdien på bilen når leieperioden er over. Leieperioden på denne bilen er 4 år / 60 000 km og du kan selv velge om du ønsker å betale en startleie for lave månedlige kostnader eller betale noe høyere månedspriser og ingen startleie.

Er det noe du lurer på angående privatleie er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Vi gleder oss til å vise deg Mazda 6. Den står hos oss klar for prøvekjøring.

Leasingeksempel 1 med innskudd / startleie


Pris
2 790,-
per mnd.
Startleie
20%
Vi tar innbytte
Leieperiode
48
måneder

Totalpris 4 år / 60 000 km: 232 170,- Rente: 2,95%. Prisen vil variere med rentenivået. Finansiering gjennom Santander. Forutsetter godkjent kredittsjekk.


Leasingeksempel 2 uten innskudd / startleie


Pris
4 963,-
per mnd
Startleie
0,-
kr
Leieperiode
48
månederKampanjepris kjøp
475 800,-
Kundefordel: 45 000,-

Totalpris 4 år / 60 000 km: 238 224,- Rente: 2,95%. Prisen vil variere med rentenivået. Finansiering gjennom Santander. Forutsetter godkjent kredittsjekk.

Foto: Kampanjebilde - 01.jpg Foto: Kampanjebilde - 01.jpg Foto: Kampanjebilde - 06.jpg Foto: Kampanjebilde - 07.jpg Foto: Kampanjebilde - 03.jpg

Kontakt oss

Jarle Finstad

Jarle Finstad
Bilselger

MOBIL: 481 83 435
E-POST: jarle.finstad@sulland.no
Ole Jonny Branes

Ole Jonny Branes
Bruktbilansvarlig

MOBIL: 959 19 538
E-POST: ole.branes@sulland.no
Ole-Jakob Mo

Ole-Jakob Mo
Bilselger

MOBIL: 922 99 494
E-POST: ole-jakob.mo@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - 06.jpg