Mazda CX-3 leasingkampanje

Mazda CX-3 fra kr. 0,- i startleie

Mazda CX-3 leasingkampanje

Fullutstyrt CX-3 Optimum

Mazda CX-3

Mazda CX-3 er en av Norges mest populære Suver uansett klasse. CX-3 har vært en knallsuksess siden starten for et par år siden og har blitt bedre og bedre fra lanseringen til nå. CX-3 har utrolig god komfort og et utstyrsnivå svært få kan matche. Les mer om vårt leasingtilbud på denne lille, geniale bilen.

Design

Det første du legger merke til med CX-3 er det unike designet. Det er helt tydelig en Mazda med deres unike KODO- design. Fine linjer og et tøft utseende understreker hva bilen er kapabel til.

Optimum = Fullutstyrt bil

Vårt eksempel her er en CX-3 med utstyrsnivået Optimum. Dette nivået inkluderer så å si alt du trenger (og ikke trenger) når det gjelder utstyr. En Optimum er så nær fullutstyrt som du kan kommer og inkluderer blant annet HUD (Head Up Display) som projiserer informasjon fra kjørecomputeren på en gjennomsiktig skjerm mellom frontruten og rattet. En genial funksjon som sørger for at du alltid har oppmerksomheten mot trafikken og veien. Videre kan vi nevne LED frontlys kjørelys og tåkelys, adaptiv cruisekontroll, oppvarmet ratt, ryggekamera og seter i delskinn. Dette er bare noen få høydepunkter i en svært komplett utstyrsliste.

Firehjulsdrift (AWD)

En kraftfull ytelse med maksimal fremkommelighet får du med Mazdas firehjulsdrift. Høyteknologiske sensorer overvåker veibanen og sjåfør hele tiden og optimerer veigrepet ut ifra dette. Skal du opp en bratt bakke til hytta? Er det glatt? Ikke noe problem. CX-3 med AWD tar deg fram nesten uansett.

Automatgir

Joda, automatgir har vi også valgt på denne bilen. La CX-3 bestemme girene for deg, nyt komforten og drikk kaffe med ro i sjelen.

Svært gode tilbakemeldinger

Både våre kunder og pressen har gitt svært gode tilbakemeldinger på Mazda CX-3. Her får du en svært god pakke med både automatgir, firehjulsdrift og massevis av utstyr til en gunstig pris.

Prøvekjør og bli overbevist

Vi kan skrive side opp og side ned om hvor god vi synes denne bilen er, men følelsen av dette kan du bare få dersom du prøver selv. Vi har demobiler klare for umiddelbar prøvekjøring. Kom innom og prøv selv.

Privatleie av CX-3

Vi har nå leasingkampanje på Mazda CX-3. Vi forstår at det kan være vanskelig å velge bil i dagens marked ettersom det er tvil om hva en ny bil i dag vil være verdt om noen år. Ved å privatleie bilen får du forutsigbare kostnader (vil variere med rentenivået) og ingen bekymringer over verdien på bilen når leieperioden er over. Leieperioden på denne bilen er 4 år / 60 000 km og du kan selv velge om du ønsker å betale en startleie for lave månedlige kostnader eller betale noe høyere månedspriser og ingen startleie.

Er det noe du lurer på angående privatleie er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Vi gleder oss til å vise deg Mazda CX-3. Den står hos oss klar for prøvekjøring.

Hjertelig velkommen til Sulland!

Leasingeksempel 1 med innskudd / startleie


Pris
2 847,-
per mnd.
Startleie
20%
Vi tar innbytte
Leieperiode
48
måneder

Totalpris 4 år / 60 000 km: kr. 229 156,-. Rente 2,95%. Prisen vil variere med rentenivået.

Leasingeksempel 2 uten innskudd / startleie


Pris
4 890,-
per mnd.
Startleie
0,-
kr
Leieperiode
48
månederKampanjepris kjøp
312 900,-
Kundefordel: 35 000,-

Totalpris 4 år / 60 000 km: kr. 234 720,-. Rente 2,95%. Prisen vil variere med rentenivået.

speaker
mute
Foto: Kampanjebilde - 03.8_OVERLAY_Gallery_Highlights_Large_LHD.jpg Foto: Kampanjebilde - 03.8_OVERLAY_Gallery_Highlights_Large_LHD.jpg Foto: Kampanjebilde - 03.5_OVERLAY_Gallery_Highlights_Medium_LHD.jpg Foto: Kampanjebilde - 03.1_OVERLAY_Gallery_Highlights_Large_LHD.jpg Foto: Kampanjebilde - 03.4_OVERLAY_Gallery_Highlights_Medium_LHD.jpg

Kontakt oss

Jarle Finstad

Jarle Finstad
Bilselger

MOBIL: 481 83 435
E-POST: jarle.finstad@sulland.no
Ole Jonny Branes

Ole Jonny Branes
Bruktbilansvarlig

MOBIL: 959 19 538
E-POST: ole.branes@sulland.no
Ole-Jakob Mo

Ole-Jakob Mo
Bilselger

MOBIL: 922 99 494
E-POST: ole-jakob.mo@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - 03.5_OVERLAY_Gallery_Highlights_Medium_LHD.jpg