Mazda CX-5 leasingkampanje

Mazda CX-5 leasingkampanje

Nye Mazda CX-5 privatleasing

Mazda CX-5

Nye Mazda CX-5 ble lansert i 2017 og er rett og slett en helt nydelig bil. Den nyeste modellen av en av Norges mest solgte SUVer er en drøm å kjøre, har optimal sikkerhet og er praktisk som få.

Stillhet

Når du setter deg inn i CX-5, skrur på motoren og kjører av gårde vil du umiddelbart merke at dette er en påkostet bil som virker enda mer premium enn tidligere. Svært gode seter, meget god lydisolering og et infotainmentsystem som er blant de beste på markedet gir deg en optimal kjøreopplevelse du bare må prøve! Vurderer du en sterk SUV som har alt du setter pris på når det gjelder komfort, sikkerhet og kjøreegenskaper har du truffet blink med en CX-5

OPTIMUM = Fullutstyrt bil

Vårt leasingtilbud på CX-5 gjelder den svært velutstyrte (for ikke å si komplett utstyrte) varianten Optimum. Med Optimum utstyrsnivå får du det aller meste av ting du vil ha i bilen. Blant annet er det standard med HUD (Head Up Display) som projiserer informasjon fra kjørecomputeren i frontruten. Det er også standard med full LED lyspakke, elektriske seter, Premium BOSE lydanlegg, adaptiv cruisekontroll, ryggekamera og mye, mye mer.

i-ACTIV AWD

Modellen vi har plukket fram har naturligvis firehjulstrekk for optimal fremkommelighet. Mazdas 4x4- system er et intelligent system som bruker 27 sensorer som igjen kontrollerer veiforholdene 200 ganger hvert sekund for optimal kraftfordeling mellom alle fire hjul. Med i-ACTIV AWD kommer du deg fram nesten uansett forhold.

Motor

Modellen vi har plukket ut har en kraftig 160HK bensinmotor. Denne motoren gir deg trekkraft, god akselerasjon og passer bilen svært bra.

Automatgir

Automatgir har vi også inkludert på vår kampanjemodell. Med 6-trinns automatkasse nyter du presise og riktig timede girskift slik at du kan nyte kaffekoppen med høyrehånda.

Hyllet av en samlet presse

Så å si alle magasiner og nettsider som har testet nye CX-5 er samstemte. Mazda CX-5 er en svært god bil. Spesielt trekker pressen fram et tøft design, en svært stille kupe og det intelligente firehjulstrekksystemet som bilens beste egenskaper. Vi er helt enige og vil gjerne dele denne opplevelsen med deg!

Privatleasing av CX-5

Vi har nå en leasingkampanje på CX-5 med finansiering gjennom Santander. Vi har satt opp to forslag med eller uten innskudd. Her kan du velge om du vil betale en startleie med lave månedspriser eller om du vil droppe innskuddet og betale noe høyere månedspriser. Valget er ditt. Du kan med denne løsningen i prinsippet få en helt ny bil uten egenkapital. Bindingstiden er på 4 år med 15 000 kilometer i årlig kjørelengde. En annen fordel med privatleasing er at du ikke har noen risiko når det gjelder hva bilen er verdt etter endt leieperiode. Greit å tenke på dersom du er usikker på utviklingen i bilmarkedet i tiden fremover.

Kom og prøv!

Vi vil gjerne dele vår entusiasme for denne bilen med deg! Bestill en prøvekjøring i dag. Vi garanterer at du vil få en svært god opplevelse med nye CX-5.

Hjertelig velkommen til Sulland!

Leasingeksempel 1 med forskudd / startleie:


Pris
3 624,-
per mnd.
Startleie
20%
Vi tar innbytte
Leieperiode
48
måneder

Totalpris 4 år / 60 000 km: 295 202,- Rente: 2,95%. Prisen vil variere med rentenivået. Finansiering gjennom Santander. Forutsetter godkjent kredittsjekk.

Leasingeksempel 2 uten forskudd / startleie


Pris
6 299,-
per mnd.
Startleie
0,-
kr
Leieperiode
48
måneder


Kampanjepris kjøp
480 000,-
Kundefordel: kr. 39 900

Totalpris 4 år / 60 000 km: 302 352,-. Rente: 2,95%. Prisen vil variere med rentenivået. Finansiering gjennom Santander. Forutsetter godkjent kredittsjekk.


speaker
mute
Foto: Kampanjebilde - FB_linkads_1200_628_CX5_0.jpg Foto: Kampanjebilde - FB_linkads_1200_628_CX5_0.jpg Foto: Kampanjebilde - CX-5_GER_IN_cut-05_0.jpg Foto: Kampanjebilde - 04.5_OVERLAY_Gallery_Design_Overlay_LHD.jpg Foto: Kampanjebilde - 04.4_OVERLAY_Gallery_Design_Overlay_LHD.jpg Foto: Kampanjebilde - 03.6_OVERLAY_Gallery_Highlights_Overlay_LHD.jpg

Kontakt oss

Jarle Finstad

Jarle Finstad
Bilselger

MOBIL: 481 83 435
E-POST: jarle.finstad@sulland.no
Ole Jonny Branes

Ole Jonny Branes
Bruktbilansvarlig

MOBIL: 959 19 538
E-POST: ole.branes@sulland.no
Ole-Jakob Mo

Ole-Jakob Mo
Bilselger

MOBIL: 922 99 494
E-POST: ole-jakob.mo@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - CX-5_GER_IN_cut-05_0.jpg