Helt nye BMW X3

Den nye BMW X3 representerer ubegrensede muligheter og frihet. Det fascinerende sportslige utseendet er videreført inne i kupeen, og kjøreopplevelsen er ikke mindre fascinerende.

PREMIUM EDITION. Kampanjepris fra 43.900,-

PREMIUM EDITION til BMW X3 inneholder følgende ekstrautstyr: 

xLine, oppbevaringspakke, lyspakke, adaptivt LED kjørelys, klimaautomatikk, Park Distance Control (PDC), automatisk baklukebetjening, ryggekamera, LED-tåkelys, automatisk avblendbare og innvendbare sidespeil, Bluetooth Professional, navigasjonssystem Business, High Beam Assistant, Servotronic, oppvarmbart ratt, skinn 'Nevada', sportsseter og 18” lettmetallfelger. 

Kampanjepris kr 43.900,-

Kundefordel kr 61.050,-

Oppgradering til model M Sport er mulig (kr 57.600).

Et blikk på nye BMW X3 er nok til å vekke eventyrlysten. BMW X3 har et markant formspråk som skiller den fra mengden. Harmoniske proporsjoner, en kraftfull profil og bred hekk og front gir bilen et stilfullt uttrykk som fortsetter i den nyutformede kupeen. Takket være de mange utstyrsversjonene finnes det en variant for alle behov. Den kraftige reduksjonen av kjørestøyen gjør kupeen i BMW X3 til en behagelig stillesone også i høye hastigheter. Det lydisolerende glasset reduserer vindstøy og andre lyder utenfra.

BMW X3 lar deg holde kontakten med venner og omverdenen når du er på farten. Her har du nettilgang og kan eksklusive tjenester og smarte apper, motta og sende e-post og surfe på nettet. Med det innovative betjeningskonseptet blir du og bilen ett. Dette er et stort skritt i retning selvkjørende biler og danner grunnlaget for en helt ny kjøreopplevelse der dine behov er satt i høysetet. Toppmoderne førerassistentsystemer sørger for høy sikkerhet og avlaster deg, slik at du kan nyte kjøregleden.

I BMW X3 forenes dynamikk og sikkerhet. Derfor byr den på høy kjørekomfort og sikkerhet i alle situasjoner uansett vær og underlag. Høyt dreiemoment og imponerende motorkraft bidrar til kjøreopplevelser som ikke slutter der veien slutter.


I BMW X3 forenes dynamikk og sikkerhet. Derfor byr den på høy kjørekomfort og sikkerhet i alle situasjoner uansett vær og underlag. Høyt dreiemoment og imponerende motorkraft bidrar til kjøreopplevelser som ikke slutter der veien slutter.

Nyeste generasjon av den 6-sylindrede BMW TwinPower Turbo diesel-rekkemotoren har høy effekt og forbilledlige forbruksverdier takket være avansert teknologi, som turbolader med variabel turbingeometri og direkte common-rail-innsprøytning. Den yter 258 hk med et maksimalt dreiemoment på 560 Nm.

BMW X3 er blitt betydelig lettere som følge av intelligente vektbesparende konstruksjoner. I tillegg er de aerodynamiske egenskapene forbedret, slik at luftmotstandskoeffisienten er optimert. Begge deler har en positiv effekt på de smidige kjøreegenskapene, energiutnyttelsen og drivstofforbruket. Verdt å nevne er utformingen av hekken med definerte spoilerkanter, sidespeilene med perfeksjonert aerodynamisk form og air curtain i frontskjørtet. Luftspjeldstyringen til Active Air Stream-nyregrillen er unik. Når det er mindre behov kjøleluft, lukkes et luftspjeld automatisk. Dermed forbedres bilens aerodynamiske egenskaper.

Med BMW EfficientDynamics får du mer ut av hver liter drivstoff – høyere ytelse, bedre drivstoffutnyttelse og mer kjøreglede. De innovative tekniske tiltakene reduserer forbruket og gir deg mer kjøredynamikk og kjøreglede.

De adaptive LED-lyktene inneholder nær- og fjernlys pluss blinklys med LED-pærer. I tillegg omfatter utstyret BMW Selective Beam, avkjøringslys, kjørelys og adaptive kjørelys med variabel lysfordeling. Det sørger for optimal belysning av veibanen og bedre sikt i mørket. De tredimensjonale LED-baklyktene med BMWs karakteristiske L-fasong fremhever bilens dynamiske utseende både i dagslys og i mørket.

BMW X3 har et allsidig tilbehørsprogram. Med BMW originaltilbehør kan du tilpasse bilen slik du ønsker, enten du foretrekker en sportslig stil, trenger mer bagasjeplass eller vil ha flere praktiske funksjoner. Sortimentet spenner fra en romslig takboks, via karakteristiske felger og gulvmatter til moderne sykkelstativ.


Foto: Kampanjebilde - x35.jpg Foto: Kampanjebilde - x35.jpg Foto: Kampanjebilde - x33.jpg Foto: Kampanjebilde - x32.jpg Foto: Kampanjebilde - x31.jpg

Kontakt oss

Christian Søreng Bjørge

Christian Søreng Bjørge
Bilselger

MOBIL: 934 59 845
E-POST: christian.bjorge@sulland.no
Kåre Kruke

Kåre Kruke
Salgsansvarlig nye BMW

MOBIL: 928 31 518
E-POST: kaare.kruke@sulland.no
Thomas Grytten

Thomas Grytten
Daglig leder Toyota Sulland Lillehammer/Sulland Lillehammer BMW/MINI

MOBIL: 979 76 199
E-POST: thomas.grytten@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - x33.jpg