Volkswagen ID.3 1ST

Rekkevidde

inntil 420 km

Strømforbruk blandet kjøring

fra 15,6 kWt/100 km

Batteri

58 kWh (netto)

Bagasjeromsvolum

385 liter

Hurtiglading ID.3 1ST

Inntil 100 kWt

Drift

Bakhjulstrekk

 

Fremtidens bil er her

Nye Volkswagen ID.3 1ST har et moderne design og er proppfull av innovasjoner. Men vi kaller den ikke «fremtidens bil» bare av den grunn. ID.3 er en del av «Way to zero»-satsingen til Volkswagen, og er den aller første modellen som produseres og leveres helt CO2-nøytralt.Volkswagen way to ZERO

Volkswagen har sluttet seg til Paris-avtalen og vi ønsker å ta ansvar for vår andel av de globale CO2-utslippene. Målet er å være CO2-nøytralt1 selskap innen 2050 og ID.3 er første modell ut i ID.-familien.

Volkswagen VW way to ZERO kampanjeDen første:
Spesialutgaven ID.3 1ST

ID.3 1ST er en begrenset spesialutgave som har eksklusive detaljer som umiddelbart viser at den er den første i ID.-familien. Detaljene omfatter 1ST-logo, markant bakstolpe-design, 1ST-rattdekor og pedaler i play- og pausedesign samt en spesiell velkomsthilsen på infotainmentskjermen. Som kunde av ladetjenesten vår, We Charge, kan du lade bilen kostnadsfritt det første året (maks. 2000 kWh), over hele Europa.*
Hvorfor velge ID.3 1ST?

 • Garantert levering i 2020

 • Lang rekkevidde på inntil 420 km

 • Moderne, komfortabel og svært romslig "Open space" kupé

 • Varmepumpe med aktiv batterivarme- og kjølesystem

 • Rask lading - inntil 100 kW DC og inntil 11 kW AC

 • Lad opp til 290 km på 30 min hurtiglading (inntil 100 kW)

 • 2000 kWh kostnadsfri lading med We Charge

 • Eksklusiv design - blant annet 1ST rattdekor og pedaler med play- og pausesymbol

 • Lavt strømforbruk blandet kjøring fra 15,6 kWt/100 km. COutslipp fra 0 g/kmUtstyrsversjoner ID.3 1ST

ID.3 1ST være komplett utstyrt for det norske markedet. Den kommer i tre forskjellige utstyrsversjoner og blir tilgjengelig i fargene Moonstone Grey, Makena Turkis, Mangan Grey og Glacier White.

Standard utstyrsnivå

ID.3 1ST: Rekkevidde inntil 422 km*

 • 18" lettmetallfelger med 215/55 18 dekk

 • Varmepumpe

 • Adaptiv cruise-control 

 • Navigasjon

 • Full-LED frontlys

 • Oppvarmet ratt, seter og frontrute


ID.3ST Plus rekkevidde inntil 417 km

I tillegg

 • 19" lettmetallfelger med 215/50 19 dekk

 • IQ Light (dynamiske LED-Matrix lys)

 • Ryggekamera

 • Designseter i stoff/Alcantara

 • Mer påkostet interiørdetaljer


ID.3ST Max rekkevidde inntil 408 km:

I tillegg

 • 20'' lettmetallfelger med 215/45 20 dekk

 • Komfortseter i stoff/Alcantara med elektrisk justering

 • Panoramaglasstak 

 • Beats Soundsystem

 • AR head-up display
Størrelse

Volkswagen ID.3 1ST er på omtrent samme størrelse som en Golf.

Høyde: 1.552 mm
Lengde: 4.261 mm
Bredde: 1.809 mm

Bakkeklaring: 15 cm

Høyden er ca 8 cm høyere enn Golf. Dette innebærer høyere sittestilling og svært god takhøyde innvendig. Bagasjeromsvolumet er på 385 liter og får innvendige mål som følger; lengde: 852 mm, bredde mellom hjulhus: 1.001 mm, høyde til bagasjeromstildekning: 535 mm. Det er noe større enn på dagens Golf. Under det variable bagasjeromsgulvet vil det være et eget oppbevaringsrom for ladekabler etc. MEB-plattformen gir Volkswagen ID.3 1ST en betydelig lenger akselavstand og dermed en svært romslig kupé med plass tilsvarende større biler. Svingradiusen er 10,2 meter og er sammenlignbart med en småbil. Det gjør ID.3 1ST ideell for bykjøring.  Komfort


ID.Light
Det intelligente lyskonseptet


ID.Light interaktiv ambientebelysning kommuniserer med deg visuelt, og ved hjelp av navigasjonssystemet (standardutstyr) loser den deg trygt gjennom trafikken. Når du bruker stemmestyringen, responderer systemet på stemmen din med et lyssignal. Når du går bort fra din ID.3, ønsker ID.Light deg god tur videre med et intelligent lyssignal.


AR Head-up-Display

Med blikket rettet mot fremtiden. Og veien foran deg


Head-up-displayet med AR utvidet virkelighet (standardutstyr fra ID.3 1ST Max) viser nyttig informasjon i synsfeltet på frontruten og gjør kjøringen enklere for deg. Det viser deg for eksempel hastighet eller hvor du skal svinge av. Informasjonen projekteres gjennom frontruten og smelter sammen med det som skjer foran deg på asfalten, som gir økt kjørekomfort.


Panoramaglasstak

Slipp lyset inn. Panoramaglasstak


Med den store glassflaten som dekker nesten hele takbredden er panoramaglasstaket (standard på ID.3 1ST Max) i seg selv oppsiktsvekkende. Det gir også fritt utsyn til himmelen. Det fargede glasset sørger dessuten for behagelig temperatur, selv i kraftig sollys.


Taleassistent
Ta kontrollen på alt. På kommando


Det er slutt på å strekke deg etter bryterne mens du kjører. Hold blikket festet på veien mens du styrer radio, navigasjonssystem (standardutstyr) og telefon ved hjelp av den intuitive stemmassistenten Alexa. Si ganske enkelt "Hei ID." – og systemet hører etter på hva du sier.

 

 


Teknologi


Lyd

Lyden av ID.3


ID.3 har en futuristisk og avslappende lyd. Sammen med en kjent komponist har fabrikken laget ID. Lyden, en lyd spesifikt for ID.-familien. Dette er bl.a. for at to- og firbeinte skal kunne høre deg bedre, og for at du skal være uthvilt etter endt kjøretur. 


Batteri og rekkevidde

Lang rekkevidde. Rask lading


Du kan kjøre lange turer – uten å måtte lade batteriet på veien. De tre batteristørrelsene til ID.3 klarer det uten problemer. Du kan velge mellom 45 kWh (inntil 330 km), 58 kWh (inntil 420 km) og 77 kWh (inntil 550 km). ID.3 1 ST som er først tilgjengelig leveres kun med 58 kWh og har en rekkevidde på inntil 420 km.


Akselerasjon

En ny følelse av akselerasjon


Syns du trafikklys er irriterende? Ikke i ID.3 1ST! I denne bilen blir hvert trafikklys til en ny start. ID.3 1 akselererer raskt av gårde med 204 hk og 0- 100 km/t på 7,3 sekunder, fullt dreiemoment fra første meter, konstant dynamisk akselerasjon og ytelser som garantert vil gi deg hjertebank. 


Lading

Sett fart på ladingen


Batteriet til ID.3 1ST (58 kWh) kan lades tilsvarende en rekkevidde på ca. 290 km på 30 minutter, med en DC hastighet på inntil 100 kW på en hurtigladestasjon. Ombordladeren er på inntil 11 kW (AC). 


 

Design 


Transportfeste
Transport av ekstra bagasje og utstyr på farten


Transportfeste (ekstrautstyr) til ID.3 1ST gjør det enkelt å ta med seg utstyret du trenger på farten. Produktet ettermonteres og kan benyttes til sykkelholder og andre transportløsninger. Max 55 kg lasteevne.


Eksteriør
Din elbil. Med ID.


Elbilen ID.3 1ST har et moderne og innovativt utseende som preges av LED-Matrix hovedlykter (standardutstyr fra ID.3 1ST Plus), det nye Volkswagen-emblemet og lysbåndet som strekker seg mellom frontlyktene. Fremtidsrettet fra front til hekk, med velkjente Volkswagen former.


Interiør

Romslig interiør. Komfortabelt for lange kjøreturer


Det innovative designet fortsetter innvendig, med en fremtidsrettet, komfortabel og romslig "Open space" kupé. Her finner vi komfortable seter, god beinplass, stor touchskjerm sentralt posisjonert med ti tommer samt ID.Light ambientebelysning. Kupeen er uten midttunnel, og tilbyr mye plass for oppbevaring.


Velkommen

ID.3 1ST sier "Hei". Med lys


ID.3 1ST er utstyrt med låse- og startsystemet Keyless Access (standard fra ID.3 1ST Plus) registrerer deg straks du nærmer deg og har bilnøkkelen på deg. De stilfulle LED-Matrix hovedlyktene (standard fra ID.3 1ST Plus) gir fra seg et raskt lysglimt, nesten som om bilen blunker til deg. ID.Light ambientbelysning i kupeen gir deg følelsen av å være velkommen. Når du går bort fra din ID.3, ønsker ID.Light deg på gjensyn med et lyssignal.


Ambientebelysning

Behagelig lys. Behagelige farger


Gi din ID.3 1ST mer personlighet. Velg blant ti standardfarger (eller 30 farger som standard fra ID.3 1ST Plus) og skap din egen lysstemning i bilen med lys i blant annet instrumentpanelet, oppbevaringsrommet for mobiltelefonen (ekstrautstyr) og dørene. Du velger selv om du vil gå for en varm eller kjølig belysning.
Våre vilkår

1.CO2 -utslipp unngås og reduseres til det minimale. Underleverandører forplikter seg til å unngå eller redusere utslipp til det minimale. CO2-utslipp som ikke kan unngås, kompenseres gjennom sertifiserte klimavernprosjekter.
2.Pris gjelder bil levert Oslo.Frakt og levering tilkommer. Informasjonen er kun foreløpig og vi tar forbehold om at endringer kan forekomme. 
3.Stonewashed Blue Metallic er ikke tilgjenglig på ID.3 1ST
4.Kunder av ladetjenesten vår, We Charge, kan lade den eksklusive spesialutgaven ID.3 1ST kostnadsfritt (maks. 2000 kWh) ved offentlige ladestasjoner i ett år fra registrering.  Dette gjelder alle ladestasjoner som inngår i We Charge, inkludert lynlader-nettverket IONITY. Dette omfatter mer enn 100 000 ladepunkter i Europa. Dessuten drives IONITY-ladestasjonene i Norge og de fleste andre EU-land med grønn strøm. speaker
mute
Foto: Kampanjebilde - ffff.jpg Foto: Kampanjebilde - ffff.jpg Foto: Kampanjebilde - dd.jpg Foto: Kampanjebilde - ID.3 1ST (1).jpg Foto: Kampanjebilde - voop.jpg

Kontakt oss

Kenneth Rabben

Kenneth Rabben
Daglig leder Sulland Mo

Mobil: 91 12 54 50
E-post: kenneth.rabben@moller.no
Jørn Ove Ovesen

Jørn Ove Ovesen
Bilselger

Mobil: 91 35 11 83
E-post: jorn.ove.ovesen@moller.no
Torgrim Olsen

Torgrim Olsen
Bilselger

Mobil: 90 94 32 33
E-post: torgrim.olsen@moller.no
Foto: Kampanjebilde - dd.jpg