MINI Cooper SE

Helt elektrisk. Helt mini.

I 1959 rullet den første MINI-en ut fra fabrikken i England, og ble et ikon over natten. Når helt nye MINI Cooper SE gjør sin entré fra fabrikken i Oxford, 60 år senere, blir den et ikon for en ny tid.


MINI COOPER SE. Helt Elektrisk. Helt MINI.

Nye MINI Electric tar ikke bare vare på det tidløse MINI-designet fra vår ikoniske 3-dørs modell. Den er ladet med flere tiår med store ideer, utfordrende design, problematisering og vilje til å skape kreative løsninger for det moderne bylivet. Med nye MINI Electric får du mer enn en vanlig ladbar bil. Du får en bil som er ladet med et driv som forsetter å ta deg framover.

Det er ganske enkelt alt du elsker med MINI, og litt til.

MINI Cooper SE har 184 hestekrefter og med 270 Nm fyker den til 60 km/t på 3,9 sekunder. 0-100 km/t er oppgitt til 7,3 sekunder. Forbruket er oppgitt til mellom 15 og 13,2 kWh per 100 kilometer, og rekkevidden er oppgitt til 235 kilometer (WLTP).
Den kommer også med hurtiglading på 50 kW, som gjør at den lades opp til 80 prosent på kun 35 minutter.

Utstyrsversjoner:

ESSENTIAL

Ved å legge til utstyrsnivået "Essential" gjør du din MINI mer personlig og får alt det grunnleggende man ønsker i en bil, som komfortåpning, PDC parkeringshjelp bak, ryggekamera, smarte og lekre lyssystem med velkomstlys, leselys og godt opplyste speil i solskjermene, Connected Media med 6,5" berøringsskjerm, online navigasjon via MINI Connected med trafikkinformasjon i sanntid og mye mer.

Kjøpspris fra kr. 285 800 eller leasing fra 2.999 kr/mnd.* 

EXPERIENCE

Utstyrsnivået ”Experience” inneholder utstyr som gjør din MINI enda mer sportslig og tiltalende. Du får alt utstyret fra "Essential" pluss smarte tillegg som adaptive LED-lys, parkeringsassistent, MINI Headup display, Harman Kardon høyttalere, MINI Navigasjon med MINI Connected og 8,8" skjerm, MINI Yours interiør Illuminated som muliggjør opplyst panel i kupeen som både øker trivsel og gjør det mer behagelig ved mørkekjøring samt flere andre smarte og stilige funksjoner.

Kjøpspris fra kr. 305 800 eller leasing fra 3.390 kr/mnd.*

MAXIMISE

Med Maximise-pakken får du en MINI med en attitude som gjør deg synlig og med teknologi som lar deg holde kontakten med omverden under kjøring. I tillegg til utstyrsnivået fra Essential og Experience får du nå panorama glasstak, et virkelig fint interiør i høy kvalitet med MINI Yours skinnbekledning, MINI Yours ratt og andre gjennomtenkte detaljer, samt muligheten for eksklusivt valg av lakk og felger slik som den nye vakre fargen Enigmatic Black.

Kjøpspris fra kr. 325 800 eller leasing fra 3.749 kr/mnd.* 


Spesifikasjoner:

SUPERCHARGED.

Ved trafikklys er det ikke bare hestekrefter (hk) som teller, men også hvilket dreiemoment (Nm) som er tilgjengelig. Den hel-elektriske MINI gir deg fullt dreiemoment, omgående. Mens en bensinmotor må bygge opp turtall for å generere dreiemoment, og så føre kraften gjennom girkassen før den når hjulene.
Så i det øyeblikk det blir grønt lys og du trykker på gasspedalen, sparker dreiemomentet øyeblikkelig inn for å gi deg en spennende smidighet og en sitrende akselerasjon.

EN EKTE MINI.

Den hel-elektriske MINI er det originale ikonet, nå med ny energi for morgendagens veier. Den drives av en høyspent, 96-cellers, 32,6 kWh (brutto kapasitet) batteripakke som er montert under gulvet, mellom forsetene og under baksetene. Denne plasseringen av batteriet gir den hel-elektriske MINI et ekstra lavt tyngdepunkt, som ikke bare forbedrer stabiliteten og handlingen – men også gjør kurveegenskapene enda morsommere.

ETT GIR. INGEN GIRSKIFT.

Selv med det høye dreiemomentet og høye turtall på elmotoren, så trenger ikke din hel-elektriske MINI noen clutch, og du kan akselerere umiddelbart – når som helst og ved hvilken som helst hastighet. Det handler om å gjøre ting enkelt, og prestere – 0-100 km/t på 7,5 sekunder – uten etterslep og uten avbrudd med girskift.


Å HJELPE MED Å SPARE JORDEN KAN SPARE DEG PENGER.

Elektrisk mobilitet kan være til fordel for miljøet og ha en positiv innvirkning på lommeboka – hvis det gjøres på riktig måte.
Det hel-elektriske MINI-drivverket består av langt færre deler enn i en forbrenningsmotor. Det betyr at det følgelig er færre deler som må repareres eller skiftes ut over tid.
Din hel-elektriske MINI konverterer bremseenergi til strøm ved å bruke motoren som generator, og sender litt strøm tilbake til batteriet hver gang du bremser opp.
Denne såkalte regenerative bremsingen sparer også skivebremsene og forhindrer dannelse av fin støvpartikler forårsaket av slitasje på bremseskivene.


TILBUD ESSENTIAL : Fra 2.999 kr/mnd.*
*Startleie: kr 65 460,- Totalpris kr 173 100,- vil variere med rentenivået. 36 måneders bindingstid.Total kjørelengde 30 000 km. Leasing av elbil er fritatt for MVA ut 2020. MVA kan tilkomme for enkelte tjenester under leieperioden. Forutsetter kredittgodkjenning. Gjelder privatleie/leasing. Etableringsgebyr tilkommer.

TILBUD EXPERIENCE : Fra 3.390 kr/mnd.*
*Startleie: kr 57 090,- Totalpris kr 179 130,- vil variere med rentenivået. 36 måneders bindingstid.Total kjørelengde 30 000 km. Leasing av elbil er fritatt for MVA ut 2020. MVA kan tilkomme for enkelte tjenester under leieperioden. Forutsetter kredittgodkjenning. Gjelder privatleie/leasing. Etableringsgebyr tilkommer.

TILBUD MAXIMISE : Fra 3.749 kr/mnd.* 53.020 kr i innskudd.
*Startleie: kr 54 500,- Totalpris kr 189 464,- vil variere med rentenivået. 36 måneders bindingstid.Total kjørelengde 30 000 km. Leasing av elbil er fritatt for MVA ut 2020. MVA kan tilkomme for enkelte tjenester under leieperioden. Forutsetter kredittgodkjenning. Gjelder privatleie/leasing. Etableringsgebyr tilkommer.

Foto: Kampanjebilde - background.jpg Foto: Kampanjebilde - background.jpg Foto: Kampanjebilde - finedata_rgb_a0281087.jpg Foto: Kampanjebilde - finedata_rgb_a0281017.jpg Foto: Kampanjebilde - finedata_rgb_a0281100.jpg Foto: Kampanjebilde - finedata_rgb_a0281055.jpg

Kontakt oss

Leif Ringsrød

Leif Ringsrød
Daglig leder Sulland Moss BMW

Mobil: 90 12 27 20
E-post: leif.ringsrod@sulland.no
Kristoffer Røraas

Kristoffer Røraas
Bilselger

Mobil: 46 82 22 22
E-post: kristoffer.roraas@sulland.no
Erik Hoff

Erik Hoff
Bruktbilsjef

Mobil: 97 06 92 50
E-post: erik.hoff@sulland.no
Bård Andre Jørgensen

Bård Andre Jørgensen
Bilselger

Mobil: 90 88 07 57
E-post: bard.jorgensen@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - finedata_rgb_a0281087.jpg

Kampanje: MINI Cooper SE

Månedspris: 3 999 kr uten innskudd*

Helt elektrisk. Helt mini.

Les mer