Stamsaas heter nå Sulland


Siden juni 2017 har Stamsaas  vært en del av Sulland Gruppen. Som et ledd i å få en felles markedsstruktur i Sulland har vi nå bestemt oss for å endre navn på Stamsaas i Østfold til Sulland. Vi er svært stolte over å representere BMW, Ford, MINI og Mitsubishi i Østfold og gleder oss til fremtiden sammen med våre kunder.

Hva betyr dette for meg som kunde?

For deg som kunde er det bare fordeler. Vi kombinerer entusiasmen, kunnskapen og servicegraden til Stamsaas med entusiasmen, kunnskapen og servicegraden i Sulland. Dette tror vi er en uslåelig kombinasjon og vi vil gjøre alt for at du vil fortsette å være en fornøyd kunde av oss. Butikkene vil ligge på de samme stedene, merkene vil være de samme og du vil møte de samme menneskene som tidligere.

Hvem er egentlig Sulland?

Sulland Gruppen er en av Norges største bilforhandlervirksomheter. Vi representerer hele 12 bilmerker fra Østfold i sør til Troms i nord. Disse 12 bilmerkene representeres av svært kunnskapsrike og dyktige ansatte i 30 butikker. På BMW, Ford, MINI og Mitsubishi er vi allerede en av de største forhandlerne i Norge. Sulland Gruppen har fra 2018 ni butikker som forhandler BMW, ni butikker som forhandler Ford og fire butikker som forhandler Mitsubishi.

Sulland Gruppen er et familieeid selskap med solid økonomi og svært dyktige ansatte.

Hjertelig velkommen til Sulland i Østfold.

Klikk på linkene under for å komme til ønsket butikk.

Sulland Fredrikstad BMW

Sulland Fredrikstad Ford

Sulland Moss BMW

Sulland Moss Ford

Sulland Sarpsborg (Ford & Mitsubishi)