Volkswagen ID.4 1st

Levering fra

våren 2021

Rekkevidde

Inntil 496 km

Drivlinje

Bakhjulstrekk

Last

Hengerfeste og takstativ

Bagasjeromsvolum

543 liter

Den nye Volkswagen ID.4


100% familie-SUV. 100 % elektrisk

Vårt neste steg mot fullelektrisk mobilitet er familiebilen ID.4 1ST. Den elektriske SUV-en kombinerer det beste fra to verdener; plass og fleksibilitet som i en stor moderne familie-SUV med bærekraftig mobilitet og elektriske ytelser. ID.4 1ST er en stor og fleksibel bil med sitt rommelige interiør, bagasjeromsvolum på hele 543 liter med bakseteryggen i oppreist stilling og med lang rekkevidde på inntil 496 km1.

ID.4 1ST med bakhjulstrekk kan bestilles fra 24. september kl. 14.00 og de første kundeleveringene av ID.4 1ST starter i mars 2021. 

ID.4 1ST blir den første modellen i ID.-familien med mulighet for hengerfeste, totalvekt på inntil 1000 kg, (med bremser) 2 og takstativ på inntil 75 kg. ID.4 1ST er en fullelektrisk familiebil som skapt for norske forhold.  


Fullelektrisk familiebil skapt for norske forhold
De eksklusive lanseringsmodellene ID.4 1ST og ID.4 1ST Max med bakhjulstrekk kan bestilles nå og de første ID.4 er allerede planlagt å bli levert til norske kunder i starten av 2021


PrislisteID.4 har lang rekkevidde til hverdagslige gjøremål og lange ferieturer uten at det går utover komforten. Modellene ID.4 1ST og ID.4 1ST Max har en netto batterikapasitet på 77 kWh, med en rekkevidde på inntil 496 km (ID.4 1ST) og 487 km (ID.4 1ST Max). Hver stans på rødt lys får forventningene til å stige. Elektromotoren i ID.4 sørger nemlig for at bilen akselererer dynamisk med fullt dreiemoment fra første meter. ID.4 har en effekt på 204 hk (150 kW) og sprinter fra 0 til 100 km/t på kun 8,5 sekunder.

Har du behov for å frakte båten til hytta på henger, frakte sykler eller skiboks på taket? ID.4 leveres med elektrisk utfellbart tilhengerfeste som standard for last på inntil 750 kg (uten bremser) og 1000 kg (med bremser). Når tilhengerfestet ikke er i bruk, kan du med noen enkle håndgrep vippe det inn under støtfangeren der det ikke er synlig. ID.4 er godkjent for taklast på inntil 75 kg.Enestående stor og god plass
Den nye ID.4 har imponerende plass i kupeen, til glede for både deg og familien. Allerede når du setter deg inn, legger du merke til den gode beinplassen, den store midtkonsollen og de komfortable Ergo Active komfortsetene i stoff/Alcantara med elektrisk justering, minnefunksjon, regulerbar korsryggstøtte med massasje og uttrekkbar lårstøtte (standardutstyr på ID.4 1ST Max).

Andre høydepunkter er den midtplasserte 12-tommers berøringsskjermen (standardutstyr på ID.4 1ST Max) og multifunksjonsrattet med berøringsstyrte funksjoner (standardutstyr) og tilbakemelding i form av vibrasjoner. Ambientebelysning (standardutstyr) i farger du har valgt selv, skaper en innbydende atmosfære, og bidrar sammen med panoramaglasstaket (standardutstyr på ID.4 1ST Max) med elektrisk solgarding til at du får en avslappende kjøretur.


Fordelen med elbiler er at du kan lade nesten overalt. Hjemme kan du lade med vekselstrøm (AC) via en vanlig stikkontakt eller en hjemmeladeboks (ekstrautstyr) med en ladeeffekt på inntil 11 kW (standardutstyr på ID.4 1ST). Mange offentlige ladestasjoner ved bensinstasjoner og langs motorveien har dessuten hurtiglading med likestrøm (DC). På disse laderne lader ID.4 med inntil 125 kW.


Rask lading med We Charge
Med We Charge har du tilgang til over 150 000 ladepunkter i hele Europa (80% av de tilgjengelige offentlige ladepunktene), inkludert samtlige stasjoner i hurtigladenettverket IONITY. Fra 0 kr i måneden kan du bruke We Charge (leveres av Volkswagen Group Charging GmbH) i We Connect ID-appen for å koble deg opp til ladestasjoner og oppnå gode prisfordeler*. Les mer om We Charge.

Har du behov for firehjulstrekk?

ID.4 blir også tilgjengelig med firehjulstrekk, men først på et senere tidspunkt. Her forventer vi å starte salget fra våren 2021, og de første kundebilene vil leveres fra sommeren 2021.

Forhåndsbestiller du ID.4 med firehjulstrekk i dag får du prioritet når vi åpner for salg av bilen. Vi holder deg løpende oppdatert med nyheter om ID.4 og kontakter deg så snart du kan bestille ID.4 med firehjulstrekk.

Forhåndsbestill bilen
Våre vilkår 

1.
Rekkevidde for ID.4 1ST inntil 496 km og 1ST Max inntil 487. Faktisk rekkevidde avhenger av kjørestil, hastighet, bruk av komfort- og tilleggsforbrukere, utetemperatur, antall passasjerer, bagasje, felgstørrelse, tilhengervekt og topografi. De oppgitte verdiene er anslått gjennomsnittlig rekkevidde for 80 prosent av kundene i løpet av ett år. Den laveste verdien omfatter også kjøring med moderat hastighet på motorvei og kjøring ved lave utetemperaturer om vinteren.
2.Ved 12 % stigning. 
3.Prisen er veiledende eks. mva inklusive frakt- og leveringsomkostninger til Oslo.
4.CO2 -utslipp unngås og reduseres til det minimale. Underleverandører forplikter seg til å unngå eller redusere utslipp til det minimale. CO2-utslipp som ikke kan unngås, kompenseres gjennom sertifiserte klimavernprosjekter.
Alle priser er veiledende inkl. mva levert Oslo, inkludert vrakpant. Ekskludert elbiler hvor priser er veiledende eks. mva levert Oslo. Trafikkforsikringsavgift og frakt til forhandler utenfor Oslo kommer i tillegg. Oppgitt avgift er estimert på bil med standardutstyr. Ekstrautstyr kan påvirke tekniske data og avgift. Ta kontakt med forhandler for mer informasjon eller besøk vår bilkonfigurator på www.volkswagen.no for å estimere avgift. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.
Bilene som vises på nettsiden har tyske spesifikasjoner og kan avvike noe fra de bilene som leveres i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.Foto: Kampanjebilde - 200622 Posterframes SUV-16-9-f-cc.jpg Foto: Kampanjebilde - 200622 Posterframes SUV-16-9-f-cc.jpg Foto: Kampanjebilde - IC0084 sRGB-design-two-cars-3-2-f-cc.jpg Foto: Kampanjebilde - 200626 Posterframe Produktfilm-16-9-f-cc.jpg Foto: Kampanjebilde - DB2020AU01466.jpg Foto: Kampanjebilde - DB2020AU01468.jpg Foto: Kampanjebilde - IC0083 sRGB-car-sideview-sky-3-2-f-cc.jpg Foto: Kampanjebilde - 200622-Posterframes-GENERIC-16-9-f-cc.jpg Foto: Kampanjebilde - coverimage VW Romeo Design Online 35sec.jpg

Kontakt oss

Vebjørn Haugen

Vebjørn Haugen
Daglig leder Sulland Otta

Mobil: 40 40 34 50
E-post: vebjorn.haugen@otta.sulland.no
Hans Jeilen

Hans Jeilen
Bilselger

Mobil: 99 21 02 72
E-post: hans.jeilen@otta.sulland.no
Foto: Kampanjebilde - IC0084 sRGB-design-two-cars-3-2-f-cc.jpg