BMW i3

Elektrisk

NYE BMW i3 - nå med enda lenger rekkevidde og større batteri! (120 Ah.)

BMW i3 har fått lengre rekkevidde. I vanlig bruk er den nå hele 310 kilometer(WLTP-syklus). Det nye kraftige batteriet forsyner elmotoren med mer strøm, og du kan nyte den elektriske kjøregleden lenger. Se priser og kampanjer lenger ned på siden.

Utseende og holdning.

Elbilen BMW i3 er et eksempel på en ny holdning til bilkjøring. Bilen er basert på en helhetlig tilnærming, fra utvikling og produksjon til gjenbruk. Mange av materialene er laget av fornybare råstoffer, og BMW i3 produseres 100 prosent ved hjelp av strøm fra fornybare kilder. Bedre kjøreglede får du ikke. 

BMW i3 følger ingen trender, den er et uttrykk for en bevisst livsstil. Den har en markant utvendig utforming og en komfortorientert kupé. Designen er preget av bærekraftige materialer og praktiske detaljer. Dette er bilen for deg som vil vise at du bryr deg.

Lading.

Uansett om du lader BMW i3 hjemme eller mens du er på farten, gjør de smarte ladeløsningene at du enkelt og raskt lader bilen til den daglige kjørestrekningen.
Opplysningene er basert på gjennomsnittsverdier og kan påvirkes av ulike faktorer, som temperatur, kjøreprofil og nettspenning.

Tilkoblet.

Hold deg oppdatert når du er på farten. BMW i3 hjelper deg med en rekke digitale tjenester og førerassistentsystemer. Den byr på de beste tilkoblingsmulighetene i sin klasse. Det betyr at den byr på høyere komfort og sikkerhet enn noen andre.

BMW Connected er en personlig reiseassistent som gjør hverdagen enklere og hjelper deg å komme frem i tide. Relevant reiseinformasjon, som anbefalt avreisetidspunkt, er tilgjengelig på en kompatibel smarttelefon eller smartklokke utenfor bilen og kan overføres til bilen. 

BMW i3s

I tillegg til å introdusere et ansiktsløft på BMW i3 lanserer vi også en helt ny modell, BMW i3s. Den akselererer fra 0 til 60 km/t på imponerende 3,4 sekunder, har en typisk 'one-pedal'-følelse og et sportslig design. Den yter maks fra første meter takket være det maksimale dreiemomentet på 270 Nm og motorens 184 hestekrefter.

Foto: Kampanjebilde - cq5dam.resized.img.1680.large.time1528467827949.jpg Foto: Kampanjebilde - cq5dam.resized.img.1680.large.time1528467827949.jpg Foto: Kampanjebilde - bla-bmw-i3.jpg Foto: Kampanjebilde - bla-bmw-i3-fugleperspektiv.jpg Foto: Kampanjebilde - bmw-i3s-i-san-francisco.jpg Foto: Kampanjebilde - bmw-i3s-fra-siden-med-dorene-apne.jpg Foto: Kampanjebilde - bla-bmw-i3-bak.jpg

Kontakt oss

Trond Hem

Trond Hem
Nybilselger

Mobil: 92 41 37 80
E-post: trond.hem@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - bla-bmw-i3.jpg

Elektriske BMW i3

Fra kr 299 900,–

BMW i3 Charged, Charged Plus og Fully Charged

Les mer