BMW iX3

Fremtiden er elektrisk.

Om bilen
Takket være den standard M Sport-pakken i det nye designet, viser den nye BMW iX3 seg som mer sporty enn noensinne. Aerodynamiske elementer og blå aksenter får til fulle frem drevets elektriske karakter. Enten for korte eller lange reiser - med en rekkevidde på opptil 460 km * og et strømforbruk på 18,5 kWt/100 km*, er den nye BMW iX3 ideell for enhver strekning. 


Takket være samspillet mellom et effektivt drivverkskonsept, aerodynamisk design og et kraftig høyvoltbatteri, tilbyr BMW iX3 en elektrisk rekkevidde på opptil 460 kilometer*. Innovative teknologier som energigjenvinning ved bremsing sikrer ekstra rekkevidde og muliggjør energiforbruk fra 18,5 kWh/100 km.

Frontdesign
Den nesten helt lukkede BMW i Nyre danner det sentrale visuelle elementet i den imponerende fronten. Sammen med de L-formede luftinntakene i BMW i Blau understreker det den helelektriske karakteren til den nye BMW iX3. De flate, adaptive LED -frontlysene i et nytt design gir fronten på BMW iX3 et fokusert utseende. 

Teknologi

De innovative tjenestene til My BMW-appen og BMW Maps med Connected Charging og Connected Navigasjon, samt den utvidede Apple CarPlay® -integreringen, hjelper deg med å bruke rekkevidden til BMW iX3 effektivt og til å planlegge dine ruter tilsvarende. Du kan bruke disse tjenestene veldig enkelt ved å kommunisere med din BMW. Din BMW Intelligent Personal Assistant er alltid med deg og gjør at du kan styre mange kjøretøyfunksjoner ved hjelp av talekommandoer.

Nye BMW iX3 tilbyr deg et bredt spekter av digitale tjenester og intelligente assistansesystemer. Innovativ teknologi, fra parkeringsassistenten til den personlige stemmestyringen, øker komforten og sikkerheten når du kjører.  

Med Digital Key kan du låse og låse opp din BMW og attpåtil starte motoren. Du kan også gi opptil fem personer med kompatibel iPhone tilgang til din BMW. Her kan du begrense motoreffekt og topphastighet, f.eks. for uerfarne sjåfører.* * BMW Digital Key er bare kompatibel med utvalgte iPhone telefoner. Du finner en liste over kompatible iPhoner på bmw.com/digitalkey. 

Driving Assistant Professional gir optimal komfort og sikkerhet i kritiske og monotone trafikksituasjoner. I tillegg til funksjonene til Driving Assistant omfatter den blant annet styre- og kjørefeltassistent med utvidede funksjoner, feltskifte- og nødstoppassistent samt sporassistent med aktiv sidekollisjonsbeskyttelse.

Parkeringsassistenten gjør det enklere å parkere bilen. Ryggekameraet gir bedre sikt bakover. Active park distance control gir bedre beskyttelse mot skader ved parkering. Parkeringsassistenten parkerer bilen automatisk og kjører den automatisk ut av parkeringsluker parallelt med og på tvers av veibanen. Ryggeassistenten hjelper deg under rygging, f.eks. i trange gater.  

Den aktive navigasjonsveiledningen som en utvidet funksjon av styre- og kjørefeltassistenten kan foreslå et bytte av kjørefelt hvis dette er nødvendig for å følge navigasjonsruten. For å gjøre dette, fastslår systemet et passende gap i den flytende trafikken i neste kjørefelt og gir deg deretter beskjed om filbytte.

Foto: Kampanjebilde - bmw-ix3-g08-lci-parkert-i-garasje.jpg Foto: Kampanjebilde - bmw-ix3-g08-lci-parkert-i-garasje.jpg Foto: Kampanjebilde - bmw-ix3-g08-lci-interior-cockpit.jpg Foto: Kampanjebilde - bmw-ix3-g08-lci-siden-i-fart.jpg Foto: Kampanjebilde - bmw-ix3-g08-lci-ved-ladestasjon.jpg Foto: Kampanjebilde - bmw-ix3-g08-lci-siden-bak-i-natur.jpg

Kontakt oss

Miika Koppinen

Miika Koppinen
Daglig leder Sulland Tromsø BMW

Mobil: 99 29 97 87
E-post: miika.koppinen@sulland.no
Morten Pedersen

Morten Pedersen
Bilselger

Mobil: 95 19 15 06
E-post: morten.pedersen@sulland.no
Espen Solstad

Espen Solstad
Bilselger

Mobil: 97 53 96 40
E-post: espen.solstad@sulland.no
Remy Traasdahl

Remy Traasdahl
Bruktbilsjef

Mobil: 92 86 55 50
E-post: remy.traasdahl@sulland.no
Trine Teigstad

Trine Teigstad
Salgssekretær

Mobil: 94 13 61 84
E-post: trine.teigstad@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - bmw-ix3-g08-lci-interior-cockpit.jpg

Elektrisk BMW iX3

Fra 629.000,–

Fully Charged

Les mer