BMW X4

Bring it on.

Om bilen

BMW X4 bygger videre på siste generasjon BMW X3 som ble lansert høsten 2017, og er en sammensmelting av de typiske trekkene ved en BMW X-modell og en coupé. Helt nye BMW X4 er atleten i BMWs X-familie.

 I andre generasjon BMW X4 er det lagt mer vekt på sportslighet og særegen design. Naturlig nok deler den mye teknikk og design med søskenmodellen BMW X3, men helt nye BMW X4 står også frem som en modell med egen karakter og spisset kjøredynamikk.

Design og utstyr
Helt nye BMW X4 er 4752 mm lang, 1981 mm bred og 1621 mm høy. Akselavstanden er 2864 mm. Sammenlignet med første generasjon er helt nye BMW X4 dermed blitt lengre, bredere og lavere. Den nye modellen byr på dynamiske proporsjoner og en coupéaktig taklinje kombinert med et romslig interiør. Ingen ny BMW uten fokus på ren kjøreglede – helt nye BMW X4 har optimal vektfordeling på 50:50 og har også et lavere tyngdepunkt enn sitt søsken BMW X3.

Der fronten til helt nye BMW X4 har mye til felles med BMW X3, skiller derimot bilens bakside seg tydelig ut. Den fallende taklinjen møter en bred bakrute og nye L-formede baklykter med LED-teknologi. Baklyktene går i ett med skulderlinjen og strekker seg innover på bakluken.

Som på helt nye BMW X2, tilbys en M Sport X-designpakke for eksteriøret som alternativ til den velkjente M Sport-designen. Der M Sport trekker inspirasjon fra motorsport og banekjøring, ligger M Sport X sitt DNA i rallysport. Helt nye BMW X4 vil også være tilgjengelig som xLine-modell for kunder som ikke ønsker det sportslige uttrykket M Sport gir, men foretrekker det mer robuste i en bil med høyere bakkeklaring.

Helt nye BMW X4 deler standardutstyr med BMW X3, men har i tillegg LED-frontlykter, variabel sportsstyring, Performance Control, automatgir med hendler ved rattet og M Sport-sportsunderstell som standard.

Interiør
Interiøret preges av moderne linjer og BMWs høye kvalitetsinntrykk. Sitteposisjonen er lett hevet, typisk for BMWs X-modeller, og kneputer på siden av midtkonsollen understreker det sportslige snittet.

Den økte akselavstanden (+54 mm) kommer blant annet baksetepassasjerene til gode med større benplass (+27 mm). Baksetet har tre normale sitteplasser og bagasjerommet har et volum på 525 liter. For første gang kan BMW X4 leveres med panoramasoltak som gir ekstra luft og lys til interiøret. Som på BMW X3 er frontruten ytterligere isolert for bedre komfort og mindre støy.

Motorer og priser
Ved lansering i juli tilbyr vi to firesylindrede bensinmotorer og to dieselmotorer, en firesylindret og en sekssylindret. Noe senere lanseres ytterligere to varianter, deriblant X4 M40i. Sammen med X4 M40d utgjør den spydspissen for ren kjøreglede i X4-familen og bærer betegnelsen M Performance. Begge disse to modellene gjør unna sprinten fra 0-100 km/t på ca. 5 sekunder. M Performance-modellene har blant annet også særegne eksetriørdetaljer, sportsdifferensial og eget eksosanlegg som standard.

Foto: Kampanjebilde - x44.jpg Foto: Kampanjebilde - x44.jpg Foto: Kampanjebilde - x43.jpg Foto: Kampanjebilde - x42.jpg Foto: Kampanjebilde - X41.jpg

Kontakt oss

Miika Koppinen

Miika Koppinen
Daglig leder Sulland Tromsø BMW

Mobil: 99 29 97 87
E-post: miika.koppinen@sulland.no
Morten Pedersen

Morten Pedersen
Bilselger

Mobil: 95 19 15 06
E-post: morten.pedersen@sulland.no
Espen Solstad

Espen Solstad
Bilselger

Mobil: 97 53 96 40
E-post: espen.solstad@sulland.no
Remy Traasdahl

Remy Traasdahl
Bruktbilsjef

Mobil: 92 86 55 50
E-post: remy.traasdahl@sulland.no
Trine Teigstad

Trine Teigstad
Salgssekretær

Mobil: 94 13 61 84
E-post: trine.teigstad@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - x43.jpg