BMW X6

The Beast.

Kompromissløst nonkonform – den nye BMW X6 står for utfordrende suverenitet. Det viser seg framfor alt i et ekstremt atletisk karosseri samt det nye, markante designspråket som utviser høy eksklusivitet og visjonær teknologi som den imponerende BMW-grillen "Iconic Glow". Alt dette handler framfor alt om én ting: Fullstendig dominans, noe den nye BMW X6 selvfølgelig kan bevise på alle strekninger takket være kraftig motor, presist understell og utstyr som xOffroad-pakken beviser på alle strekninger. Med den nye BMW X6 opplever du en ny måte å overgå forventingene på.

TILTREKKINGSKRAFTPLUGG.

Designet til BMW X6.

Blikkfang: Den nye BMW X6 trenger ikke bevege seg for å skille seg ut fra mengden. Det klarer den med kraftige proporsjoner og uttrykksfullt design i kombinasjon med BMW Individual høyglanset Shadow Line allerede når den står stille. Framfor alt etter solnedgang vises provokatøren sitt egentlige jeg: Takket være den eksklusive BMW-grillen "Iconic Glow" kommer nemlig det faktiske omfanget av den ekstroverte innstillingen til syne. Og når de imponerende 22" M lettmetallfelgene først ruller i gang, er det helt sikkert at pulsen stiger. Interiøret tilbyr derimot både spenning og avslapning takket være eksklusive materialer og den sjåførorienterte innretningen.

LAGET FOR Å LEDE AN.

De dynamiske kjøreegenskapene til den nye BMW X6. Egenskapene til et alfadyr: Toppytelsen til den 530 hk sterke 8-sylindrede bensinmotoren, den fremragende presisjonen til det adaptive M understellet Professional eller det problemfrie samarbeidet mellom den adaptive 2-akslede luftfjæringen og xOffroad-pakken gjør den nye BMW X6 til en perfekt lederulv i alle terreng.

SMARTING.

Innovative teknologier i BMW X6.

Muskelbunt og mesterhjerne: Teknologien i den nye BMW X6 står ikke tilbake for de atletiske egenskapene. Det ser man allerede ut fra det innovative BMW-laserlyset i X-design, som gir et skarpt blikk til den kraftige fronten. Etter å ha åpnet døren – enkelt og behagelig med digital nøkkel på smarttelefonen eller med nøkkelkortet – får du de neste høydepunktene innenfor kommunikasjon og underholdning. Når du har satt fra deg den varme eller kalde drikken i den tempererte koppholderen som holder drikken varm eller kjølig med et knappetrykk, kan du nyte den uslåelige lyden fra Bowers & Diamond-surroundsystemet og planlegge reiseruten med det innovative betjeningskonseptet til BMW Operating System 7.0. På reisen sørger deretter den nyeste generasjonen av BMW assistentsystemer for at du kommer fram på en både behagelig og sikker måte. Teknologi treffer på handlingslyst.

STÅR OVER ALT ANNET.

BMW X6 Individual.

Dominant og enestående: BMW Individual-utstyr framhever det markante utseendet til den nye BMW X6 enda tydeligere med eksklusive lakkfarger samt elegante skinndeler og interiørlister.

Foto: Kampanjebilde - bmw-xseries-x6-inspire-mg-design-desktop-tablet-01.jpg Foto: Kampanjebilde - bmw-xseries-x6-inspire-mg-design-desktop-tablet-01.jpg Foto: Kampanjebilde - bmw-xseries-x6-inspire-mg-technology-desktop-tablet-02.jpg Foto: Kampanjebilde - bmw-xseries-x6-inspire-mg-driving-dynamics-desktop-tablet-03.jpg Foto: Kampanjebilde - bmw-xseries-x6-inspire-mg-design-desktop-tablet-03.jpg Foto: Kampanjebilde - bmw-xseries-x6-inspire-mg-technology-desktop-tablet-05.jpg

Kontakt oss

Miika Koppinen

Miika Koppinen
Daglig leder Sulland Tromsø BMW

Mobil: 99 29 97 87
E-post: miika.koppinen@sulland.no
Morten Pedersen

Morten Pedersen
Bilselger

Mobil: 95 19 15 06
E-post: morten.pedersen@sulland.no
Espen Solstad

Espen Solstad
Bilselger

Mobil: 97 53 96 40
E-post: espen.solstad@sulland.no
Remy Traasdahl

Remy Traasdahl
Bruktbilsjef

Mobil: 92 86 55 50
E-post: remy.traasdahl@sulland.no
Trine Teigstad

Trine Teigstad
Salgssekretær

Mobil: 94 13 61 84
E-post: trine.teigstad@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - bmw-xseries-x6-inspire-mg-technology-desktop-tablet-02.jpg