Audi e-tron quattro

Ønsker du så tidlig levering som mulig er det lurt å sikre seg en plass i køen allerede i dag.

Den første helelektriske SUV`en fra Audi
Nå kan du reservere en prioritert plass for bestilling


En av årets absolutt mest spennende biler heter Audi e-tron. Dette er Audis første elbil og det er ikke hva som helst Audi stiller med når de nå debuterer i elbilmarkedet.
Bilen ble vist som konseptmodell på bilutstillingen i Frankfurt allerede i 2015 og viste noe av hva Audi tenker på når det gjelder fremtidens modeller. Det som er ekstra spennende med denne modellen er at produksjonsmodellen som kommer senere i år faktisk er veldig lik konseptbilen.

Vi gleder oss voldsomt til vi endelig kan vise bilen til våre kunder. Foreløpig (januar 2018) er det fortsatt en del informasjon som ikke er delt med deg som er interessert i bilen. Allerede står over 3000 personer i det ganske land på reservasjonslisten, og det før prisen på bilen er kommunisert.

Det vi nå kan vise til rundt egenskaper som rekkevidde, de tekniske egenskapene til motoren samt størrelse er gjelder fra konseptutgaven av bilen. Det vil bli enkelte endringer på den produksjonsklare utgaven, men nøkkelinformasjonen under gir en tydelig pekepinn:

  • 0-100 km/t : 4,6 sekunder
  • Topphastighet på 210 km/t
  • Ytelse på 436 HK med boostfunksjon helt opp til 504 HK
  • Quattro firehjulstrekk
  • Tre elektriske motorer

Under et kundearrangement 5. januar 2018 ble bilen for første gang presentert for alle kunder som har reservert plass i køen. Interessen var enorm. Hele 1200 av de 3100 reservasjonsholderne deltok på arrangementet på Lillestrøm for å ta drømmebilen i nærmere øyensyn. Tilbakemeldingene var svært positive og plassen i køen oppleves enda mer verdifull nå for mange som har sett på nært hold hva som er i vente. 

Som Audi- forhandler i Trøndelag og Nord-Norge gleder vi oss voldsomt til å få denne bilen i hus og vi er ekstra glade for at Audis første elbil er en SUV med firehjulstrekk. Du vil bli overrasket over alt med denne bilen. Dens egenskaper, ytelse og ikke minst plassen vil komme til å gjøre de fleste kunder fornøyde. Når vi i tillegg tror at prisen vil overraske er det ingen tvil om at dette er en bil det kommer til å bli rift om!

Ønsker du så tidlig levering som mulig er det lurt å sikre seg en plass i køen allerede i dag.

 Reservasjon gjør du her

Vi kommer med mer informasjon om bilen etterhvert som vi nærmer oss en skikkelig lansering.

Følg med på sulland.no

speaker
mute
Foto: Kampanjebilde - Audi_e-tron_quattro_concept_III_main.jpg Foto: Kampanjebilde - Audi_e-tron_quattro_concept_III_main.jpg Foto: Kampanjebilde - Audi_e-tron_quattro_concept_II_main (1).jpg Foto: Kampanjebilde - Audi_e-tron.jpg

Kontakt oss

Stein Hugo Førde

Stein Hugo Førde
Salgsleder Audi

MOBIL: 913 95 151
E-POST: stein.hugo.forde@moller.no
Jan Arne Martinsen

Jan Arne Martinsen
Merkeansvarlig VW Nyttekjøretøy

MOBIL: 480 33 134
E-POST: jan.arne.martinsen@moller.no
Foto: Kampanjebilde - Audi_e-tron_quattro_concept_II_main (1).jpg