BMW X3 xDrive30e

Plug-in Hybrid.

BMW X3 PLUG-IN HYBRID

For første gang i historien kommer testvinneren BMW X3 nå som ladbar hybrid. BMW X3 Plug-In Hybrid kommer med banebrytende eDrive-teknologi som gir elektrisk rekkevidde på inntil 46 km (WLTP) og en systemeffekt på 292 hk! I tillegg er bilen utstyrt med intelligent firehjulsdrift xDrive, som også fungerer kun med elektrisk motorkraft.

Firehjulstrekk er standard på den ladbare hybriden, og sikrer deg god fremkommelighet under alle kjøreforhold. Bilens batterier er plassert under baksetene, noe som gir et romslig bagasjerom.  Bilen er har mye utstyr som standard, og har tilnærmet likt utvalg av ekstrautstyr som de øvrige BMW X3-modellene.

Tekniske data:

  • Elektrisk rekkevidde: Inntil 46 km (WLTP)
  • Maksimal hastighet på kun elektrisk drift: 135 km/t
  • Samlet motoreffekt (elektrisk og bensin): 292 hk
  • Tilhengerfeste med kapasitet på inntil 2.000 kg
  • Drivstofforbruk: 0,22 - 0,28 l/mil (WLTP)
  • Fra 0-100 km/t: 6,1 sek

Den nye BMW X3 representerer ubegrensede muligheter og frihet. Det fascinerende sportslige utseendet er videreført inne i kupeen, og kjøreopplevelsen er ikke mindre fascinerende. Den er behagelig å kjøre både på og utenfor veien, takket være den intelligente firehjulsdriften xDrive og den nye funksjonen som gjør BMW X3 delvis selvkjørende. Dermed setter den en ny standard i klassen og viser at ikke bare målet, men også veien dit, er av betydning.

Et blikk på BMW X3 er nok til å vekke eventyrlysten. BMW X3 har et markant formspråk som skiller den fra mengden. Harmoniske proporsjoner, en kraftfull profil og bred hekk og front gir bilen et stilfullt uttrykk som fortsetter i den nyutformede kupeen. 

Den kraftige reduksjonen av kjørestøyen gjør kupeen i BMW X3 til en behagelig stillesone også i høye hastigheter. Det lydisolerende glasset reduserer vindstøy og andre lyder utenfra.

I BMW X3 forenes dynamikk og sikkerhet. Derfor byr den på høy kjørekomfort og sikkerhet i alle situasjoner uansett vær og underlag. Høyt dreiemoment og imponerende motorkraft bidrar til kjøreopplevelser som ikke slutter der veien slutter.

BMW X3 er blitt betydelig lettere som følge av intelligente vektbesparende konstruksjoner. I tillegg er de aerodynamiske egenskapene forbedret, slik at luftmotstandskoeffisienten er optimert. Begge deler har en positiv effekt på de smidige kjøreegenskapene, energiutnyttelsen og drivstofforbruket

Kontakt oss

Tom Erik Kvande

Tom Erik Kvande
Salgssjef

Mobil: 40 22 04 62
E-post: tom.kvande@sulland.no
Johnny Eide Rotan

Johnny Eide Rotan
Bilselger

Mobil: 90 03 06 17
E-post: johnny.rotan@sulland.no
Jan Ivar Reistad

Jan Ivar Reistad
Bilselger

Mobil: 94 83 45 53
E-post: jan.reistad@sulland.no
Anders Waarum

Anders Waarum
Bilselger

Mobil: 92 34 30 06
E-post: anders.waarum@sulland.no

Kampanje: BMW X3 xDrive30e

Fra 704.900,– eller 5.990 kr/mnd*

BMW X3 xDrive30e eDrive M Sport Edition

Les mer