MINI 3-dører

Den originale GOKART-følelsen.

Raskere, mer rampete og morsommere enn noensinne. Den ikoniske MINI 3-dører er selve essensen av fart, lavt tyngdepunkt og den umiskjennelige gokartfølelsen. Den kommer med flere nyttige og funksjonelle standardløsninger vi vet du vil sette pris på. Den er smart, karismatisk og med en upåklagelig oppførsel. Nå venter den bare på å bli din.

Den originale GOKART-følelsen.

Ingenting slår følelsen av hendene på rattet og foten på gassen. MINI 3-DØRER får sin kraft fra 1,2l / 1,5l / 2,0l, 3 eller 4-sylindrede MINI TwinPower Turbo-motorer. Alle sammen er raske, hissige og drivstoffeffektive. Det brede sporet, korte overhenget og faste grepet holder deg som limt på veien. Du kommer til å bli hektet før du har rundet det første hjørnet. Den sportslige gokartfølelsen gjør rett og slett noe med deg.

En lysende fremtid.

Innovative MINI Matrix LED-frontlys gir bedre synlighet og sikkerhet. Når fjernlyset er slått på vil du se at det er svært effektivt. Frontkamera-systemet som er integrert i bakspeilet registrerer motgående kjøretøy og slår automatisk på (eller av) en eller flere av frontlysenes fire segmenter. Dette reduserer distraheringen av andre bilister samtidig som de belyser alle andre områder optimalt.

Sømløs innovasjon. På innsiden og utsiden.

Mini Connected bringer en verden av informasjon og underholdning til din MINI. Du får et stort tilbud av intelligente tjenester og apper. Du kan enkelt dele og planlegge, uansett om du skulle befinne deg i eller utenfor din MINI. La rask, pålitelig tilkobling forbedre opplevelsen og sørge for at du og alle dine passasjerer nyter alle turer mens dere er koblet på verden utenfor.

MINI Cockpit Design. (MINI Yours Customised)

MINI er en pioner innen produksjon av skreddersøm. Både når det gjelder innvendig interiør og utvendig stil, takket være 3D-printing. Du kan for eksempel gjøre bilen mer personlig ved å skreddersy passasjersetet foran i din stil med forskjellige farger og design, mens du kan komplettere sidene på utsiden av bilen med 3D-printet design. Det er en opplevelse å sette seg inn i sin egendesignede MINI og med skreddersøm selv på projeksjonen som lyser opp bakken foran bilen din, blir det ekstra gøy å legge ut på tur fra start til slutt.


Foto: Kampanjebilde - A0245581_5.jpg Foto: Kampanjebilde - A0245581_5.jpg Foto: Kampanjebilde - A0244815_5.jpg Foto: Kampanjebilde - A0245580_5.jpg Foto: Kampanjebilde - A0244821_5.jpg

Kontakt oss

Edvin Andreas Forfot

Edvin Andreas Forfot
Bilselger

Mobil: 45 01 68 82
E-post: edvin.forfot@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - A0244815_5.jpg