MINI Cabrio

Tanken om åpent tak.

MINI Cabrio er utadvendt og åpensinnet, full av impuls og energi. Selve essensen av åpent tak er kjøreglede på sommeren. Det stimulerer sansene dine og lar deg fange og dele øyeblikkene av glede på en åpen vei. Endeløs spenning bak rattet vil få deg til å føle deg mer levende, og gi deg et pust av eleganse i solskinnet. Med ubegrenset takhøyde er det alltid litt mer plass for å nyte.

Tanken om åpent tak.

MINI Cabrio tilbyr fornøyelsen av frisk luft med den elektriske kalesjemekanismen som er ulik fra andre der ute. Den har en stille, intelligent Z-foldingsmekanisme som gir deg tre alternativer: helt åpen, helt lukket eller soltak som slipper inn frisk luft. Den åpner eller lukker seg på 18 sekunder, selv i en fart på 30 km/t. I tillegg kan du få et MINI Yours-tak med et unikt Union Jack-design.

En lysende fremtid.

Innovative MINI Matrix LED-frontlys gir bedre synlighet og sikkerhet. Når fjernlyset er slått på vil du se at det er svært effektivt. Frontkamera-systemet som er integrert i bakspeilet registrerer motgående kjøretøy og slår automatisk på (eller av) en eller flere av frontlysenes fire segmenter. Dette reduserer distraheringen av andre bilister samtidig som de belyser alle andre områder optimalt.

Sømløs innovasjon. På innsiden og utenfor.

Mini Connected bringer en verden av informasjon og underholdning til din MINI. Du får et stort tilbud av intelligente tjenester og apper. Du kan enkelt dele og planlegge, uansett om du skulle befinne deg i eller utenfor din MINI. La rask, pålitelig tilkobling forbedre opplevelsen og sørge for at du og alle dine passasjerer nyter turen, mens dere er koblet på verden utenfor.

MINI Yours Customised.

MINI er en pioner innen produksjon av skreddersøm. Både når det gjelder innvendig interiør og utvendig stil, takket være 3D-printing. Du kan for eksempel gjøre bilen mer personlig ved å skreddersy passasjersetet foran i din stil med forskjellige farger og design, mens du kan komplettere sidene på utsiden av bilen med 3D-printet design. Det er en opplevelse å sette seg inn i sin egendesignede MINI og med skreddersøm selv på projeksjonen som lyser opp bakken foran bilen din, blir det ekstra gøy å legge ut på tur fra start til slutt.


Foto: Kampanjebilde - A0242716_5.jpg Foto: Kampanjebilde - A0242716_5.jpg Foto: Kampanjebilde - A0242720_5.jpg Foto: Kampanjebilde - A0242726_5.jpg

Kontakt oss

Edvin Andreas Forfot

Edvin Andreas Forfot
Bilselger

Mobil: 45 01 68 82
E-post: edvin.forfot@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - A0242720_5.jpg