MINI Countryman

Klar for alle utfordringer.

Det er på tide å begi seg ut på gjengrodde stier. Bare da finner du ut av akkurat hvor mye du kan oppleve i løpet av en helg. Fyll opp bilen, se det store bildet og opplev den nye – og større - MINI Countryman.

Definert av den siste teknologien, strålende kjøreegenskaper og praktisk funksjonalitet. MINI Countryman kan enten opptre som urban transport eller som barsk transportør over kronglete underlag. Uansett treffer den perfekt balansen mellom de store eventyrene og den dagligdagse tralten. Den er designet for å leve fullt ut og for å oppleve alle eventyrene du kan be den om å være med på.

Klar for alle utfordringer.
MINI Countryman er en Sports Activity Vehicle som er perfekt for de med et aktivt og spontant levesett. Den er fylt med innovativ og nyttig teknologi. MINI Find Mate (ekstrautstyr) varsler deg automatisk om du har lagt igjen lommeboka eller mobilen hjemme. Å glemme ting hører til fortiden med en ny MINI. I tillegg har den Country Timer som holder styr på hvor ofte du er ute på nye eventyr. Selvsagt er systemene koblet til MINI Connected som sørger for å holde deg tilkoblet.

La deg ikke temme.

MINI Countryman er like komfortabel utenfor byen som i. Takket være dens gode kjøreegenskaper på røffe underlag tar den deg dit du vil – enten det er på skogsveier eller barske kjerreveier. Det er tid for opplevelser – og for å oppleve den nye siden av MINI Countryman. Bilen som er like hjemme i terrenget som på byens bulevarder.

Enda mer plass.

Tenk stort. Plass som passer ethvert eventyr finner du i MINI Countryman. Den er 20 centimeter lengre – og takket være det justerbare baksetet kan du legge til beinplass eller øke lasteplassen.

Finnes også som Plug-In Hybrid.

Foto: Kampanjebilde - finedata_A0220966_5.jpg Foto: Kampanjebilde - finedata_A0220966_5.jpg Foto: Kampanjebilde - finedata_A0220797_5.jpg Foto: Kampanjebilde - finedata_A0229569_5 (1).jpg

Kontakt oss

Edvin Andreas Forfot

Edvin Andreas Forfot
Bilselger

Mobil: 45 01 68 82
E-post: edvin.forfot@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - finedata_A0220797_5.jpg