Toyota Land Cruiser

Kjør. Hvor du vil.

Land Cruiser 2.8 diesel D-4D GX  4WD vare 

All Inclusive: Serviceavtale, vinterhjul, dekktrykksensor, met.lakkog gavekort fra Rondane Høyfjellshotell

Leasing
Kr 4.790,-
pr mnd, eks mva**


Land Cruiser med karosseri på fast ramme, permanent 4WD + mye mer!

Med en historie på mer enn 65 år bak seg, fremstår Land Cruiser med en enestående kombinasjon av kvalitet, slitestyrke og pålitelighet. Den er kjent for å kombinere evnen til å ta seg frem over alt med høy komfort og luksus.

Styrke og hensikt i hver linje

Den nye Land Cruiser har fått mer moderne og robust eksteriør. Alle forandringene har en klar hensikt. Det starter med panseret som er formet slik at føreren får bedre oversikt midt foran bilen. Lyktene og luftinntakene er plassert høyere for å gi maksimal beskyttelse og vadedybde.

Sikkerhet under alle forhold

Land Cruiser er utstyrt med sikkerhetsteknologiene som kalles Toyota Safety Sense. De er utviklet for å forhindre eller redusere skader i tilfelle kollisjon og skape tryggere forhold i en rekke andre trafikksituasjoner. Teknologiene omfatter kollisjonsvern (PCS) med fotgjengergjenkjennelse, adaptiv fartsholder (ACC), filskiftevarsling (LDA).

Klar for de tøffeste utfordringene

Fra gjørmedype grusveier i vårløsningen til snødekte, ubrøytede skogsbilveier - i Land Cruiser har du bilen som er laget for å ta deg hele veien frem - og trygt tilbake. Det er disse unike egenskapene som har gjort bilen legendarisk - fra Fujifjellet via ekvator og deromkring til Nordpolen.

Komfort skapt av fagfolk

Land Cruisers spesielle kombinasjon av håndverk og gjennomført detaljarbeid sikrer deg en enestående kjøreopplevelse under alle forhold. Komforten i kupeen er enda høyere med ventilerte seter foran, justerbart ventilasjonssystem for passasjerene bak og automatisk klimaanlegg med 3 soner og innfellbare speilhus.

  1.  Midtkonsollen er utstyrt med en stor skjerm for Toyota Touch med Go multimediasystem. Alle knappene er gruppert etter funksjon og plassert i egne soner. Alle kontroller og funksjoner er lettbetjente også når kjøreforholdene er ekstreme.
  2. Kontrollpanel for klimaanlegget bak: Passasjerene i baksetet kan justere kupetemperaturen slik de selv ønsker det for best mulig komfort underveis.


Toyota Safety Sense består av seks nyutviklede, aktive sikkerhetsteknologier: Kollisjonsvern (Pre-Collision System PCS), filskiftvarsling (Lane Departure Alert LDA), automatisk fjernlyskontroll (Automatic High Beam AHB) og skiltgjenkjennelse (Road Sign Assist RSA). Hensikten er å redusere trafikkulykker så mye som mulig og skape et tryggere trafikkmiljø for alle og gjøre det enda enklere og sikrere å være bilfører.

  • Kollisjonsvern (PCS) bruker kamera og lasersensorer for å oppdage kjøretøyer og hindringer i veibanen foran bilen og kan bidra til å redusere risiko for, eller forhindre, kollisjoner.
  • Filskiftvarsling (LDA) varsler deg om bilen er i ferd med å kjøre ut av kjørefeltet uforvarende.
  • Automatisk fjernlyskontroll (AHB) sørger for at du kjører sikrere og har best mulig sikt ved mørkekjøring.
  • Skiltgjenkjennelse (RSA) viser føreren viktige trafikkskilt på informasjonsskjermen i instrumentpanelet.
  • Adaptiv Radar Cruise Control (ACC) Den adaptive fartsholderen sørger for at bilen holder stabil og sikker avstand til forankjørende.
  • Kollisjonsvern med autobrems (PCSPD) og fotgjengergjenkjennelse bruker et kamera og en radar for å oppdage mulig kollisjonsrisiko med fotgjengere.


*Inkl. frakt, lev. og reg.omk. 13 100,-. Årsavgift kommer i tillegg. **Leasing.: 3 års bindingstid/45 000 km. Startleie kr 50.000,- eks mva. Etableringsgebyr og terminbeløp kommer i tillegg. Forbruk blandet kjøring og CO2:  7,50l/100 km, 194 g/km.


speaker
mute
Foto: Kampanjebilde - 2017-Land-Cruiser-int-01_web.jpg Foto: Kampanjebilde - 2017-Land-Cruiser-int-01_web.jpg Foto: Kampanjebilde - 2017-Land-Cruiser-dyn-02_web.jpg

Kontakt oss

Daniel Andre Nystuen

Daniel Andre Nystuen
Bilselger

Mobil: 91 15 52 37
E-post: daniel.nystuen@hamar.toyota.no
Tor Olav Løvaas

Tor Olav Løvaas
Salgssjef bruktbil

Mobil: 48 13 56 46
E-post: tor.lovaas@hamar.toyota.no
Inger Lise Monsbakken

Inger Lise Monsbakken
Daglig leder Toyota Sulland Hamar

Mobil: 90 18 10 91
E-post: ilm@sulland.no
Steinar Skansbo

Steinar Skansbo
Salgssjef

Mobil: 99 44 04 18
E-post: steinar.skansbo@hamar.toyota.no
Martin Skjærstad

Martin Skjærstad
Bilselger

Mobil: 41 46 59 11
E-post: martin.skjaerstad@hamar.toyota.no
Tor Erik Nordstad

Tor Erik Nordstad
Bilselger næring

Mobil: 40 10 99 48
E-post: tor.nordstad@hamar.toyota.no
Nikolai Arstad

Nikolai Arstad
Bilselger

Mobil: 40 08 16 94
E-post: nikolai.arstad@hamar.toyota.no
Foto: Kampanjebilde - 2017-Land-Cruiser-dyn-02_web.jpg