Toyota Proace Verso

Velutstyrt, lettkjørt og anvendelig.

Den nye PROACE VERSO tar vår tradisjon med anvendelige og fleksible biler for persontransport videre. Den byr på rikelig plass til  8 eller 9 personer og har praktiske løsninger for mennesker på farten. Gjennomtenkt utstyr, avanserte dieselmotorer og moderne teknologi gjør kjøreopplevelsen enda bedre, sikrere og uanstrengt.

Fra kr 537 600,-

I Proace Verso kan du velge det som best dekker dine behov. Det omfattene utstyret vil imponere deg. Lykter med xenonpærer, frontruteprojisering, ryggekamera og en rekke sikkerhetsteknologier er inkludert for å gi deg en bedre og tryggere tid bak rattet.

Med alle funksjoner du trenger

Du finner deg raskt til rette i Proace Verso. Nedfellbare seter som kan justere i lengderetningen gir utallige kombinasjonsmuligheter. Sammenleggbare bord, vindu som kan åpnes i bakdøren og sidedører som åpnes og lukkes med en fotbevegelse er finesser du vil sette pris på. 

Med Family utstyrsgrad får du alt det du trenger: luksuriøse, skinntrukne seter foran med massasjefunksjon, tonede vinduer bak, stor berøringsstyrt fargeskjerm. HeadUp Display og oppgraderte kombinasjonsinstrumenter er bare noe av utstyret og kvaliteten som er tilpasset kravstore bileiere. 

Innredningen er svært fleksibel og kan tilpasses mange forskjellige behov for å transportere personer, bagasje og last i diverse kombinasjoner. Sammenleggbare seter montert på skinner (slik at de kan flyttes frem og tilbake eller tas helt ut) gjør at kupeen kan innredes akkurat slik du trenger den. Praktisk sammenleggbart setebord slik at dine passasjerer kan ta en matbit eller forfriskning underveis eller slappe av med spill eller leker.

Alle utstyrsgrader har et Pro-Touch multimediasystem med høyoppløst fargeskjerm og satelittnavigasjon inkludert tilkoblede tjenester i 10 år fremover. Funksjonene omfatter sanntids trafikkinformasjon, TomTom-steder, værvarsling, parkeringsmuligheter, drivstoffpriser og faresoner (fotoboksvarsling) samt håndfrisystem for telefonsamtaler via bluetooth, multimedia og monitor for ryggekamera.

Proace Verso har en rekke avanserte funksjoner som gir en enda bedre brukeropplevelsee. Panoramatak i glass forsterker følelsen av luksus. Gjennom det store taket i glass fylles kupeen med varmt, naturlig lys. En rekke viktige data projiseres opp mot frontruten i førerens synsfelt  - fra hastighet til anvisning for navigasjon til forskjellige varsler for tryggere kjøring. En viktig og praktisk detalj er at vinduet i bakluken kan åpnes separat og gjennom denne luken får du rask og enkel tilgang til bagasjerommet uten å måtte åpne selve døren. Motoren som driver skyvedørene på siden aktiveres med å trekke i dørhåndtaket, men kan også startes med en egen knapp fra nøkkelenheten, på dashbordet eller i B-stolpen. Dermed blir det enkelt å ta seg inn eller ut av baksetene.

Motorer og ytelse

Med en komplett serie av avanserte dieselmotorer og tilpassede girkasser, finner du en Proace Verso som har de egenskapene du trenger til ditt bruk, samtidig som du er sikret best mulig drivstoffeffektivitet. Du kan velge mellom motorer med 1,6 eller 2,0 liters sylindervolum, to forskjellige effektnivåer - fra 116 hk til 177 hk - og to forskjellige girkasser - 6-trinns manuell eller 6-trinns automatisk.

Motorserien har start-/stoppteknologi som standard-utstyr, noe som bidrar til lavere forbruk og CO2 - utslipp helt ned 133 g/km ved blandet kjøring.

Sikkerhet har høyeste prioritet

Med nye Proace Verso er Toyota Safety Sense sikkerheten på plass.

Shuttle - sikkerhetspakke

  • Adaptiv fartsholder
  • Kollisjonsvern med fotgjengergjenkjenning

Family-sikkerhetspakke

  • Filskiftevarsler
  • Skiltgjenkjenning
  • Automatisk fjernlys
  • Tretthetsvarsling
  • Adaptiv fartsholder
  • Kollisjonsvern med fotgjengergjenkjenning

I tillegg kan også Proace Verso leveres med ryggekamera med 360 grader Visio park med blindsonevarsling og parkeringssensorer foran og bak for sikrere rygging og parkering. Sammen med Euro NCAP's 5 stjerner for sikkerhetsnivået, forteller dette at Proace Verso er en utmerket billøsning enten du har behov for en stor bil i jobbsammenheng eller privat.


Toyota Garanti
5 års fabrikkgaranti: Garanti dekker enhver feil som skyldes fabrikasjons- eller monteringsfeil. Den gjelder 5 år normal bruk eller 160.000 km (det som først inntreffer) uten kilometerbegrensning det første året (200.000 km for biler registrert etter 1. juli 2017).

*Bilpris inkl frakt og lev.omk. kr 13.100,- Årsavgift tilkommer.

Foto: Kampanjebilde - PRV1004b_RM_16_5_nybil.jpg Foto: Kampanjebilde - PRV1004b_RM_16_5_nybil.jpg Foto: Kampanjebilde - PRV2005c_BY_16_5.jpg Foto: Kampanjebilde - PRV1004b_RM_16_5.jpg Foto: Kampanjebilde - PRV3033_RM_16_5.jpg Foto: Kampanjebilde - 2017_Proace_Verso_03_5.jpg Foto: Kampanjebilde - 2017_Proace_Verso_02_5.jpg

Kontakt oss

Elin Larsson

Elin Larsson
Salgssjef brukte biler

Mobil: 91 78 86 17
E-post: elin.larsson@sulland.no
Jan Robert Solli

Jan Robert Solli
Bilselger

Mobil: 46 89 03 25
E-post: robert.solli@kongsvinger.toyota.no
Patrick Helgesen

Patrick Helgesen
Bilselger

Mobil: 45 24 18 49
E-post: patrick.helgesen@sulland.no
Even Bjørkli

Even Bjørkli
Daglig leder

Mobil: 93 48 43 40
E-post: eb@sulland.no
Trond Fiskerud

Trond Fiskerud
Bilselger

Mobil: 41 63 03 30
E-post: trond.fiskerud@kongsvinger.toyota.no
Foto: Kampanjebilde - PRV2005c_BY_16_5.jpg