Camry

Kraftfull eleganse

Nye Camry når et enda høyere hybridivå!

Nye Camry er spennende å kjøre. Toyota har laget banebrytende hybridbiler i over 20 år - og nå er den nye teknologien innført i  Camry for å tilby hybridytelser på et helt nytt nivå.

Nye Camry Hybrid har alt. Den kombinerer elegansen i kvalitetssedan med alle fordelene til en hybrid fra Toyota.

Camry Hybrid fremstår som en elegant sedan med høy kvalitet. Den slanke, moderne profilen er forsterket av nydesignede aluminiumsfelger på 17" eller 18". Fronten har en bred grill og stilige LED-lykter.

Kupeen i den nye Camry hybrid kombinerer førsteklasses håndverk med all den plassen og praktiske løsninger du trenger. De langstrakte linjene i dashbordet forsterker inntrykket av plass foran, og i utformingen av førerplassen er det lagt vekt på at du skal finne en ideell kjøreposisjon.

Ytelse møter eleganse

Den nye Camry Hybrid har et fantastisk utseende og et vell av intuitiv teknologi samtidig som den gir deg en kjøreopplevelse på et nytt og høyere nivå.

Med den nye TNGA-plattformen (Toyota New Global Architecture) følger et høyt sikkerhetsnivå, utmerkede kjøreegenskaper og intuitiv, ny teknologi. TNGA gir nye Camry lavt tyngdepunkt, et velavstivet karosseri og avansert fjæring med MacPherson oppheng foran og doble fjærben bak. Det gir en bemerkelsesverdig veikontakt, høy komfort og en følelse av kontroll som er en forutsetning for virkelig kjøreglede.

Toyota Safety Sense (TSS) er en rekke avanserte teknologier for førerassistanse som er standardutstyr i den nye Camry Hybrid og bidrar til trygghet for deg og dine passasjerer. Systemet registrerer og varsler om potensiell kollisjonsrisiko og gjør det enda sikrere å kjøre Camry.


Toyota Garanti
5 års fabrikkgaranti: Garanti dekker enhver feil som skyldes fabrikasjons- eller monteringsfeil. Den gjelder 5 år normal bruk eller 160.000 km (det som først inntreffer) uten kilometerbegrensning det første året (200.000 km for biler registrert etter 1. juli 2017).

*Bilpris inkl frakt og lev. omkostninger. 


Foto: Kampanjebilde - TOY_CAM19_HUB_BRAND_PRI_IMG_Camry-Exterior_07_4_web.jpg Foto: Kampanjebilde - TOY_CAM19_HUB_BRAND_PRI_IMG_Camry-Exterior_07_4_web.jpg Foto: Kampanjebilde - 2019_Camry_PSB_0001_0_web.jpg Foto: Kampanjebilde - 2019_Camry_PSB_i01_4_web.jpg Foto: Kampanjebilde - 2019_Camry_PSB_i04_4_web.jpg

Kontakt oss

Thomas Grytten

Thomas Grytten
Daglig leder Toyota Sulland Lillehammer/Sulland Lillehammer BMW/MINI

Mobil: 97 97 61 99
E-post: thomas.grytten@sulland.no
Øyvind Gallefoss

Øyvind Gallefoss
Bilselger

Mobil: 90 80 49 40
E-post: oeyvind.gallefoss@lillehammer.toyota.no
Christian Søreng Bjørge

Christian Søreng Bjørge
Bilselger

Mobil: 93 45 98 45
E-post: christian.bjorge@sulland.no
Magnus Forrestad Swensen

Magnus Forrestad Swensen
Salgsleder Toyota

Mobil: 99 42 84 44
E-post: magnus.swensen@lillehammer.toyota.no
Foto: Kampanjebilde - 2019_Camry_PSB_0001_0_web.jpg