Corolla stv

Stasjonsvogn. Kjør hybrid

Starten på en ny tid for verdens bestselgende bil

Nyt bilen som gjør det morsomt å kjøre. Kjenn på forskjellen så snart du setter deg inn bak rattet med det stilige interiøret, de fine kjøreegenskapene og stabiliteten som gir deg en enda bedre kjøreopplevelse.

Den helt nye Corolla hybrid

Stilig effektiv og en glede å  kjøre, den nye Corolla er en bil for vår tid. ansett hvor du skal og hvilken modell du velger, får du Toyotas selvladende hybridsystem. Og for første gang gir Toyota deg valget mellom to hybridmotorer - 1,8  liter Hybrid og en 2,0 liter Hybrid Dynamic Force-motor - til samme modell. begge har selvsagt alle fordeler som følger med TNGA-plattformen (Toyota New Global Architecture) og sørger for utmerkede kjøreegenskaper.

Du kommer til å nyte å kjøre den nye Corolla
Toyotas hybrider gir kjøreglede. Hybridmotoren på 1,8 liter er smidig og kvikk i byen og gjør kjøringen enklere. Den nye Hybrid Dynamic Force-motoren på 2,0 liter, gir deg enda mer effekt, uten at det går ut over smidigheten. Uansett hvilken du velger, sørger begge for lavt forbruk og lave utslipp - og de bruker ingenting og slipper ikke ut noe når du kjører helelektrisk.

Len deg tilbake og slapp av
Kupeen i den nye Corolla er laget med tanke på komfort. Sportssetene gir kroppen din god støtte, holder deg på plass og er behagelige også på langkjøring. Rattet er plassert slik at det føles så naturlig som mulig slik at det ikke blir slitsomt å kjøre. På rattet har du knapper som styrer sikkerhetsfunksjoner, infotainment og lydanlegg slik at du kan ha hendene på rattet hele tiden. Varme i rattet er et viktig pluss i de kalde periodene av året.

Smart og praktisk
Den nye Corolla Touring Sports er en stasjonsvogn som gir deg all den plassen du trenger, når du trenger den. I baksetene har passasjerene det like komfortabelt som de som sitter foran. Det rommelige bagasjeromme sluker det utroligste og baksetene kan raskt felles ned. Når du har hendene fulle, åpner du bagasjeromdøren automatisk med å sparke lett med foten under støtfangeren bak og aktivere sensoren som registrerer bevegelsen.

Sikkerhet kommer ikke i tillegg - det er standardutstyr
Toyota Safety Sense er standardutstyr i alle utstyrsgrader fordi vi setter sikkerheten for deg og dine passasjerer høyt. Dette unike sikkerhetssystemet har en rekke oppdaterte sikkerhetsfunksjoner som gjør det lettere å kjøre, samtidig som sikkerheten for alle i bilen blir bedre.

Bygd for å gi enda mer
Corolla er bygd på Toyotas avanserte, nye TNGA-plattform og gir deg en virkelig god kjøreopplevelse. Et stivere karosseri og lavt tyngdepunkt bidrar sammen til å redusere krenging i svinger, mens fjæringen med doble fjærben demper ujevnheter i veibanen mer effektivt slik at du kan kjøre mer komfortabelt.

Designet for å bli lagt merke til
Det første du vil legge merke til med den nye Corolla er det moderne og dynamiske karosseriet som kan gjøres enda mer iøyefallende med å legge til to-tonelakk. Et lavt panser, en bred grill og lykter med LED-teknologi gir bilen en slank profil som forsterkes av de sportslige aluminiumfelgene på 18".

En sans for stil
Designerne har valgt en kombinasjon av materialer av høy kvalitet som ser fine ut sammen og som også bidrar til en god kombinasjon av teksturer. Et gjennomført interiør i sort gir en sportslig følelse eller du kan velge gråtoner som understreker det rommelige og ryddige interiøret. Stilige sportsseter kompletterer utseendet perfekt.


Toyota Garanti
5 års fabrikkgaranti: Garanti dekker enhver feil som skyldes fabrikasjons- eller monteringsfeil. Den gjelder 5 år normal bruk eller 160.000 km (det som først inntreffer) uten kilometerbegrensning det første året (200.000 km for biler registrert etter 1. juli 2017).


Foto: Kampanjebilde - 2019_Corolla_PSB_intr01_web.jpg Foto: Kampanjebilde - 2019_Corolla_PSB_intr01_web.jpg Foto: Kampanjebilde - 2019_Corolla_PSB_intr02_web.jpg Foto: Kampanjebilde - 2019_Corolla_PSB_detalj01_web.jpg Foto: Kampanjebilde - 2019_Corolla_PSB-TS08_web.jpg Foto: Kampanjebilde - 2019_Corolla_PSBTSHB5d07_0_web.jpg Foto: Kampanjebilde - 2019_Corolla_PSB_detalj01_web.jpg Foto: Kampanjebilde - COROLLA_TS_FRONT_08_rgb_web.jpg

Kontakt oss

Thomas Grytten

Thomas Grytten
Daglig leder Toyota Sulland Lillehammer/Sulland Lillehammer BMW/MINI

Mobil: 97 97 61 99
E-post: thomas.grytten@sulland.no
Øyvind Gallefoss

Øyvind Gallefoss
Bilselger

Mobil: 90 80 49 40
E-post: oeyvind.gallefoss@lillehammer.toyota.no
Christian Søreng Bjørge

Christian Søreng Bjørge
Bilselger

Mobil: 93 45 98 45
E-post: christian.bjorge@sulland.no
Magnus Forrestad Swensen

Magnus Forrestad Swensen
Salgsleder Toyota

Mobil: 99 42 84 44
E-post: magnus.swensen@lillehammer.toyota.no
Foto: Kampanjebilde - 2019_Corolla_PSB_intr02_web.jpg