Avensis gir deg mye for pengene.

Akkurat nå gir den deg ekstra mye!

Det er mange gode grunner til å velge Avensis. Uslåelig Toyota-kvalitet og service er bare to av grunnene. Nå gir vi deg dessuten en lang liste med utstyr uten tillegg i prisen. Men da må du bestemme deg fort. Tilbudet gjelder et begrenset antall biler – klare for levering før sommerferien!

Avensis er full av avanserte og intuitive teknologier. De er utviklet for å gjøre kjøringen enklere, morsommere og så sikker som mulig.

Nå får du med vinterhjul på 17" aluminiumsfelger og metallic lakk i prisen!

PrivatLeie pr mnd
kr 2.490,-
36 mnd/30 000 km
Rente
0%
Fastrente 3 år
Bilpris
Kr 399.900,-
Inkl frakt og lev.omk.


Active Style utstyrsgrad kommer med setetrekk i sort skinn med innfellinger i Grey eller Bronze Alcantara®. Kupeen følger også samme tema. Utvendig vil du legge merke til stilige designelementer for hovedlykter med LED-teknologi og svingfunksjon, 17" aluminiumsfelger og mørktonede vindusruter bak.

I tillegg er Avensis 1.8 bensin Active Style utstyrt med bl.a: 

  • Nøkkelfritt system
  • Startknapp
  • Elektrokromatisk speil
  • To-sone automatisk klimaanlegg
  • 4,2" multidisplay
  • Multimediaknapper på ratt
  • Toyota Touch® 2 med Go navigasjon system
  • LED hovedlys
  • Dynamisk kurvelys

Forretningsreise eller utflukt med familien - nye Avensis rommer det livet du lever. Kupeen er smart utformet og føles uvanlig rommelig med rikelig benplass og god sittehøyde for alle. Med plass nok, oppleves turen som komfortabel, og kvalitetsmaterialene og den omhyggelige utførelsen forsterker inntrykket.

Avensis er forberedt på det som ligger foran. Den har fått klare linjer og dynamisk styling som skiller seg ut. Hele veien fra hovedlyktene med LED-teknologi til baklyktene med den unike, V-formede profilen, vitner Avensis-designet om smidighet og flekisibilitet.

Du trenger ikke legge ut på langtur for å oppdage alle fortrinnene med Avensis. Du legger merke til forskjellene så fort du setter deg inn i kupeen. Dashbordet er trukket med med materialer som er mye og har dekorelementer i matt krom. Både rattet og girkulen er skinntrukket. Knapper som betjener en rekke viktige funksjoner er integrert i rattet. Du velger blant annet hvilken informasjon du vil se på det høyoppløste multidisplayet i instrumentpanelet. Den nye versjonen av Toyota Touch 2 multimediasystem har en stor 8" skjerm med berøringsstyring.

Interiør

Du kan velge mellom to særpregede interiører i fargene bronse eller grå og de finnes i kombinasjoner med skinn og Alcantara. Førersetet har elektrisk regulerbar korsryggstøtte slik at du får den støtten du trenger, kanskje spesielt viktig på lengre turer. 

Med Toyota Safety Sense som standardutstyr, et bredt utvalg av effektive motorer, den gjennomførte kupeen, klasseledende spesifikasjoner og dynamisk design, er det ikke noe klarere valg. Alt det beste er med som standard.

Kjørekomfort

Avensis har kraftfulle ytelser ute på motorveien, den tar seg smidig frem i bytrafikken – og håndterer selvsagt alt i mellom. Og det kombinerer dette med god driftsøkonomi. Dieselmotorene har nå Stopp&Start-teknologi for å redusere utslipp og forbruk ytterligere. Og den finjusterte fjæringen og styringen sikrer gode kjøreegenskaper og utmerket komfort.

Sikkerhet

Toyota Avensis har fått fem stjerner i Euro NCAPs kollisjonstest med Toyota Safety Sense sikkerhetsteknologier: Kollisjonsvern, filskiftevarsling, automatisk fjernlyskontroll og skiltgjenkjennelse. Toyota Avensis scoret jevnt høyt med 95% for beskyttelse av voksne, 85% for beskyttelse av barn, 78% for fotgjengere og 81% for sikkerhetssystemer.

Garanti

5 års fabrikkgaranti: Garanti dekker enhver feil som skyldes fabrikasjons- eller monteringsfeil. Den gjelder 5 år normal bruk eller 200.000 km (det første som inntreffer) uten kilometerbegrensning det første året.

*Alle priser er ink mva. Bilpris ink frakt, leverings- og reg.omkostninger kr 13.100,-. Finansiering 3 år/30 000 km. Forskudd kr 62.500,-. Årsavgift, etablerings- og termingebyr tilkommer. Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx: 1.8 l bensin 0,6 l/mil, 140 g/km, 13,2 mg/km. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om prisjustering.

Foto: Kampanjebilde - toyota-avensis-2017-exterior-tme-005-a-full_tcm-3017-828638.jpg Foto: Kampanjebilde - toyota-avensis-2017-exterior-tme-005-a-full_tcm-3017-828638.jpg Foto: Kampanjebilde - toyota-avensis-2017-exterior-tme-004-a-full_tcm-3017-828636.jpg Foto: Kampanjebilde - toyota-avensis-2015-exterior-006_lav.jpg Foto: Kampanjebilde - toyota-avensis-2015-interior-tme-025-a-full_tcm-3017-679427.jpg Foto: Kampanjebilde - toyota-avensis-2015-interior-008.jpg Foto: Kampanjebilde - toyota-avensis-2015-interior-007.jpg

Kontakt oss

Magnus Forrestad Swensen

Magnus Forrestad Swensen
Salgsleder Toyota

MOBIL: 994 28 444
E-POST: magnus.swensen@lillehammer.toyota.no
Øyvind Gallefoss

Øyvind Gallefoss
Bilselger

MOBIL: 908 04 940
E-POST: oeyvind.gallefoss@lillehammer.toyota.no
Thomas Grytten

Thomas Grytten
Daglig leder Toyota Sulland Lillehammer/Sulland Lillehammer BMW/MINI

MOBIL: 979 76 199
E-POST: thomas.grytten@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - toyota-avensis-2017-exterior-tme-004-a-full_tcm-3017-828636.jpg