Toyota Proace

Får jobben gjort!

PROACE COMPACT BASIC

Proace Compact trekker henger på 1800 kilo, tar nyttelast på 1000 kilo og har et varerom på hele 4,6 kubikkmeter. Lasterommet har rette vegger, noe som gjør det enklere å utnyttte plassen. Foran har du et komfortabelt førermiljø med 3 fullverdige seter. 

Nå tilbyr vi veldig gunstig finansiering! 

Leasing Compact Basic
kr 995,-
pr mnd eks mva*
Forskudd kr 50.000,- eks mva
Rente 2,95%
36 mnd/45 000 km


Hengervekt 1 800 kg • Nyttelast 1 000 kg • Varerom 4,6 m3 Rette vegger for praktisk innredning • Fullverdig 3-seter Svingradius som en personbil.

Proace Compact Basic er b.la. utstyrt med:

 • 16" stålfelger
 • Cruise control
 • Tåkelys foran
 • Manuelt klimaanlegg med kjøling av øvre oppbevaringsrom
 • Elektriske vinduer
 • 3x 12V uttak (2 foran og 1 i lasterom)
 • 3" Audio skjerm
 • DAB+ digitalradio
 • Skillevegg med vindu
 • 2 Halogen lamper i varerom
 • Førersete med armlene og høydejustering
 • Varmeseter
 • ABS (Blokkeringsfrie bremser)
 • ESC (Elektronisk stabilitetskontroll)
 • HAC (Bakkestarthjelp)
 • 4 Kollisjonsputer, front og side.

Proace. Smarte løsninger du kan stole på i jobben.

Proace Compact er den perfekte samarbeidspartner i bygater med begrenset plass. Compact snur seg lett i bybildet med en lengde på 4,6 meter og setter en ny standard med klassens største lasterom. Om Smart Cargo-løsningen med åpning i bakveggen tas i bruk, er det plass til kolli opptil 3,3 meters lengde. Takket være det lave gulvet og de brede skyvedørene, kombinert med høy nyttelast og liten svingradius, får du en anvendelig og smidig bil i Proace Compact.

Om du har behov for enda større kapasitet, kan du gå for Proace Medium eller PROACE Lang som måler henholdsvis 4,9 og 5,3 meter.


PROACE MEDIUM OG LANG

Proace Medium Comfort Plus 1.6D 116hk fra kr 241.017,-* eks mva.

Proace Lang 2.0 D manuell vare fra kr 268.791,-* eks mva

Leasing Medium Comf Plus 2.0D 116HK
Kr 1.290,-
pr mnd eks mva*
Leasing Lang 2.0D man vare
Kr 1.590,-
pr mnd eks mva*


Tre ulike kombinasjoner av karosseri/lengder gjør at det er lett å finne en Proace som passer deg og ditt arbeid.

Proace er utviklet for å oppfylle alle krav til transportbil, for små håndverksbedrifter til store selskaper, kan du finne en Proace-modell som er tilpasset behovene. Velg mellom to karosserityper, tre lengder og velg mellom 4 eller 5 dører og forskjellig konfigurasjoner av bakdøren. 

Kapasiteten er imponerende, det er lett å komme til og med tre lengder, gir Proace plass for alle slags behov.

Proace Compact
Lastelengde: 3324 mm
Lasterommets høyde: 1397 mm
Lasterommets bredde: 1628 mm
Lasterommets lengde: 2030 mm
Maksimal nyttelast: 1000 kg

Proace Medium
Lastelengde: 3674 mm
Lasterommets høyde: 1397 mm
Lasterommets bredde: 1628 mm
Lasterommets lengde: 2395 mm
Maksimal nyttelast: 1400 kg§

Proace Lang
Lastelengde: 4026 mm
Lasterommets høyde: 1397 mm
Lasterommets bredde: 1628 mm
Lasterommets lengde: 2730 mm
Maksimal nyttelast: 1400 kg§

§ Med 2,0 l 120 hk.

Jobb smart, jobb komfortabelt 
Med sine komfortable kupeer, intelligente løsninger med mobilt kontor og praktiske lasterom blir den nye Proace en god og funksjonell arbeidsplass. Proace er lettkjørt, går mykt og stille og har behagelige seter som støtter kroppen, det gjør lengre turer behagelig og komfortabelt – selv med tre personer i forsetet.

Den innovative Smart Cargo-løsningen kombinerer 3 funksjoner: Mobilt kontor, sammenleggbart forsete og lasteluke i bakveggen. Smart Cargo gjør Proace enda mer praktisk og anvendelig.
Navigasjonssystemet i Proace Comfort kan leveres med 7’’ multimediaskjerm, slik at hvor du enn er kan du fokusere på jobben og hente den informasjonen du trenger med pekefingeren.

Proace er utstyrt med Toyota Traction Select (TTS).
Denne teknologien sørger for at bilen får overlegent veigrep og er stabil på alle slags vanskelige underlag, som snø, is, søle og sand og øker sikkerheten og gir deg bedre kontroll og fremkommelighet uansett vei- og føreforhold.

Jobb sikkert
En rekke avanserte teknologier bidrar til sikkerheten for føreren og passasjerene i Proace. En yrkesbil skal være så sikker som mulig. Med Toyota Safety Sense i den nye Proace, er sikkerheten tatt til et nytt nivå. Toyota Safety Sense leveres i to forskjellige pakker som er tilleggsutstyr. Begge innholder viktige systemer som bidrar til enda høyere sikkerhet.

Toyota Safety Pakke 1

 • Filskiftvarsling
 • Skiltgjenkjenning
 • Automatisk fjernlyskontroll
 • Tretthetsvarsling

Toyota Safety Sense Pakke 2

 • Adaptiv fartsholder
 • Kollisjonsvern med fotgjengergjenkjenning
 • Skiltgjenkjenning

Blindsonemonitor er også et av elementene i PROACEs omfattende sikkerhetsutstyr, i kombinasjon med 5 stjerner fra EuroNCAP, blir PROACE en god og sikker arbeidsplass.

Adaptiv Cruise Control (ACC)
ACC er et av elementene i Toyota Safety Sense-teknologien og sørger for at bilen holder en sikker avstand som du selv velger til bilen som kjører foran. Om avstanden blir mindre, sørger teknologien for å redusere hastigheent og om nødvendig bremse bilen. Om avstanden øker igjen, vil systemet gi gass slik at bilen akselererer til den har oppnådd hastigheten du opprinnelig stilte inn.

Tretthetsvarsling
Denne teknologien starter en lyd- og lysvarsel om det oppdager at bilen ikke har stanset på to timer i hastigheter over 65 km/t. Systemet overvåker også bilens posisjon i veibanen og gir ytterligere varsler til føreren om å ta en pause om kjøringen virker utrygg.

*Alle priser eks mva. og ink frakt, levering og reg.omk.  eks mva. Leasingtilbudene gjelder kun ved 36 mnd/45 000 km. Compact Basic: Forskuddsleie kr 50.000,-. Medium Comfort Plus: Forskudd kr 50.000,-. Renten er subsidiert i 3 år for deretter å bli justert til normal salgsrente. Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx: Compact Basic fra 0,51 l/mil, fra 133 g/km, fra 34 mg/km. Medium Comfort Plus fra  0,52 l/mil, 137 g/km, 34,7 mg/km. Gjelder et begrenset antall lagerbiler. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om skrivefeil.


Foto: Kampanjebilde - Proace-arbeidere-web.jpg Foto: Kampanjebilde - Proace-arbeidere-web.jpg Foto: Kampanjebilde - 2016-Proace-web.jpg Foto: Kampanjebilde - Proace-Compact.jpg

Kontakt oss

Magnus Forrestad Swensen

Magnus Forrestad Swensen
Salgsleder Toyota

MOBIL: 994 28 444
E-POST: magnus.swensen@lillehammer.toyota.no
Øyvind Gallefoss

Øyvind Gallefoss
Bilselger

MOBIL: 908 04 940
E-POST: oeyvind.gallefoss@lillehammer.toyota.no
Thomas Grytten

Thomas Grytten
Daglig leder Toyota Sulland Lillehammer/Sulland Lillehammer BMW/MINI

MOBIL: 979 76 199
E-POST: thomas.grytten@sulland.no
Foto: Kampanjebilde - 2016-Proace-web.jpg