Tromsø > Audi > Nybil > Audi A6 Allroad Quattro

Audi A6 allroad quattro

En stasjonsvogn med høy bakkeklaring for deg som liker å kjøre dine egne veier

Audi A6 allroad quattro er en stasjonsvogn med høy bakkeklaring for deg som liker å utforske nye veier. Blant annet på grunn av den adaptive luftfjæringen. Det elektronisk regulerte luftfjæringssystemet med trinnløst justerbar støtdemping tilpasser automatisk understellet til kjøresituasjonen.

Audi A6 allroad quattro bringer deg til målet ditt uansett hvor ferden går. Med kraftige og effektive TFSI- og TDI-motorer, stort bagasjerom og mange oppbevaringsmuligheter er Audi A6 allroad quattro den perfekte bilen for familien.

Kontakt

Salg
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Søndag 29. januar:
Stengt
Mandag 30. januar:
08:00 - 16:30
Tirsdag 31. januar:
08:00 - 16:30
Onsdag 01. februar:
08:00 - 16:30
Torsdag 02. februar:
08:00 - 16:30
Fredag 03. februar:
08:00 - 16:30
Lørdag 04. februar:
10:00 - 14:00
Verksted
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Søndag 29. januar:
Stengt
Mandag 30. januar:
07:30 - 16:30
Tirsdag 31. januar:
07:30 - 16:30
Onsdag 01. februar:
07:30 - 16:30
Torsdag 02. februar:
07:30 - 16:30
Fredag 03. februar:
07:30 - 16:30
Lørdag 04. februar:
Stengt
Postadresse

Postboks 6140
9291 Tromsø

Juridisk navn

Sulland Tromsø AS

Organisasjonsnummer

860 152 002

Fakturaepost

fakturamottak1820@moller.no

Aluminiumsfelger
18"
Stort utvalg
Ekstrautstyr
Kjøredynamikksystemet
Audi Drive Select

Eksteriøret i Audi A6 allroad quattro

Audi A6 allroad quattro vekker oppsikt med sin stramme linjeføring og de brede hjulhusene. Fronten er iøynefallende, med markant singleframegrill i aluminiumsfinish med vertikale ribber i krom. Takkantspoileren og takrelingen med forhøyede trinn fremhever det særpregede utseendet. Dessuten har den en beskyttelsesplate som strekker seg langs hele støtfangerens bredde. Dette gir en stasjonsvogn med høy bakkeklaring forberedt for ethvert terreng. Hvis du vil utforske nye veier også når det gjelder farger, kan du velge lakkfargen javabrun. Den leveres bare til A6 allroad quattro. Det samme gjelder 20'' støpte aluminiumsfelger i 5-parallelleikers design. Stasjonsvognen Audi A6 allroad quattro har en helt egen look.

Interiøret i Audi A6 allroad quattro

I Audi A6 allroad quattro er det lett å føle seg vel, og du har alltid følelsen av å være på rett vei. Den romslige kupeen har mange flotte detaljer som setter et eksklusivt preg. Det finnes dessuten massevis av oppbevaringsplass både i kupeen og i bagasjerommet. Med interiøret i Audi A6 allroad quattro får du din helt personlige stil. Ett eksempel er sportsseter i atlasbeige skinn med kontrastsømmer, som gir god støtte. Et annet eksempel er dekor i aluminium delta bronse, som bare leveres til A6 allroad quattro.

Matrix LED-frontlykter i Audi A6 allroad quattro

LED-frontlyktene er et godt eksempel på at effektiv teknologi kan kombineres med et spennende utseende. Med Audi Matrix LED-frontlykter (ekstrautstyr) får du enda mer lyskraft, inkludert innovative funksjoner som gjør det enda sikrere og behageligere å kjøre i mørket.

Motorene i Audi A6 allroad quattro

Motorene i Audi A6 allroad quattro er kjent for sin effektivitet. Velg hvilken motor som er riktig for deg. Velg mellom et utvalg bensin- og dieselversjoner.

Designen på Audi A6 allroad quattro

Nå har Audi A6 allroad quattro fått et mer dynamisk design på flere områder. Audi singleframe i tredimensjonal design tar seg godt ut i ethvert lys, og gir et imponerende inntrykk. 


Under panseret er det en rekke nye motorversjoner som gjør stasjonsvognen Audi A6 allroad quatto enda mer effektiv og kraftfull, samt en helt ny S tronic for versjonene med forhjulstrekk. 


I tillegg er det også nytt med MMI navigasjon plus med MMI touch, som bruker en ny teknisk plattform slik at Audi connect kan overføre data ved å bruke høyhastighets LTE-standard.

Prisliste på Audi A6 allroad quattro

Kontakt 

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Stein Hugo Førde
Stein Hugo Førde
Selger/Merkeansvarlig Audi
Mads Nyheim Dahl
Mads Nyheim Dahl
Selger Audi
Øyvind Nilsen
Øyvind Nilsen
Salgssjef nybil
Lea Emilie Krane Dale
Lea Emilie Krane Dale
Ettermarkedselger