Tromsø > Volkswagen > Nybil > Volkswagen Caddy varebil

Volkswagen Caddy varebil

Norges mest kjøpte varebil

Caddy har vært Norges mest kjøpte varebil i mange år. Det er mange årsaker til dette, en viktig grunn er at du får mye bil for pengene.

Caddy er praktisk, fleksibel og allsidig - og kan leveres med 4MOTION firehjulstrekk, DSG automatgir og innovative førerassistent- og sikkerhetssystemer.

Kontakt

Salg
Åpent Stenger 16:30
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Mandag 06. februar:
08:00 - 16:30
Tirsdag 07. februar:
08:00 - 16:30
Onsdag 08. februar:
08:00 - 16:30
Torsdag 09. februar:
08:00 - 16:30
Fredag 10. februar:
08:00 - 16:30
Lørdag 11. februar:
10:00 - 14:00
Søndag 12. februar:
Stengt
Verksted
Åpent Stenger 16:30
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Mandag 06. februar:
07:30 - 16:30
Tirsdag 07. februar:
07:30 - 16:30
Onsdag 08. februar:
07:30 - 16:30
Torsdag 09. februar:
07:30 - 16:30
Fredag 10. februar:
07:30 - 16:30
Lørdag 11. februar:
Stengt
Søndag 12. februar:
Stengt
Postadresse

Postboks 6140
9291 Tromsø

Juridisk navn

Sulland Tromsø AS

Organisasjonsnummer

860 152 002

Fakturaepost

fakturamottak1820@moller.no

Hvorfor velge Caddy?

En økonomisk investering


Lave totalkostander


Høy kvalitet, lave driftskostnader og god annenhåndsverdi gjør at totalkostnaden ofte blir lavere enn varebiler med en lavere pris.


Stor kjøreglede med høy komfort


Caddy har høy kjørekomfort, moderne infotainmentsystem og førerassistentsystemer som gjør kjøreturen både tryggere og mer behagelig.


Stort utvalg


Med flere valgmuligheter både bak rattet, under panseret og i varerommet vil du finne en Caddy som passer for deg og ditt bruk.

Smarte løsninger for bedre sikring av last

Caddy har et lastevolum på inntil 3,7 m3 (4,7 m3 på Caddy Maxi), kan frakte 736 kg nyttelast og har seks surrekroker for best mulig sikring av last.


Oppbevaringsløsninger


Når du er på jobb, må du vite hvor du har ting. Derfor er det en rekke oppbevaringsrom i ulike størrelser i Volkswagen Caddy. Rett over fører- og passasjersetet foran er det for eksempel en takhylle som går over hele kupeens bredde. Hyllen kan ikke ses fra utsiden, men har nok av plass til arbeidshansker, en matboks eller en bærbar PC. I oppbevaringsrommene i dørene er det plass til 1-liters flasker, og i midtkonsollen er det fire koppholdere. For første gang er det også to åpne hanskerom i kupeen. Dermed kan alle ting få sin plass, og du har full oversikt.


Varerommet


I Caddy varebil kan du velge mellom tre vareromsgulv, forskjellige typer skillevegger og en lang rekke festeanordninger.Skillevegg med vinduer mellom førerhus og lasterom er standard i Norge. Veggen går helt til taket. I tillegg har den to store vinduer, slik at du får best mulig sikt bakover, og dermed bedre oversikt på veien.Beskyttende gummimatte i vaskbar plast, perfekt tilpasset konturene på gulvplaten. Gummimaterialet virker også isolerende og støydempende. Ekstrautstyr.


Intelligente løsninger for sikring av last


Et robust, sortlakkert stålgitter beskytter de sidehengslede bakdørene når du frakter store og tunge gjenstander. Gitteret beskytter også mot innbrudd i varerommet. Ekstrautstyr.


Det er seks surrekroker i varerommet. Disse er skrudd fast til gulvet i varerommet og kan vippes opp. I Caddy Maxi er det hele åtte surrekroker. Ved hjelp av slitesterke stropper kan du dermed enkelt feste verktøy og materialer på riktig måte.Over høyre hjulkasse i varerommet er det en oppbevaringsboks med plass til småverktøy, refleksvester og hansker. Ekstrautstyr.


Raskt og enkelt å laste og losse


Dørene på en varebil er utsatt for stor belastning. De åpnes og lukkes hele tiden – hver gang du går inn i og ut av bilen, og hver gang du laster og losser ting. Alle hengsler, løpeskinner og håndtak som er brukt, tilfredsstiller derfor svært høye krav.


Volkswagen Caddy har lav lastekant og kan utstyres med dører i en rekke forskjellige varianter. Den kan for eksempel leveres uten skyvedør, bare med åpning bak, eller den kan leveres med fullt passasjerrom med glassruter og to ekstra brede skyvedører. Du kan med andre ord tilpasse varebilen helt etter dine behov. Bakluken har brukervennlig softtouch-lås som standard som åpnes med et enkelt tastetrykk.

Drivstofføkonomiske motorer

Motorene i Volkswagen Caddy er stillegående og økonomiske. Alle motorene leveres med BlueMotion Technology-pakke som standard og tilfredsstiller utslippsstandarden Euro 6.


Mindre forbruk, høyere ytelse


Velg mellom seks forskjellige effekttrinn: fra en kompakt 1,2-liters bensinmotor med 84 hk til en kraftig 2,0-liters dieselvariant med 150 hk. Presise innsprøytningsprosesser under høyt trykk, en imponerende trekkraft selv på lavt turtall samt lave drifts- og vedlikeholdskostnader gjennom hele levetiden er noe alle motorene har til felles.


TDI dieselmotorene1 på 2,0 liter med turbo og common rail-direkteinnsprøytning utmerker seg med et lavt drivstofforbruk. De leveres i ulike effekttrinn, og særlig versjonene med 75 hk og 102 hk har imponerende lave forbruks- og utslippsverdier. Variantene med 102 og 150 hk kan kombineres med DSG automatgir (ekstrautstyr). Motoren med 122 hk leveres kun i kombinasjon med 4MOTION firehjulsdrift.

TSI bensinmotorer1: Kombinasjonen av direkteinnsprøytning og turbolading gjør de to bensinmotorene både stillegående, svært økonomiske i drift og særdeles kraftige, til tross for lavt slagvolum. Varianten på 1,4 liter kan kombineres med DSG automatgir.


Naturgass – et trygt og økonomisk motorvalg


Hvis du vil kjøre miljøvennlig, er den nye Caddy TGI BlueMotion et opplagt valg. Den forbrenner både CNG (Compressed Natural Gas) og bensin på en svært effektiv måte. Når tankene er fulle, starter den alltid på CNG-drift., ved å benytte resirkulert Biogass vil utslippet av CO2 være tilnærmet null. Er dette drivstoffet oppbrukt, kobler motorstyringen automatisk over til bensintilførsel. Ved å velge Caddy TGI BlueMotion gir du også et målbart bidrag for et bedre miljø. For med et snittforbruk fra 4,0 kg CNG per 100 km og et CO2-utslipp på 109 g/km er den klart best i klassen.


4MOTION firehjulstrekk


Caddy varebil med 4MOTION firehjulsdrift (ekstrautstyr) yter perfekt selv under ekstreme værforhold.


Firehjulstrekk er spesielt gunstig på vått underlag, vinterføre og på tilgriset eller skadet veidekke. 4MOTION gir merkbart roligere gange, det øker sikkerheten i svinger, og bilens kjøreegenskaper blir mer presise. Også når du kjører med tilhenger, har du stor nytte av fordelene med permanent firehjulsdrift, for eksempel i kombinasjon med en kraftig dieselmotor med turbo og 122 hk. Vil du øke kjørekomforten ytterligere, velger du 2,0-liters TDI-motor (150 hk) og DSG direktekoblingsgirkasse i kombinasjon med 4MOTION firehjulsdrift. Caddy er den eneste varebilen i sitt segment som har denne muligheten.


DSG automatgir


DSG direktekoblingsgirkasse med 6 trinn (102 hk, 150 hk) eller 7 trinn (125 hk) er en intelligent automatgirkasse som skifter gir på det ideelle tidspunktet. Du kan også skifte gir manuelt om du ønsker det.

En komfortabel arbeidsplass

Volkswagen Caddy er utstyrt med klimaanlegg, varme i setene og ekstra kjørevarmer som standard. Dermed får både du og medarbeiderne dine en mer behagelig kjøretur.


Klimaanlegg


Climatronic klimaanlegg regulerer temperaturen ved hjelp av en sensor i kupeen og sammenligner kontinuerlig den faktiske temperaturen med den innstilte verdien. Temperaturreguleringen er delt inn i to soner, slik at det er mulig å stille inn nøyaktig antall grader separat på fører- og passasjersiden foran. En luftkvalitetssensor registrerer luftkvaliteten utenfor bilen og kobler automatisk inn omluftreguleringen ved behov. Ekstrautstyr.


Det halvautomatiske klimaanlegget kan reguleres trinnløst og sørger for at det alltid er en behagelig temperatur i kupeen.


Integrerte elektriske varmetråder i frontruten, sørger for god sikt forover selv i kaldt og fuktig vær. Frontruteoppvarming leveres bare i kombinasjon med lys- og siktpakken. Ekstrautstyr.


Varmefunksjonen i seteputen og -ryggen kan stilles inn separat for fører- og passasjersetet foran. Når tenningen er aktivert, kan du velge mellom tre varmetrinn.


Radio og navigasjon


I en Caddy varebil kan du velge mellom ulike radio- og navigasjonsløsninger som passer ditt behov. Systemene er brukervennlige og har god lyd.


Multifunksjonsratt


Multifunksjonsrattet i skinn ligger svært godt i hendene og er lett å betjene. Du kan for eksempel styre radio eller navigasjonssystemet, mobiltelefonen eller cruise control ved hjelp av knappene på rattet som alle har ergonomiske plasseringer.


Kontakt

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Jan Arne Martinsen
Jan Arne Martinsen
Selger/Merkeansvarlig VW Nyttekjøretøy
Anders Amdal
Anders Amdal
Selger VW Personbil
Lars Gunnar Scheie Anti
Lars Gunnar Scheie Anti
Selger Volkswagen
Øyvind Nilsen
Øyvind Nilsen
Salgssjef nybil
Lea Emilie Krane Dale
Lea Emilie Krane Dale
Ettermarkedselger