Tromsø > Volkswagen > Nybil > Volkswagen Passat Alltrack

Volkswagen Passat Alltrack

Med Volkswagen Passat Alltrack stasjonsvogn kan du kjøre utenfor allfarvei.

Offroad-egenskaper og 4MOTION firehjulstrekk⁠ gjør at du også kan ta en avstikker fra motorveier og bygater i all slags terreng.

Kontakt

Salg
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Søndag 29. januar:
Stengt
Mandag 30. januar:
08:00 - 16:30
Tirsdag 31. januar:
08:00 - 16:30
Onsdag 01. februar:
08:00 - 16:30
Torsdag 02. februar:
08:00 - 16:30
Fredag 03. februar:
08:00 - 16:30
Lørdag 04. februar:
10:00 - 14:00
Verksted
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Søndag 29. januar:
Stengt
Mandag 30. januar:
07:30 - 16:30
Tirsdag 31. januar:
07:30 - 16:30
Onsdag 01. februar:
07:30 - 16:30
Torsdag 02. februar:
07:30 - 16:30
Fredag 03. februar:
07:30 - 16:30
Lørdag 04. februar:
Stengt
Postadresse

Postboks 6140
9291 Tromsø

Juridisk navn

Sulland Tromsø AS

Organisasjonsnummer

860 152 002

Fakturaepost

fakturamottak1820@moller.no

Passat Alltrack - overlegen i all slags terreng.


Volkswagen Passat Alltrack tar utfordringer på strak arm. 4MOTION firehjulstrekk med høyt dreiemoment og det spesielle offroad-kjøreprogrammet sørger for at du kommer vel frem, også når du befinner deg utenfor allfarvei. Passat Alltrack har et røft og sporty design, og bruksmulighetene er nesten ubegrensede. Passat Alltracks sitt sporty og robuste ytre bekreftes også i interiøret med moderne designelementer laget av rustfritt stål, krom og aluminium. Passat Alltrack sitter godt på nesten alle kjøreunderlag, enten på eller utenfor veien. På grunn av sin intelligente teknologi vil du få turer fulle av dynamikk og overlegen trekkraft. Familiebilen er nemlig utstyrt med drivstoff-effektive motorer, både med TDI og TSI, og blant dem den sterkeste firesylindrede dieselmotoren fra Volkswagen. I tillegg har Passat Alltrack mange smarte tekniske løsninger, blant annet adaptiv cruise control som tilpasser seg din kjørestil, enten du liker det sporty, komfortabelt eller normalt.

Høydepunkt

- 4MOTION firehjulstrekk - takler alle typer underlag

- Adaptiv understellregulering (DCC) - tilpasser understellet etter underlaget

- Trailer Assist - Passat Alltrack parkerer tilhengeren for deg.

Hovedlyktene gir Passat Alltrack enda mer utstråling.


Både hovedlyktene og tåkelysene foran sørger for god sikt både i mørke og i tåke. Lyktedesignen er dessuten med på å understreke de dynamiske egenskapene til Passat Alltrack. Også på dagtid imponerer lyktene med en dynamisk design som matcher bilens front perfekt. Tåkelysene foran er standard. De sørger for klar sikt under vanskelige værforhold og fremhever bilens kraftfulle og sportslige fremtreden. Som standard i Norge leveres hovedlykter med avansert LED-teknologi. Fordelene ved LED-hovedlykter er blant annet lavt energiforbruk, lang levetid og et lys som er svært likt dagslys.

Passat Alltrack får deg frem med firehjulstrekk.


4MOTION firehjulstrekk er standard for Passat Alltrack slik at du får intelligent teknologi som er konstant aktiv og fordeler drivkraften til hvert av hjulene. Dette skjer etter behov og på brøkdelen av et sekund. Systemet yter dermed et viktig bidrag til sikkerheten din når du kjører på dårlige veier og i dårlig vær.

Passat Alltrack ligger alltid som klistret til bakken. Bilen er nemlig utstyrt med 4MOTION firehjulstrekk som standard, og sørger for enestående veigrep også i vanskelig terreng. Firehjulstrekket fordeler motorkraften mellom for- og bakakselen slik at hvert enkelt hjul alltid reagerer optimalt på underlaget. Systemet forhindrer at hjulene spinner eller låser seg, både på veien og i terrenget. Det sørger dessuten for enestående retningsstabilitet. Med andre ord: Nyt kjøreturen, 4MOTION tar seg av alt det andre.

Assistentsystemer

IQ.DRIVE er Volkswagens samlebetegnelse for alle intelligente førerassistentsystemer. IQ.DRIVE står for innovative ideer som skal bidra til høyere komfort og sikkerhet.


Assistent for tilhengermanøvrering

Synes du det er vanskelig å manøvrere med tilhenger? Assistenten for tilhengermanøvrering, Trailer Assist⁠, gjør det enklere. Systemet rygger tilhengeren på plass etter at du har valgt kjøreretning⁠. Du trenger bare gi gass, bremse og følge med på området rundt bilen

Area View 360 områdevisning

Area View⁠4 360 områdevisning med ryggekamera og fire kameraer gjør det enklere å parkere og manøvrere bilen. Det er for eksempel mulig å betrakte bilen fra fugleperspektiv. På radiodisplayet kan du også se hva som befinner seg rundt hjørnet. Kameraer på det fremste og bakerste punktet på bilen gjør at du kan se lenger enn det som er mulig fra førerplassen⁠.

Park Assist

Park Assist⁠ parkeringsassistent styrer Passat Alltrack automatisk inn i langs- og tverrgående parkeringsluker, fullfører mislykkede parkeringsforsøk og kjører bilen ut av langsgående parkeringsluker⁠. Park Assist parkeringsassistent styrer automatisk bilen, noe som er til hjelp for føreren i små og trange parkeringsluker samt i stressende situasjoner i bysentre eller gater med mye trafikk.

Prisliste og brosjyre

Kontakt

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Jan Arne Martinsen
Jan Arne Martinsen
Selger/Merkeansvarlig VW Nyttekjøretøy
Anders Amdal
Anders Amdal
Selger VW Personbil
Lars Gunnar Scheie Anti
Lars Gunnar Scheie Anti
Selger Volkswagen
Øyvind Nilsen
Øyvind Nilsen
Salgssjef nybil
Lea Emilie Krane Dale
Lea Emilie Krane Dale
Ettermarkedselger