Trondheim > Mini > Nybil > MINI Countryman Hybrid

MINI Countryman Hybrid

Den nye MINI Countryman Plug-In Hybrid utnytter kraften til å skape en spennende, men likevel bærekraftig, kjøreopplevelse.

Med sin gjennomtenkte design og presisjonsteknologi utfordrer den alt du trodde du visste om hybridkjøring. Ved å oppnå den perfekte balansen mellom kraft og effektivitet, henter du de beste fordelene med begge drivverk.

Prøvekjør MINI Countryman Hybrid

Få tilbud på MINI Countryman Hybrid

OPP TIL 52 KM.

Den nye MINI Countryman Plug-In Hybrids siste generasjons batteri har en økt kapasitet på 10,0 kWh – som vil ta deg opp til 52 km i ren elektrisk modus. Det betyr at du kan redusere de daglige driftskostnadene. Ikke bare det, dine bilavgifter vil være betydelig lavere, og du trenger ikke å betale store bompengekostnader i byene de er pålagt. Og den perfekte allrounderen for by og land gir deg det rene elektriske alternativet – det betyr at du lokalt kan nyte utslippsfri mobilitet.

FIREHJULSDRIFT. ALL WAYS.

Når du har gjort innkjøp for helga, hvorfor ikke ta turen til fjellet eller kysten - med følge med den kraftige plug-in hybridmotoren. Med sin elektriske All4 firehjulsdrift er den like mye hjemme i bygater som på fjellveier. Med en total rekkevidde på opptil 500 km, er det ingen grense for hvor den kan føre deg.

INSPIRERENDE INNSIDE.

Den nye MINI Countryman Plug-In Hybrid er fullpakket med smarte detaljer som gjør kjøreturen morsommere enn noen gang. Når du velger MINI, har du gjort et godt valg. Kom inn, se deg rundt – og føl deg inspirert.

MULTIFUNKSJON INSTRUMENTDISPLAY.

Vår nye MINI-instrumentgruppe er tilgjengelig som en del av MINI Connected Media-pakken eller høyere, og erstatter det konvensjonelle speedometeret. Estetisk tiltalende, i elegant Black Panel design og plassert i din direkte siktlinje, gir den nøkkelinformasjon i en karakteristisk, moderne skjerm. Den skarpe 5,0” digitale skjermen og diplayene som tilhører den gir detaljer som hastighet, tanknivå, kjørelengde, temperatur og navigasjonsinstruksjoner. En lekker sak, den er skreddersydd for perfekt å utfylle den karakteristiske MINI, en høyoppløselig berøringsskjerm som sitter akkurat til høyre for den.

OMDESIGNET FRONTGRILL.

Din MINI Countrymans storslåtte holdning pyntes ytterligere av den nye, forbedrede frontgrillen og støtfangerdesignet. Grillen er i en kraftig utførelse, og er tilgjengelig i krom eller den nye Piano Black (tilleggsutstyr).

NYTT DESIGN FOR BAKRE STØTFANGER.

Den storslåtte holdningen til den nye MINI Countryman Plug-In Hybrid har blitt pyntet enda mer på av sin nye, forbedrede bakfanger. Raffinert med en dristig, slående kontur som er lysende i karosseriets farge, gir den mer balanse i formen og bidrar til MINIs aerodynamiske design. Dette kompletteres perfekt av den bakre diffusoren som understreker det kraftige sportslige utseendet.

FEM STJERNER I EURO NCAP.

MINI Countryman har allerede fått høyeste karakter, fem stjerner, i Euro NCAP. Nå har bilen også fått høyeste score i den amerikanske kollisjonstesten utført av sikkerhetsinstituttet Insurance Institute for Highway Safety (IIHS). Som ekstrautstyr kan MINI levere kollisjonsvarsler med nødbremsefunksjon.

MINI CONNECTED.

MINI Connected bringer neste nivå tilkobling til din MINI med et bredt spekter av intelligente tjenester og apper. Den tilbyr en rekke alternativer for å navigere, kommunikasjon og spille musikk – alt med en fantastisk skjerm og intelligent, berøringsfri stemmekontroll. Den kommer i to pakker. Se hvilken som passer best for deg.


Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Edvin Andreas Forfot
Edvin Andreas Forfot
Bilselger