Trondheim > Mini > Nybil > MINI Cooper SE

MINI Cooper SE

I 1959 rullet den første MINI-en ut fra fabrikken i England, og ble et ikon over natten. Når helt nye MINI Cooper SE gjør sin entré fra fabrikken i Oxford, 60 år senere, blir den et ikon for en ny tid.

MINI Cooper SE har 184 hestekrefter og med 270 Nm fyker den til 60 km/t på 3,9 sekunder. 0-100 km/t er oppgitt til 7,3 sekunder. Forbruket er oppgitt til mellom 15 og 13,2 kWh per 100 kilometer, og rekkevidden er oppgitt til 235 kilometer (WLTP).

Den kommer også med hurtiglading på 50 kW, som gjør at den lades opp til 80 prosent på kun 35 minutter.

Prøvekjør MINI Cooper SE

Få tilbud på MINI Cooper SE

MINI COOPER SE. Helt Elektrisk. Helt MINI.

Nye MINI Electric tar ikke bare vare på det tidløse MINI-designet fra vår ikoniske 3-dørs modell. Den er ladet med flere tiår med store ideer, utfordrende design, problematisering og vilje til å skape kreative løsninger for det moderne bylivet. Med nye MINI Electric får du mer enn en vanlig ladbar bil. Du får en bil som er ladet med et driv som forsetter å ta deg framover.


Det er ganske enkelt alt du elsker med MINI, og litt til.

SUPERCHARGED

Ved trafikklys er det ikke bare hestekrefter (hk) som teller, men også hvilket dreiemoment (Nm) som er tilgjengelig. Den hel-elektriske MINI gir deg fullt dreiemoment, omgående. Mens en bensinmotor må bygge opp turtall for å generere dreiemoment, og så føre kraften gjennom girkassen før den når hjulene.


Så i det øyeblikk det blir grønt lys og du trykker på gasspedalen, sparker dreiemomentet øyeblikkelig inn for å gi deg en spennende smidighet og en sitrende akselerasjon.

EN EKTE MINI

Den hel-elektriske MINI er det originale ikonet, nå med ny energi for morgendagens veier. Den drives av en høyspent, 96-cellers, 32,6 kWh (brutto kapasitet) batteripakke som er montert under gulvet, mellom forsetene og under baksetene. Denne plasseringen av batteriet gir den hel-elektriske MINI et ekstra lavt tyngdepunkt, som ikke bare forbedrer stabiliteten og handlingen – men også gjør kurveegenskapene enda morsommere.

ETT GIR. INGEN GIRSKIFT.

Selv med det høye dreiemomentet og høye turtall på elmotoren, så trenger ikke din hel-elektriske MINI noen clutch, og du kan akselerere umiddelbart – når som helst og ved hvilken som helst hastighet. Det handler om å gjøre ting enkelt, og prestere – 0-100 km/t på 7,5 sekunder – uten etterslep og uten avbrudd med girskift.

Å HJELPE MED Å SPARE JORDEN KAN SPARE DEG PENGER

Elektrisk mobilitet kan være til fordel for miljøet og ha en positiv innvirkning på lommeboka – hvis det gjøres på riktig måte.


Det hel-elektriske MINI-drivverket består av langt færre deler enn i en forbrenningsmotor. Det betyr at det følgelig er færre deler som må repareres eller skiftes ut over tid.


Din hel-elektriske MINI konverterer bremseenergi til strøm ved å bruke motoren som generator, og sender litt strøm tilbake til batteriet hver gang du bremser opp.


Denne såkalte regenerative bremsingen sparer også skivebremsene og forhindrer dannelse av fin støvpartikler forårsaket av slitasje på bremseskivene.

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Edvin Andreas Forfot
Edvin Andreas Forfot
Bilselger