Verdal > Audi > Nybil > Audi Q3 TFSI e

Audi Q3 TFSI e

Elektrifiserende og allsidig SUV

God plass, tekniske forbedringer og mer sofistikert fjæring for forbedret dynamikk. Nye Q3 TFSI e er en innovativ plug-in hybrid som dekker opptil 51 kilometer i helelektrisk modus, og som produserer null lokale utslipp.

Kontakt

Salg
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Søndag 05. februar:
Stengt
Mandag 06. februar:
08:00 - 16:00
Tirsdag 07. februar:
08:00 - 16:00
Onsdag 08. februar:
08:00 - 16:00
Torsdag 09. februar:
08:00 - 17:00
Fredag 10. februar:
08:00 - 16:00
Lørdag 11. februar:
10:00 - 14:00
Verksted
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Søndag 05. februar:
Stengt
Mandag 06. februar:
07:00 - 16:00
Tirsdag 07. februar:
07:00 - 16:00
Onsdag 08. februar:
07:00 - 16:00
Torsdag 09. februar:
07:00 - 16:00
Fredag 10. februar:
07:00 - 16:00
Lørdag 11. februar:
Stengt
Postadresse

Hamneveien 1
7652 Verdal

Juridisk navn

Sulland Verdal AS

Organisasjonsnummer

977 235 855

Fakturaepost

fakturamottak1801@moller.no

Systemeffekt
245 hk
Akselerasjon
7,3 sek (0-100 km/t)
Elektrisk rekkevidde
Opptil 51 km

Kombinerer styrkeforholdene

Opplev en dynamisk kombinasjon av elektrisk drift og forbrenningsmotor. Audi Q3 TFSI e har en kombinert systemeffekt på 245 hk samt 400 Nm dreiemoment. Det gir deg en toppfart på 210 km/t og med boost-funksjonen² akselererer fra 0 til 100 km/t på 7,3 sekunder.

Tilpasset kjøreopplevelse

Med full lading starter Audi Q3 TFSI e alltid i helelektrisk EV-modus, og starter forbrenningsmotoren bare når det er nødvendig. Når du legger inn en destinasjon i navigasjonssystemet, skifter kjøretøyet til hybridmodus. Ved hjelp av omfattende rutedata, styrer Audi samspillet mellom de to stasjonene, slik at du kan fullføre så mange turer som mulig i helelektrisk modus.

MMI lar deg velge mellom flere kjøremodus: fullfør hverdagslige korte turer i helelektrisk EV-modus, eller bruk forbrenningsmotoren som den primære strømkilden for å spare batteriladning for elektrisk kjøring senere (Hold-modus), eller øk den (Lademodus)³.

Elektrifiserende korte turer

Ren elektrisk rekkevidde er inntil 51 km og den totale rekkevidden blir opp mot 700 km. Dette gjør at nye Q3 TFSI e passer godt til en aktiv familie som i hovedsak ønsker å kjøre elektrisk i hverdagen, men samtidig ha fleksibiliteten til å dra på langtur når som helst.

Alt med ett blikk

I tillegg til mange kjente funksjoner og visninger, gir MMI-skjermen med høy oppløsning og Audis virtuelle cockpit oversikt over bilens gjenværende rekkevidde og energiflyt. Effektmåleren gir tydelig informasjon om elektrisk ytelse, batteriets ladetilstand og bremsegjenoppretting.

Enkel hjemmelading

Med standard e-tron-ladesystemet kompakt kan du lade Audi Q3 TFSI e hjemme med stikkontakter til husholdning eller industri med en ladekapasitet på opptil 3,7 kW⁴.

Allsidig stasjon, fleksibelt romkonsept

Batteriet til den elektriske motoren er plassert under det flate lastområdet for å spare plass. Dette gir mulighet for 380 liter bagasjekapasitet, eller til og med opptil 1375 liter liter når setene er foldet ned. Den valgfrie baksetebenken pluss gir deg enda mer fleksibilitet. Den fremre/bakre posisjonen og vinkelen på rygglenene er justerbare, og setene kan klappes ned (forhold 40: 20: 40).

Plass for sportslighet

Valg av interiørdesign og interiør S-linje – to fascinerende alternativer for interiøret. Interiørdesignvalget legger til Alcantara-seksjoner i instrumentpanelet og dørarmlene. S-line interiøret har S-preging på ryggstøttene og S-emblemet på sportsrattet. Innlegg i mørk aluminium og dørterskler med opplyst aluminiuminnlegg understreker det sporty utseendet.

Et spesielt utseende

Dynamiske linjer og spennende overflater hjelper Audi Q3 TFSI e til å skille seg ut fra mengden. Den slående fronten og valgfrie matrise-LED-frontlykter med dynamiske indikatorer skaper et attraktivt og umiskjennelig utseende. La S line-utstyrslinjen understreke den sportslige siden din langs linjen. Dynamiske designelementer som S-line-støtfangere trekker straks oppmerksomheten mot kjøretøyets kraftige ytelse.

Bygg bil

Prisliste

Kontakt


Ta kontakt med oss for pris og levering. Med forbehold om trykkfeil. 

1Elektrisk rekkevidde kombinert i henhold til WLTP, for 19- til 23-tommers hjul.

2Når gasspedalen er helt nedtrykket, aktiveres den elektriske motoren i en kort periode (boost-funksjon). Tilgjengeligheten og gjentakelsen av denne funksjonen avhenger av forskjellige faktorer, for eksempel batteriets ladetilstand og temperaturen på stasjonskomponentene.

3Kan føre til økt drivstofforbruk.

4Strømkabelen med industriell kontakt og betjeningsenheten til ladesystemet er tilpasset til hverandre. Hvis du deretter bytter strømtilkoblingskabel til en annen kontakttype, kan den tilgjengelige ladekapasiteten til det samlede systemet bli redusert. Standard kompakt e-tron-ladesystem har en tilkoblingskabel på 4,5 meter. Ladekapasiteten avhenger av den medfølgende kontakten og markedsspesifikke strømforsyningsegenskaper, og kan være opptil 3,7 kW. Ladekapasiteten avhenger av hvilken type strømkontakt som brukes, landets spenning og antall tilgjengelige faser i strømnettet, samt kundens egen innenlandske installasjon. Den kan derfor være lavere i noen tilfeller.


Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Per Madsen
Per Madsen
Bilselger Audi