Verdal > Škoda > Nybil > SUPERB

SUPERB-familien

I plasskjempen ŠKODA SUPERB er det plass til hele familien og alt dere måtte ønske å ta med - perfekt for en stor familie.

SUPERB kommer som SUPERB stasjonsvogn, SUPERB Scout stasjonsvogn, SUPERB iV ladbar hybrid stasjonsvogn og SUPERB SPORTLINE stasjonsvogn.

Kontakt

Salg
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Søndag 05. februar:
Stengt
Mandag 06. februar:
08:00 - 16:00
Tirsdag 07. februar:
08:00 - 16:00
Onsdag 08. februar:
08:00 - 16:00
Torsdag 09. februar:
08:00 - 17:00
Fredag 10. februar:
08:00 - 16:00
Lørdag 11. februar:
10:00 - 14:00
Verksted
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Søndag 05. februar:
Stengt
Mandag 06. februar:
07:00 - 16:00
Tirsdag 07. februar:
07:00 - 16:00
Onsdag 08. februar:
07:00 - 16:00
Torsdag 09. februar:
07:00 - 16:00
Fredag 10. februar:
07:00 - 16:00
Lørdag 11. februar:
Stengt
Postadresse

Hamneveien 1
7652 Verdal

Juridisk navn

Sulland Verdal AS

Organisasjonsnummer

977 235 855

Fakturaepost

fakturamottak1801@moller.no

ŠKODA SUPERB-FAMILIEN

Om du er på utkikk etter en stasjonsvogn som takler den norske vinteren, er ŠKODA SUPERB et smart valg. ŠKODA SUPERB har alltid vært mye bil for pengene og har stor plass, oppgraderte sikkerhetssystemer, valgfrie utstyrsgrader og bra pris. Nå kommer også plassmesteren som ladbar hybrid. 

ŠKODA SUPERB STASJONSVOGN


Praktisk familiebil, proppfull med smarte løsninger. Kombinerer tidløs estetikk, sikkerhet, moderne teknologi og mulighet for 4x4 firehjulstrekk. 
DESIGN MED PERFEKT PASSFORM - ŠKODA SUPERB STASJONSVOGN viderefører det dynamiske formspråket til ŠKODA SUPERB. De markante linjene kler stasjonsvognen spesielt godt 


PLASS TIL ALT DU TRENGER - Kupeen i ŠKODA SUPERB STASJONSVOGN  er romslig. Det betyr høy komfort fr hele familien og nok plass til praktiske løsninger


HØY PASSASJERKOMFORT - Bilen har et stort utvalg av utstyr som skjemmer bort alle i bilen


INSPIRERENDE SIKKERHET - Når det gjelder sikkerhet, er ŠKODA SUPERB STASJONSVOGN  kompromissløs. det betyr at førerassistentsystemene til den oppgraderte modellen har en rekke toppmoderne funksjoner.


LUKSUS PÅ ET NYTT NIVÅ - Kvalitetshåndverk, luksuriøse materialer og komfortabelt utstyr.  SUPERB STASJONSVOGN har alt du forventer av en bil i toppsegmentet. Dessuten har den smarte løsninger på dagliglivets utfordringer. 


KOMPROMISSLØS YTELSE - Kraftige motorer, lynrask DSG-girkasse, firehjulsdrift og dynamisk understellsregulering er noe av det som gjør SUPERB STASJONSVOGN  til ŠKODAs toppmodell.


SMAK OG BEHAG - Med så mange ulike felgdesigner å velge mellom vil du helt sikkert finne en du liker. Du kan velge blant et stort utvalg lettmetallfelger fra 16" til 19" og innovative Aero-varianter. 

ŠKODA SUPERB STASJONSVOGN iV

Nye SUPERB kommer nå som ladbar hybrid med en rekkevidde på inntil 57 km (WLTP) og bagasjeromsvolum på 510 l. PRESENTASJON AV HYBRIDDRIFTEN I EN LADBAR HYBRID - Panseret på ŠKODA SUPERB STASJONSVOGN iv skjuler en avansert hybriddrift som kombinerer det beste fra elbiler og biler med forbrenningsmotor. Resultatet er dynamiske kjøreegenskaper og miljøvennlig forbruk.


FULL AV NYVINNINGER - iV kan leveres i fire ulike utstyrs- og modellversjoner: Ambition, Style, L&K og SportLine. Velg den som passer deg. Da får du både standardutstyret som hører til versjonen, og eget iV-utstyr. Dessuten kan du velge eksklusivt ekstra utstyr. 


LIVET MED iV - Stille utslippsfri kjøring i byen og rekkevidde på hundre kilometer for lange turer. SUPERB STASJONSVOGN IV er både praktisk og tar hensyn til miljøet.

SUPERB STYLEImponerende bil med plass til hele familien

I Superb er kvalitet standardutstyr og hver detalj i interiøret har blitt designet for å gjøre kjøringen komfortabel. Plassmesteren har hele 660 liter bagasjerom, høy komfort og mange praktiske løsninger for hele familien.


SUPERB STASJONSVOGN SPORTLINE


Superb Sportline er en allsidig bil i elegant innpakning. 


UNIK STIL - SUPERB STASJONSVOGN SPORTLINE har en stilren design med lekre detaljer i sort


NÅR DETALJENE STEMMER - SPORTLINE-versjonen av ŠKODA SUPERB STASJONSVOGN har en sportslig kupé og mye utstyr.


SPORTSLIG PÅ ALLE MÅTER -  SUPERB STASJONSVOGN SPORTLINE har anvansert teknologi under panseret som gir en sportslig kjøreopplevelse.


DYNAMISK STIL - Du kan velge mellom tre typer lettmetallfelger. 

DIN NYE SUPERB MED TEKNOLOGI SOM ER SIMPLY CLEVER

Flere aktive og passive assistentsystemer sørger for at hver eneste kjøretur i SUPERB er trygg og behagelig. Med disse assistentene ved din side kan du reagere raskt på det som måtte vente på veien.


1. Travel Assist tar delvis over styringen, slik at det blir enklere å kjøre og følge med på trafikken.


2. Utvalget av sikkerhetsassistenter har økt og omfatter nå flere toppmoderne assistentsystemer.


3. De bransjeledende LED-lyktene har bedre ytelse, lavere energiforbruk og nye sikkerhetsfunksjoner.


4. Du trenger ikke lenger grue deg til å parkere. Nå smetter du inn i trange parkeringsluker kun ved å trykke på en knapp.

Prisliste og brosjyre

Bygg din SUPERB her:


Kontakt oss

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Tore Green
Tore Green
Bilselger ŠKODA