Verdal > Volkswagen > Nybil > Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc

Vår populære SUV lanseres i en fornyet drakt med mange vellykkede oppgraderinger både utvendig og innvendig. Den nye T-Roc har fått et mer markant utseende, og kupeen preges av kvalitetsdesign og oppdatert teknologi sammenlignet med tidligere modell.

Har du sansen for god design og unike detaljer? SUV-en T-Roc utmerker seg med sin uttrykksfulle crossoverdesign. Når du kjører en SUV forventer du ytelse – og det får du i T-Roc. T-Roc er Tiguans sporty lillebror - en kompakt SUV på størrelse med Golf.

Kontakt

Salg
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Søndag 05. februar:
Stengt
Mandag 06. februar:
08:00 - 16:00
Tirsdag 07. februar:
08:00 - 16:00
Onsdag 08. februar:
08:00 - 16:00
Torsdag 09. februar:
08:00 - 17:00
Fredag 10. februar:
08:00 - 16:00
Lørdag 11. februar:
10:00 - 14:00
Verksted
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Søndag 05. februar:
Stengt
Mandag 06. februar:
07:00 - 16:00
Tirsdag 07. februar:
07:00 - 16:00
Onsdag 08. februar:
07:00 - 16:00
Torsdag 09. februar:
07:00 - 16:00
Fredag 10. februar:
07:00 - 16:00
Lørdag 11. februar:
Stengt
Postadresse

Hamneveien 1
7652 Verdal

Juridisk navn

Sulland Verdal AS

Organisasjonsnummer

977 235 855

Fakturaepost

fakturamottak1801@moller.no

Kraftfull design med unike detaljer

Med nye T-Roc gjør du stort inntrykk med mange sportslige detaljer som øker pulsen på mang en bilentusiast. Bevisste modifiseringer av eksteriørdetaljer gjør at det velkjente crossoverdesignet til T-Roc fremstår som enda friskere enn på tidligere versjon. Den markante SUV-designen til nye T-Roc inkluderer sportslige detaljer i fronten, for eksempel den innovative og oppgraderte lysteknologien «IQ.LIGHT LED Matrix», med lysstripe i grillen og nydesignede baklykter med dynamiske blinklys blir nå standard fra T-Roc Style. En ny R-line-pakke, som har mange av de sportslige stilelementene fra T-Roc R, kan velges for en ekstra sporty utstråling. 

Du kan velge mellom åtte lakkfarger for å gi din T-Roc et unikt utseende. Bilens særpreg kan også fremheves av ekstrautstyr som tak i kontrastfarge og redesignede aluminiumsfelger fra 17 til 19-tommers størrelse fullfører oppfriskningen av utseende.

Moderne og sportslig interiør

Interiøret i T-Roc har fått en solid oppgradering sammenlignet med tidligere versjon og holder høy kvalitet. Et mykt instrumentpanel med dekorsøm omslutter den digitale førerplassen med det programmérbare instrumentdisplayet. De klassiske knappene er erstattet av moderne berøringsoverflater. Blant annet kan klimaanlegget styres med noen enkle og forsiktige trykk på skjermen. Et nytt multifunksjonsratt gjør betjeningen enda mer intuitiv og sitter godt i hendene. Infotainmentsskjermen i den oppgraderte utgaven har også blitt langt mer fancy. Skjermen er nå utformet som et nettbrett der du kan leke deg med flere touchfunksjoner, trygt plassert i riktig ergonomisk høyde for sjåføren. 

Setene holder samme høye kvalitet som resten av interiøret, for eksempel leveres utstyrsversjonen Style med kvalitetstrekk i behagelig ArtVelours. Ønsker du enda høyere komfort, kan du velge de nyutformede skinnsetene med 14-veis justering og setevarme.

Avansert førerassistentsystem

Innovativ teknologi sørger for høy komfort og sikkerhet når du kjører den nye T-Roc, for eksempel med «IQ.DRIVE Travel Assist» og den prediktive cruisekontrollen (ACC)⁠ Det betyr at bilen kan «lese» ditt vante kjøremønster og gi deg instruksjoner deretter. Det gir deg som bilfører ekstra komfort, og en bedre og ikke minst tryggere kjøretur. Spesielt på de lange kjøreturene er det en fordel.


  • På motorveier og gode landeveier kan Travel Assist med Adaptiv Cruise Control⁠ aktiveres med et tastetrykk. Førerassistentsystemet holder T-Roc i kjørefeltet, passer på at fartsgrensen ikke overskrides og holde sikker avstand til kjøretøyet foran⁠.

  • DSG automatgir sørger for at du kjører avslappet i tett trafikk og kø.

Prisliste og brosjyre


Kontakt

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Torbjørn Gravdal
Torbjørn Gravdal
Bilselger VW
Tormod Olsen
Tormod Olsen
Bilselger VW nyttekjøretøy
Martin Hustad
Martin Hustad
Bilselger VW