Auris Touring Sports Hybrid Active S

Pris kr 306.500,-*

PrivatLeie kr 2.432,-/mnd**
Service og vedlikeholdsavtale kr 240,-/mnd***

Vinterhjul og metallic lakk inkludert i prisen.

Utstyr: 

Automatgir, Cruise Control, Toyota Safety Sense, Naviasjon, Ryggekamera, DAB+ radio,
Nøkkefri start, Regnsensor + mye mer.

 

Nye Auris er en bil du kan glede deg til å kjøre. Den har et design som er umiddelbart iøynefallende og i kupeen møter du et gjennomarbeidet miljø med materialer av førsteklasses kvalitet. Den nye modellen tilbys med Toyotas kjente hybridteknologi og med forskjellige bensinmotorer slik at du kan finne den motoriseringen som er perfekt for deg.

 

Attraktivt design

Den nye Auris har friske og attraktive linjer heleveien fra fronten med de nye lyktene med LED-teknologi via den langstrakte takprofilen til støtfangeren bak. Den ligger stødig og bredt mot veien og virker sportslig og tidsriktig. Touring Sports er utrolig fleksibel og her har du et bagasjerom som rommer opptil 1 658 liter.Med Touring Sports får du en bil som kombinerer det elegante med det praktiske på en enestående måte.

 

Interiør

Nye Auris er designet med fokus på føreren. Det integrerte, innovative dashbordet kombinerer intuitive funksjoner med et stilig design som gir deg full oversikt så snart du setter deg inn. I midtkonsollen ser du den store 7" skjermen med Toyota Touch 2, som gir deg tilgang til en hel verden av musikk og multimediafunksjoner. Den virker sammen med en ny 4,2" multidisplay, plassert midt i instrumentpanelet og presenterer kjøredata. Viser informasjon om navigasjon, telefon, musikkvalg og Toyota Safety Sense-funksjoner, lett tilgjengelig i synsfeltet ditt. I sum gjør teknologien kjøringen sikrere og bidrar til mer kjøreglede.

 

Nye Auris tilbys med avanserte motorteknologier slik at alle kan finne sin favoritt. Toyota tilbyr hybrid- og bensinmotorer. I dag velger de fleste den stillegående, miljøvennlige og kvikke hybridløsningen. Uansett hvilken motorisering du foretrekker, får du en bil som du vil se frem til å kjøre, hver eneste gang du skal avsted.

 

 Les mer om Toyota Auris Hybrid Touring Sports