Den helt nye Hyundai Tucson er utviklet og designet for å imponere på alle måter.Kraftfullt design, imponerende teknologi og kjøreegenskaper i toppklasse. Hyundai Tucson leveres både med tohjuls- og firehjulstrekk, manuelt- og automatgir og flere utstyrsnivåer. Aller nyest er kombinasjonen tohjulstrekk, 141 hk og DCT automatgir. Med en rekke designpriser, 5 stjerner i Euro NCAP og høyeste rating i IIHS Top Safety Pick+ er Tucson en perfekt familiebil.  

NYHET!

Tohjulstrekk med 141 hk og DCT automatgir fra kr 353.050,-

Kampanje: metallic lakk og vinterhjul inkludert i prisen på alle Tucson.

 

Kraftfull design - avansert teknologi

Tilpasset det europeiske markedets høye krav til moderne biler er nye Tucson utviklet med det siste av teknologiske nyvinninger.

Velg mellom to diesel- og to bensinmotorer fra 115-176 hk. I kombinasjonen med den nye 7-trinns DCT automatkassen gir motoren i nye Tucson en perfekt balanse mellom ytelse, lavt forbruk, effektive og sømløse girskift og mer kjøreglede og komfort.

Hyundais nye designspråk er preget av et kraftfullt og elegant design. Bilens stilfulle linjer og kraftige detaljer gir en fornemmelse av at bilen til en hver tid er i bevegelse – alltid klar til å ta deg med på tur. Nye Tucson er svært smidig i bytrafikken samtidig som den byr på SUVens allsidighet.

Nye Tucson gir deg en kjøreopplevelse vi garanterer du vil sette pris på.

 

Interiør

Når du setter deg inn i nye Tucson vil du umiddelbart kjenne følelsen av kvalitet og frihet. Kupeen er svært romslig, komfortabel og utformet slik at føreren alltid har full kontroll på bilen og omgivelsene.

 

 

Utstrakt bruk av myke materialer, intuitive plasseringer og smarte løsninger gjør at du og dine passasjerer alltid vil reise på første klasse hvor enn ferden tar deg

Med nye Tucson presenteres siste generasjons navigasjonssystem. TomTom Live Services og syv års gratis kartoppdateringer, sørger for at du alltid er på rett vei.

 

 

Design og konsept

I en kommentar rundt nye Tucson uttaler Peter Schreyer, president og sjefsdesigner: 

"Our new compact SUV will be a big step forward for the Hyundai brand globally. The All-New Tucson has a bold and athletic presence and a proud stance. Its design is characterised by flowing surfaces, bold proportions, sharp lines and most important our brand signature hexagonal grille."

 

Besøk oss for mer informasjon om Helt nye Hyundai Tucson!

Les mer om Hyundai Tucson