Ford Ranger 3.2 TDCi 200 hk aut Double Cab
Fullspekket med utstyr inkl vinterhjul

Spar inntil kr 41 100.-

Fra kr 2 490.- pr mnd eks mva
Rente 2,49%

Inkludert utstyr som bl.a.:

  • Cruisecontrol adaptiv
  • Offroad pakke
  • Parkeringssensor foran
  • Tilhengerfeste
  • Dab/navi
  • Dieselvarmer
  • Metallic lakk

 

Ford Ranger har gjort seg fortjent til sitt omdømme som en pickup som kan kjøre hvor som helst og gjøre hva som helst. Med en rekke  design-, kapasitet- og teknologioppgraderinger er Nye Ranger klar til å styrke dette omdømmet. Den har vist at den duger under praktiske forhold, og at den holder samme høye nivå når det gjelder ytelse, drivstofføkonomi, en rekke smarte teknologier og tøffe stil.

 

 

Adaptiv cruisekontroll

Med adaptiv cruisekontroll velger du farten du ønsker å holde og systemet sørger for at den opprettholdes.

Hvis den innebygde radarsensoren oppdager en bil foran deg på veien vil den senke bilens hastighet for å opprettholde en forhåndsinnstilt avstand. Så snart veien foran deg er klar, vil systemet gå tilbake til din valgte hastighet.

Bygd for tøffe tak

Med kapasitet til å frakte opptil 1250 kg*, trekke opptil 3500 kg** og vade gjennom vann på opptil 800 mm dybde, kan man trygt si at nye Ranger har det som trengs. 

Dette er en pålitelig bil selv under de mest krevende forholdene. Du kan stole på at den vil få selv de tøffeste jobbene gjort, samtidig som den leverer en fremragende kjøreopplevelse, dag ut og dag inn. 

*Brutto nyttelast avhenger av valgt modell og tilgjengelighet i markedet
**160 hk / 200 hk 4x4 med 3.55/3.75 aksling og tilhenger med bremser

Valgbar 4x4 for alle typer terreng

Velg 4x2 for vanlig kjøring, 4x4H (høy serie) for dårlig veidekke og jordveier, og 4x4L (lav serie) for spesielt utfordrende terreng. Du kan velge mellom 4x2 og 4x4H i fart.

 

 

SYNC3

Ford SYNC 3 med en ny 8" berøringsskjerm og talestyring, Adaptiv cruisekontroll med fremovervarsel, filskiftvarsler med filskifteassistent, trafikkskiltgjennkjenning: Alt dette er viktige nye funksjoner på en bil som var velutstyrt fra før. 

Forbedringer av motor og gir, inkludert nyheter som automatisk stopp/start og nye sluttutvekslinger, pluss et nytt elektrisk servostyringssystem, bidrar til enestående CO2-utslipp fra 184 g/km, noe som gjør nye Ranger til et perfekt valg både for jobb og fritid.

 

Filskiftevarsler

Filskiftvarseler bruker et forovervendt kamera til å registrere om du uforvarende kjører ut av filen. Filskiftevarselet advarer deg deretter ved å vibrere rattet og vise en visuell advarsel. Dersom du reagerer sent eller ikke i det hele tatt, kan filskiftassistenten hjelpe deg med å styre trygt tilbake til riktig fil. Teknologien er utviklet med tanke på veier med flere filer (som motorveier), så den vil automatisk deaktiveres ved fart under 65 km/t. Funksjonen kan også slås av manuelt.

 

Ser skiltne du kanskje går glipp av

Trafikkskiltidentifisering kan identifisere skilt både i veikanten og over veien, faste eller midlertidige. Et ikon for fart eller skilt om forbud mot forbikjøring vises på instrumentpanelet og endres hver gang du kjører inn i et område med ny fartsgrense. Trafikkskiltidentifisering er tilgjengelig som ekstrautstyr med filholdersystem.

 

Automatisk nær/fjernlys. Gir deg bedre sikt uten å blende andre

Et nyttig hjelpemiddel ved mørkekjøring. Automatisk nær/fjernlys skifter fra fjernlys til nærlys når det registreres møtende trafikk eller en bil foran på veien slik at du ikke blender andre sjåfører. Dernest går det automatisk tilbake til fjernlys slik at du har maksimal sikt. Automatisk fjernlys er tilgjengelig som ekstrautstyr med filholdersystem.

 

Ønsker du mer informasjon om Ford Ranger? Ta kontakt med oss!

Les mer om Ford Ranger her!