Veien mot storhet slutter aldri!

Denne allsidige SUV-en med to eller firehjulstrekk forener spennende ytelse med komforten til en luksusbil.

Honda CR-V 2WD fra kr 353.000,-

Hond CR-V 4WD fra kr 434.000,-

 

 

Det er forbløffende hvor mange nyskapende ideer som har blitt integrert i én elegant og romslig bil. Nye CR-V deler din entusiasme for opplevelser og gir deg frihet og fleksibilitet til å utforske.

Design

Nye CR-V er ikke bare robust. Den er nyutformet på en vakker måte med kurvede kanter og flytende linjer som leder luftstrømmer mer effektivt. Slanke kromdetaljer, nye lettmetallfelger og en nyutformet grill - den er en glede å se på!

 

 

Interiør

Den romslige kupeen på CR-V gir deg et stille og avslappende sted.

Det er en fornøyelse å kjøre i denne avslappede atmosfæren både for fører og passasjerer. Foran kan du glede deg over den høye seteposisjonen og romslige benplassen.

Det intelligente multiformasjonsdisplayet (i-MID) holder deg oppdatert uansett hvor du drar. Det er enkelt å bruke, med kontroller på rattet. Dette i kombinasjon med underholdningssystemet med berøringsskjerm gir deg full kontroll.

 

 

Kjøreglede og kjøreegenskaper

CR-V takler noen av de vanskeligste veiforholdene og den kraftfulle, nye 1.6-liters motoren gir deg høyere effekt med samme motorstørrelse.

Den nye, 1,6-liters i-DTEC-motoren er tilgjengelig på CR-V med firehjulsdrift, med 160 hk og dreiemoment på 350 Nm samt CO2-utslipp så lave som 129 g/km for den manuelle girkassen og 134 g/km for den automatiske girkassen. Det betyr mer kraft og høyere dreiemoment når du trenger det – uten at du går på akkord med økonomien.

Optimal gripeevne, stabilitet og manøvrerbarhet er bygd inn i hele CR-V-serien. Det er fordi de følger med som standard i vårt innovative Vehicle Stability Assist-system (VSA), som omfatter flere avanserte kjøresystemer for å gjøre veien enda litt tryggere.

Vi har tenkt grundig gjennom hvordan du bruker firehjulstrekken. Vårt nyskapende firehjulstrekksystem gir bedre drivstofføkonomi siden det bare aktiveres når sensorene for hjulhastighet registrerer dårligere markgrep. På den måten får du best mulig markgrep når du trenger det, uten at du bruker unødvendig mye drivstoff.

 

 

Velg tohjulstrekk eller firehjulstrekk - og gjør den til din egen!

Tohjulstrekk

Takket være smart teknologi for drivstoffbesparing kan CR-V-modellen med tohjulstrekk yte et dreiemoment på 300 Nm og CO2-utslipp på bare 119 g/km*. Den er tilgjengelig med en sekstrinns manuell girkasse.

Firehjulstrekk

Hvis du først og fremst kjører lengre turer, bør du vurdere i-DTEC-dieselmotoren for bedre kjøreøkonomi. Den fremragende firehjulstrekken leveres med en sekstrinns manuell girkasse eller en femtrinns automatgirkasse.

Les mer om Honda CR-V