MINI 3-DØRER – UTEN INNSKUDD – INKLUDERT SERVICE OG VINTERHJUL – 3 ÅR / 30.000 KM.


Nyhet! MINI TO GO!

Leasing gjort på vår måte. Ingen innskudd. Fast lav månedspris. Alt inkludert. Både service og vinterdekk.

MINI ONE 3 dørs fra kun kr 2.999,-/mnd*

UTEN INNSKUDD

Da du trodde vi ikke kunne gjøre MINI mer spennende, var det akkurat det vi gjorde. Nye MINI Twin Power Turbo-motorer gjør at MINI kjører raskere, og bruker mindre drivstoff. Med de helt nye MINI-kjøremodiene kan du endre bilens kjøreegenskaper og indre belysning etter hva du føler for. Ren kjøreglede innpakket i lette materialer. 

 

Nye MINI er raskere, tryggere og har flere tilkoblinger enn et sentralbord. Den er noe helt annet enn noen annen bil på markedet. Nye MINI samler en ikonisk design med moderne funksjoner innpakket i karosserier i fem spennende nye farger.

De omegaformede frontlyktene er først i rekken i frontpartiets nye design. Interiøret ligner fortsatt det vi kjenner fra MINI, men er ikke helt som før. Når du kaster et blikk på den unike MINI midtkonsollen, skjønner du hva vi mener.

Nye MINI er helt og holdent en go-kart du kan kjøre på veien. Korte overheng og et lavt tyngdepunkt sammen med bred hjulstilling og et solid understell gjør den til en av de morsomste bilene, hvis ikke den aller morsomste bilen, som finnes akkurat nå. Fjæringen og demperne i bakakselen med flere ledd som er koblet fra understellet, gir deg komforten til en sedan uten å gi slipp på den klassiske MINI-moroa. 

 

 

Interiøret til nye MINI scorer høyt både på funksjonalitet og estetikk, og er drømmen for enhver bilfører. Gli inn i de komfortable, mørke polstrede setene, og nyt synet av den nydesignede dashbordet. Alle kjørerelaterte displayer, som fartsmåler og turteller er nå plassert i forkant av rattet, rett i synsfeltet ditt. Den tradisjonelle MINI-fartsmåleren i midten er erstattet av det helt nye MINI Centre Instrument, som viser informasjon og underholdning. Med komfortable bakseter i full størrelse er det ikke noen lidelse å være passaasjer i nye MINI heller. 

 

 

 

MINI One er utstyrt med en nyutviklet 1,2 liters MINI Twin Power Turbo-motor med tre sylindere. Med 75HK (også tilgjengelig med 102HK) gjør denne nyskapende motoren at MINI One suser gjennom bygater og på den åpne motorveien.MINI One kan vise til gode resultater med små tall. Siden du bare trenger 4,6 - 4,9l med drivstoff på å kjøre 100 kilometer, kan det nok være lurt å legge toalettpausene utenom påfyllingsstoppene. Og med en topphastighet på 195 km/t vil du komme deg til dit du skal på et øyeblikk.

 

 Les mer om MINI TO GO

Les mer om MINI 3-dørs One