Ford EcoSport er en helt ny type SUV: en Smart Utility Vehicle.

Smart fordi den er kompakt på utsiden, mens den er romslig og velutstyrt på innsiden. Smart fordi en rekke teknologier gjør hver kjøretur så komfortabel og hyggelig som mulig.

Og smart fordi de toppmoderne motorene og girkassene har tilfredsstillende ytelse og fremragende drivstofforbruk.

Ford Ecosport koster fra kr 249.000,-

 

Smidig og selvsikker

Trafikkerte veier, trange parkeringsplasser, smale veier. Takket være det smarte designet håndterer EcoSport dem på en smidig måte. I tillegg gir den høye sittestillingen deg og dine passasjerer et godt overblikk over veien og verden rundt.

 

 

En revolusjonerende blanding av kraft og effektivitet

Den tresylindrede EcoBoost-bensinmotoren på 1,0 liter er et produkt av genialt design og smart ingeniørarbeid. Faktisk sørger den revolusjonerende teknologien for at du får både kraften til en stor motor og drivstofforbruket til en mindre motor – en prestasjon som førte til at EcoBoost har vunnet den prestisjetunge prisen International Engine of the Year utrolige tre år på rad.

 

 

Desingnet for den urbane jungelen - bygget for å unnslippe den... Særegen, moderne styling, robust, og en høy profil sørger for et slående inntrykk ... hvor enn du ferdes på dine eventyr.

Velger du automatgir, får du også bakkestarthjelp – et system som midlertidig hindrer deg i å rulle bakover når du foretar bakkestart. Systemet holder på bremsetrykket i 2,5 sekunder ekstra, slik at du har mer tid og kontroll når du flytter foten fra bremsepedalen til gasspedalen. Denne teknologien er også nyttig når du stopper og starter på glatt underlag.

Parkeringssensorene hjelper deg med å bestemme avstanden mellom bilen og hindringer bak. Når sensorene oppdager en gjenstand avgir de et lydsignal som forsterkes jo nærmere du kommer.

 

 

På innsiden av nye EcoSport har du rikelig med takhøyde og god plass til bein og armer for fører og opptil fire passasjer. Intelligent design sørger for at alle nyttige funksjoner og imponerende teknologi er innenfor rekkevidde.

Du finner geniale oppbevaringsrom overalt også, deriblant et hanskerom som også fungerer som kjøleboks ved hjelp av aircondition.

Cruise kontroll hjelper deg med å holde bilen i en fart som du har valgt på forhånd, noe som sørger for mer avslappet kjøring på lange kjøreturer på motorveien. I tillegg til at den minimerer sjansen for at du bryter fartsgrensen, kan den også hjelpe deg med å spare drivstoff. (Ekstrautstyr kun i Titanium.)

En lampe i instrumentpanelet forteller deg når du bør skifte gir, slik at du oppnår maksimal drivstoffeffektivitet. Det er en enkel, men effektiv måte å bidra til at bilturene koster mindre.

 

 

Førersetet har innebygget korsryggstøtte og er justerbart i 6 retninger, slik at det er lett å finne og justere din ideelle førerposisjon. Passasjerene kan vippe setene forover og bakover, slik at de også kan finne en komfortabel stilling. Og alle har forhøyet utsikt over veien.

Et ergonomisk ratt, med detaljer i skinn og perfekt vektfordeling, gir deg total kontroll over bilen. En rekke integrerte knapper gir deg tilgang til viktige funksjoner med fingertuppene.

Når du går mot bilen merker Ford KeyFree-systemet at fjernkontrollen er i nærheten, selv om du har den i lomma eller sekken. Dørene låses opp, og når du setter deg i setet trenger du ikke å tenke på tenningsnøkkel. Bare trykk inn kløtsjen og trykk på Ford Power Stater-knappen for å starte motoren.

 

 

En demonterbar oppbevaringshylle og 60/40-bakseter med justerbar rygg og «vipp og velt»-system: det er raskt og enkelt å gjøre plass til bagasje og/eller store gjenstander i Ford EcoSport.

 

Ønsker du mer informasjon om nye Ford Ecosport - ta kontakt med oss eller Les mer her