Mazda CX-3 har vært en stor suksess helt siden den kom på markedet for to år siden. Nå er den oppgradert både interiør- og eksteriørmessig i tillegg til at den har fått enda bedre sikkerhet enn tidligere.

CX-3 er bilen for deg som vil ha egenskapene til en SUV, men som ikke er avhengig av å ha plass til et helt fotballag. Mazda CX-3 gir deg massevis av kjøreglede og komfort. Dersom du velger utstyrsnivået Optimum får du også en svært velutstyrt bil med omtrent alt du kan tenke deg av utstyr.

Mazda CX-3 kan du også få med firejulsdrift og automatgir om du ønsker dette.

Bilpris fa kr 262.000,- inkludert service- og vedlikeholdsavtale*

DESIGN

Den elegante skjønnheten i vår KODO – Soul of Motion-designfilosofi reflekterer Jinba Ittai, den emosjonelle forbindelsen mellom bil og fører. Designet med tanke på deg, fra det førsteklasses eksteriøret til den romslige, menneskeorienterte kupéen, utstyrt med et head-up display i farger og oppvarmet ratt, gir den deg en absolutt kjøreglede. Samtidig som Mazda CX-3 gir en følelse av individualitet og lar deg uttrykke deg selv, er de elegante linjene og tøffe, solide formene til Mazda CX-3 vakkert utformet og appellerer til de fleste.

 

YTELSE

Gleden du vil oppleve når du kjører Mazda CX-3 kommer bl.a. fra vår nyeste SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS-teknologi. G-Vectoring-kontroll gir deg en god følelse av kvalitet og kjøreglede til enhver tid, samtidig som den gir deg responsvillige kjøreegenskaper, godt veigrep og meget sportslig kjøredynamikk. Våre SKYACTIV-motorer, karosseri og chassis gir deg en kompromissløs kjøreopplevelse. Uansett om du kjører i trange bygater eller på landevei vil du kjenne Jinba Ittai-følelsen som aldri før.

 

INFOTAINMENT

Det førsteklasses interiøret i Mazda CX-3 er designet slik at alt skal være lett tilgjengelig, og sikrer at du har full kontroll. Med all den informasjonen du trenger tilgjengelig med et øyekast, takket være MZD Connects store 7" berøringsskjerm i farger, kan du konsentrere deg om å nyte kjøringen. Det intuitive multikontrollrattet, HMI Commander, lar føreren enkelt betjene en rekke av bilens funksjoner på en trygg, enkel og komfortabel måte til enhver tid, samtidig som du kan holde fokus på veien foran deg.

 

AVANSERT SIKKERHET

For Mazda er sikkerhet like viktig som kjøreglede. Mazda CX-3 kommer med en rekke aktive sikkerhetsteknologier i form av vår avanserte i-ACTIVSENSE, som gir beskyttelse, sikkerhet og komfort mens du kjører gjennom travle bygater og på motorveier. Systemer som f.eks. autobrems (Advanced Smart City Brake Support) med trafikkskiltgjenkjenning og fotgjengergjenkjenning, samt føreroppmerksomhetsvarsel, dekker en rekke forskjellige trafikksituasjoner. Systemene er utviklet for å overvåke potensielle farer og gi deg maksimal beskyttelse under alle forhold så du kan nyte kjøringen.

 

Velkommen til en prøvetur hos oss

 

Gå til Sulland Elverum 

Gå til Sulland Gjøvik

Gå til Sulland Kongsvinger