Med BMW xDrive er kjøregleden den samme uansett vær og veiforhold. Det intelligente firehjulsdriftsystemet tilpasser seg nye driftsbetingelser på brøkdelen av et sekund og fordeler drivkraften der det er bruk for den. Resultatet er optimalt veigrep, optimal retningsstabilitet og stabilitet. Så det er bare å komme seg ut og nyte kjøregleden.

I perioden 21. august til 30. september har vi gleden av å tilby oppgradering til xDrive for utvalgte modeller til kun kr. 9.900,–*

BMW xDrive omfatter alle fordelene med bakhjulsdrift, som presis styring, nøytralt veigrep i svinger og et klart skille mellom drivkraft og styring. Den dynamiske stabilitetskontrollen (DSC) aktiveres først når det er nødvendig med en omfordeling av drivkraften, spesielt ved vanskelige kjøreforhold. 

Den registrerer selv den minste tendens til over- eller understyring. Motorkraften fordeles med inntil 100 % på for- eller bakakselen i løpet av et tidels sekund via girkassen og en elektronisk styrt lamellclutch. Deretter går motorkraften tilbake til den vanlige fordelingen på 40:60. 

Med BMW xDrive 4X4 utnyttes veigrepet optimalt av begge akslene. Din BMW akselererer dermed stabilt ut av kurvene. 

Bestill prøvekjøring i dag og opplev forskjellen!

 

*Kampanjen gjelder ikke BMW 7-serie, Plug-in hybrider og BMW X3 2018 mod.
Kan kombineres med andre aktuelle kampanjer.
Kampanjen gjelder til 30. september.