Trygghet

Bruktbil med TRYGGHET

Finn bruktbil   Finn forhandler

Garanti

Alle biler leveres med garanti. Ingen unntak. Garantiens varighet er beskrevet i omtalen av den enkelte bil. Varigheten er fra 3 mnd til 5 år. I bruktbilkontrakten finner du til enhver tid oppdaterte betingelser og vilkår.

Bruktbilkontrakten vår kan du laste ned her.

Bytterett

Om du skulle ombestemme deg, kan du komme tilbake til oss og bytte til en annen bruktbil. Vi krever bare at det må skje innen 30 dager, og før du har kjørt 1000 km. Du betaler oss bare for at vi skal klargjøre bilen på nytt, kr. 3.000,- Bilen du bytter til må være fra samme forhandlers lager, og være i samme prisklasse eller høyere. Ettermontert utstyr eller påkostninger på bilen, som er kjøpt av kunden i forbindelse med bilhandelen, refunderes ikke.

Garantert kilometerstand

Kjøper du bruktbil hos oss, kan du være trygg på at bilen ikke har kjørt lenger enn det som fremkommer. Vi sjekker servicehistorikken, og garanterer at kilometerstanden på bilen er korrekt.

Billig serviceavtale

Når du kjøper bruktbil hos oss, kan vi tilby en 2 års serviceavtale til rabattert pris. Serviceavtalen kan om du ønsker inngå i den totale kjøpsprisen.

Kontakt din lokale forhandler for å høre hvor lite som skal til for å gi deg forutsigbare kostnader!

Billig leiebil 

Er bilen på service, kan det by på praktiske utfordringer. Våre forhandlere har leiebiler til meget gunstige priser. Leiepris hos din forhandler vises i bestillingsskjemaet på nett.

Tilstandsrapport

Alle våre bruktbiler leveres med tilstandsrapport. Sulland Gruppen er medlem i Norges Bilbransjeforbund og benytter deres rapport som er godkjent av Forbrukerrådet.

Skadeserviceavtale

Tegn vår skadeserviceavtale før uhellet er ute. Den gir deg som kunde hos Sulland en rekke fordeler.

Gunstig forsikring/finansiering

Som kjøper av bruktbil hos Sulland, får tilgang til noen av de mest gunstige forskrings- og finansieringstilbudene i bransjen.

 En TRYGG bruktbilhandel kan du gjøre hos