Meny Lukk
Velg din nærmeste by
Hjem > Fordeler og betingelser med Sulland Trygghet

Trygghet, Sulland sitt bruktbilprogram.


Garanti

Alle biler leveres med garanti. Garantiens varighet er beskrevet i omtalen av den enkelte bil. Varigheten er fra 3 mnd til 5 år. Unntak kan forekomme. Dette vil være opplyst i salgsannonsen. I kontrakten finner du til enhver tid oppdaterte betingelser og vilkår. 

Bytterett

Om du skulle ombestemme deg, kan du komme tilbake til oss og bytte til en annen bruktbil. Vi krever bare at det må skje innen 30 dager, og før du har kjørt 1000 km. Du betaler oss bare for at vi skal klargjøre bilen på nytt, kr. 3.000,- Bilen du bytter til må være fra samme forhandlers lager, og være i samme prisklasse eller høyere. Ettermontert utstyr eller påkostninger på bilen, som er kjøpt av kunden i forbindelse med bilhandelen, refunderes ikke.

Tilstandsrapport

Alle våre bruktbiler leveres med tilstandsrapport. Vi er medlem i Norges Bilbransjeforbund og benytter deres rapport som er godkjent av Forbrukerrådet.

Gunstig forsikring/finansiering

Som kjøper av bruktbil hos Sulland, får tilgang til noen av de mest gunstige forskrings- og finansieringstilbudene i bransjen.

Reklamasjonsrett

Våre biler selges med 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten kan brukes dersom bilen er i dårligere stand enn du som kjøper har grunn til å forvente, basert på bilens alder, kjørelengde og informasjon du har fått fra selger. Du har imidlertid en undersøkelsesplikt.

Vi frakter bilen til deg

Om du finner en bruktbil hos en av våre Sulland-forhandlere, men synes det er litt langt unna, er vi behjelpelig med å frakte bilen til deg. Vi gjør dette mot en liten kostnad. Fraktprisen avhenger av ditt bosted og leveringsadresse.

Andre fordeler

 

Leiebil

Er bilen på service, kan det by på praktiske utfordringer. Våre forhandlere har leiebiler til meget gunstige priser. Leiepris hos din forhandler vises i bestillingsskjemaet på nett.

Garantert kilometerstand

Kjøper du bruktbil hos oss, kan du være trygg på at bilen ikke har kjørt lenger enn det som fremkommer. Vi sjekker servicehistorikken, og garanterer at kilometerstanden på bilen er korrekt.

Skadeserviceavtale

Tegn vår skadeserviceavtale før uhellet er ute. Den gir deg som kunde hos Sulland en rekke fordeler.

Serviceavtale

Når du kjøper bruktbil hos oss, kan vi tilby en 2 års serviceavtale til rabattert pris. Serviceavtalen kan om du ønsker inngå i den totale kjøpsprisen. Kontakt din lokale forhandler for å høre hvor lite som skal til for å gi deg forutsigbare kostnader!