Våre forhandlere i Tromsø ser frem til ditt besøk

Audi
BMW
Škoda
Volkswagen
Sulland Bilskade Tromsø

Verkstedtjenester

Service og reparasjon

Sulland har merkeverksteder for 12 ulike bilmerker. I tillegg utfører vi også verkstedtjenester på andre bilmerker.

Bestill time

Service eldre biler

Hold bilen din godt vedlikeholdt selv om den er eldre enn 5 år.

Bestill time

EU-kontroll

EU-kontroll eller periodisk kjøretøykontroll er en obligatorisk kontrollordning for alle biler.

Bestill EU-kontroll

Dekkskift

Vinter- eller sommerdekk. Vi hjelper deg med ditt dekkskift. Trenger du nye dekk fikser vi det også.

Bestill dekkskift

Steinsprut

En liten stein i stor fart inn i frontruten og steinsprutskaden er et faktum. Men tar du et umiddelbart grep når uhellet først er ute, kan du spare både tid og penger - samt øke sikkerheten i trafikken.

Bestill time

Skifte av frontrute

Når uhellet er ute kan du få god og kvalifisert veiledning med merkegodkjente rutereparasjoner hos Sulland.

Bestill time

Bilskade

Hvis uhellet er ute, har vi en gratis skadeserviceavtale å tilby deg som er kunde hos Sulland.

Finn nærmeste bilskadesenter

Sullandkonto

Sullandkonto gir deg rentefri delbetaling i opptil 12 måneder. Alltid 30–60 dagers fri kreditt. Det er en smart og enkel måte for våre kunder og betale en verkstedkostnad, særs om den er uforutsigbar.

Med-deg-hele-veien

Våre bruktbiler i Tromsø

Noen av våre bruktbiler i Tromsø akkurat nå:

Kan leveres i hele landet
BMW X2

BMW

X2
 
409 000,-
2022
39500 km
Sulland Tromsø BMW

BMW X2 xDrive25e eDrive M Sport (K) M-sport 2022, 39 500 km, kr 409 000,-

Les mer om bilen
Kan leveres i hele landet
BMW iX1

BMW

iX1
 
629 000,-
2023
5455 km
Sulland Tromsø BMW

BMW iX1 xDrive30 Fully Charged (K) 2023, 5 455 km, kr 629 000,-

Les mer om bilen
Kan leveres i hele landet
BMW iX xDrive 40

BMW

iX xDrive 40
 
799 000,-
2023
4500 km
Sulland Tromsø BMW

BMW iX xDrive 40 Fully Charged (K) 2023, 4 500 km, kr 799 000,-

Les mer om bilen
Kan leveres i hele landet
BMW M8

BMW

M8
 
1 739 000,-
2022
9620 km
Sulland Tromsø BMW

BMW M8 Gran Coupé xDrive, Karbon, Keramiske, Night Vision++ 2022, 9 620 km, kr 1 739 000,-

Les mer om bilen

Vi har 67 bruktbiler tilgjengelig i Tromsø akkurat nå.

Se alle bruktbiler
67

Sulland tilbyr gode fordeler til deg som skal kjøpe bruktbil

Fordelen med å kjøpe bruktbil er at du kan få mye igjen for pengene dersom du kjøper rett bil. Du får en rekke fordeler når du kjøper bruktbil hos oss.

Se Sulland fordelene

Våre bilforhandlere i Tromsø

Planlegger du kjøp av ny bil, eller kanskje bruktbil? Ønsker du verkstedtjenester, service eller EU-kontroll på bilen din? Hos Sullands bilforhandlere og merkeverksteder i Tromsø får du hjelpen du trenger.

Alle bileiere skal få tjenestene og servicen de trenger hos Sulland, men våre bilforhandlere og merkeverksteder utpeker seg med spesialkompetanse på noen av Norges mest populære bilmerker. Det betyr at mekanikere og andre fagfolk, alltid er opplærte, oppdaterte og spesialister på sine bilmerker.

Våre bilmerker i Tromsø

Sulland har 38 bilforhandlere og merkeverksteder for 12 ulike bilmerker i Norge. Hos våre bilforhandlere i Tromsø finner du fem av dem:

  • Audi
  • Škoda
  • Volkswagen
  • BMW

Bilforhandler av Audi, Škoda og Volkswagen

Sulland Tromsø har lang tradisjon med salg av både Škoda og Audi. Velg mellom ulike modeller som elbil, hybridbil, SUV, stasjonsvogn, sedan og firehjulstrekk. Og selvfølgelig har vi også merkeverksteder for begge bilmerkene.

Hos bilforhandler Sullands Tromsø kan du også  velge mellom mange modeller av Volkswagen og et merkeverksted med mekanikere som kan bilen din og har originale bildeler på lager.

Du kan bestille time hos merkeverksted til din Audi, Škoda eller Volkswagen i Bilhold. Ønsker du verkstedtjenester for et annet bilmerke kan du bestille time her.

Ny eller brukt BMW

Sulland Tromsø BMW har lang tradisjon med salg av ny BMW i mange ulike modeller: plug-in hybrid, elbiler, SUV, stasjonsvogn, sedan og firehjulstrekk. Ønsker du å prøvekjøre, kan du enkelt bestille time på våre hjemmesider. 

Hos Sulland Tromsø BMW har vi merkeverksted for BMW og er et MINI-servicepunkt, men våre dyktige mekanikere utfører service og reparasjoner på alle bilmerker.

Trygt kjøp av bruktbil i Tromsø

I bruktbilsenteret til Sulland Tromsø finner du et godt utvalg av modeller fra Audi, Škoda og Volkswagen, men også andre bilmerker. Sulland Tromsø BMW har selvsagt mange bruktbiler fra BMW, men også her finner du andre bilmerker. 

Én ting er uansett sikkert: Når du kjøper bruktbil hos Sullands bilforhandlere, er du uansett sikret en korrekt og fullstendig tilstandsrapport og all servicehistorikk på bilen. 

Bruktbilene leveres med garanti fra tre måneder til fem år. I tillegg har du bytterett og fem års reklamasjonsrett ved skjulte feil og mangler. 

Hos Sulland har vi rimelige og gode løsninger for både bilforsikring og finansiering av bilkjøpet, enten det er ny bil eller bruktbil.

Verkstedtjenester i Tromsø

Anbefalt og regelmessig vedlikehold sørger for at du har en bil som holder i mange år. Sullands bilforhandlere har verksteder med kompetente og dyktige mekanikere, så her har du verkstedtjenester, service og hjelpen du trenger nært deg. Du får også utført   EU-kontroll hos alle våre bilverksteder. 

Sulland kan by på flere verkstedtjenester i Tromsø, blant annet: 

Taksering av bilskader

Kunder hos Sulland har gratis bilskadeavtale som inkluderer blant annet kostnadsfri frakt til nærmeste bilskadesenter, to års garanti på reparasjoner, hjelp til taksering og kontakt med forsikringsselskap og hjelp med å skaffe leiebil.

Skifte av dekk og dekkhotell

Hos Sullands bilforhandler i Tromsø kan du også bestille skifte av dekk. Vi er også behjelpelige med dekkhotell med forsvarlig oppbevaring av bildekkene. 

Inkludert i prisen for dekkhotellet er en sjekk av dekkene for hver sesong og før de skiftes. Vi vasker både dekk og felger før de lagres, og vi kontrollerer at dekkene har godkjent mønsterdybde, er skadefri og i god stand.

Våre bilmerker i Tromsø

Våre biler er klare for prøvekjøring og bestilling. Her viser vi tilgjengelige bilmerker i Tromsø.

Finner du ikke bilmerket du var på jakt etter? Gå til vår merkeoversikt.

Til merkeoversikten

Sulland veivisere

Vi i Sulland er stolte av å presentere mennesker vi mener har vært veivisere gjennom ekstraordinære prestasjoner og gode verdier. Å vise vei krever mot og styrke, selv om livet ikke alltid er en rett strekning.

Søk midler i Veiviserfondet

Sulland gir hvert år støtte til konkrete, positive formål gjennom vårt Veiviserfond. Fra og med 2022 skal vi årlig dele ut 1.000.000 til lag, foreninger, ideelle organisasjoner og veivisere.

Søk midler i Veiviserfondet her