Våre forhandlere i Tromsø ser frem til ditt besøk

Våre bilmerker

Visste du at du kan filtrere nybiler og innhold på nettsiden etter det bilmerket du er interessert i? Velg blant våre 13 bransjeledende bilmerker så ordner vi resten. Her viser vi tilgjengelige bilmerker i Tromsø.

Verkstedtjenester

Vi er her enten du har behov for service, skal skifte dekk for ny sesong eller bare har vært litt uheldig. Med verksteder rundt omkring i hele Norge skal vi bistå med å få deg på veien igjen.

Dekkskift

Vinter- eller sommerdekk. Vi hjelper deg med ditt dekkskift. Trenger du nye dekk fikser vi det.

Bilskade

Hvis uhellet er ute, har vi en gratis skadeserviceavtale å tilby deg som er kunde hos Sulland.

Service og reparasjon

Vi hjelper deg til et problemfritt bilhold og utfører verksted-tjenester på alle merker.

EU-kontroll (PKK)

EU-kontroll er en obligatorisk kontroll som sørger for en sikrere og mer miljøvennlig bilpark.

Steinsprut

Reparasjon av steinsprutskader koster deg ingenting så lenge du har kasko eller delkasko.

Skifte av frontrute

Få en god og kvalifisert veiledning med merkegodkjente rutereparasjoner hos Sulland.

Service eldre biler

Hold bilen din godt vedlikeholdt selv om den er eldre enn 5 år.

Våre bilforhandlere i Tromsø

Planlegger du kjøp av ny bil, eller kanskje bruktbil? Ønsker du verkstedtjenester, service eller EU-kontroll på bilen din? Hos Sullands bilforhandlere og merkeverksteder i Tromsø får du hjelpen du trenger.

Alle bileiere skal få tjenestene og servicen de trenger hos Sulland, men våre bilforhandlere og merkeverksteder utpeker seg med spesialkompetanse på noen av Norges mest populære bilmerker. Det betyr at mekanikere og andre fagfolk, alltid er opplærte, oppdaterte og spesialister på sine bilmerker.

Våre bilmerker i Tromsø

Sulland har 38 bilforhandlere og merkeverksteder for 13 ulike bilmerker i Norge. Hos våre bilforhandlere i Tromsø finner du fem av dem:

  • Audi
  • Škoda
  • Volkswagen
  • BMW

Bilforhandler av Audi, Škoda og Volkswagen

Sulland Tromsø har lang tradisjon med salg av både Škoda og Audi. Velg mellom ulike modeller som elbil, hybridbil, SUV, stasjonsvogn, sedan og firehjulstrekk. Og selvfølgelig har vi også merkeverksteder for begge bilmerkene.

Hos bilforhandler Sullands Tromsø kan du også  velge mellom mange modeller av Volkswagen og et merkeverksted med mekanikere som kan bilen din og har originale bildeler på lager.

Du kan bestille time hos merkeverksted til din Audi, Škoda eller Volkswagen i Bilhold. Ønsker du verkstedtjenester for et annet bilmerke kan du bestille time her.

Ny eller brukt BMW

Sulland Tromsø BMW har lang tradisjon med salg av ny BMW i mange ulike modeller: plug-in hybrid, elbiler, SUV, stasjonsvogn, sedan og firehjulstrekk. Ønsker du å prøvekjøre, kan du enkelt bestille time på våre hjemmesider. 

Hos Sulland Tromsø BMW har vi merkeverksted for BMW og er et MINI-servicepunkt, men våre dyktige mekanikere utfører service og reparasjoner på alle bilmerker.

Trygt kjøp av bruktbil i Tromsø

I bruktbilsenteret til Sulland Tromsø finner du et godt utvalg av modeller fra Audi, Škoda og Volkswagen, men også andre bilmerker. Sulland Tromsø BMW har selvsagt mange bruktbiler fra BMW, men også her finner du andre bilmerker. 

Én ting er uansett sikkert: Når du kjøper bruktbil hos Sullands bilforhandlere, er du uansett sikret en korrekt og fullstendig tilstandsrapport og all servicehistorikk på bilen. 

Bruktbilene leveres med garanti fra tre måneder til fem år. I tillegg har du bytterett og fem års reklamasjonsrett ved skjulte feil og mangler. 

Hos Sulland har vi rimelige og gode løsninger for både bilforsikring og finansiering av bilkjøpet, enten det er ny bil eller bruktbil.

Verkstedtjenester i Tromsø

Anbefalt og regelmessig vedlikehold sørger for at du har en bil som holder i mange år. Sullands bilforhandlere har verksteder med kompetente og dyktige mekanikere, så her har du verkstedtjenester, service og hjelpen du trenger nært deg. Du får også utført   EU-kontroll hos alle våre bilverksteder. 

Sulland kan by på flere verkstedtjenester i Tromsø, blant annet: 

Taksering av bilskader

Kunder hos Sulland har gratis bilskadeavtale som inkluderer blant annet kostnadsfri frakt til nærmeste bilskadesenter, to års garanti på reparasjoner, hjelp til taksering og kontakt med forsikringsselskap og hjelp med å skaffe leiebil.

Skifte av dekk og dekkhotell

Hos Sullands bilforhandler i Tromsø kan du også bestille skifte av dekk. Vi er også behjelpelige med dekkhotell med forsvarlig oppbevaring av bildekkene. 

Inkludert i prisen for dekkhotellet er en sjekk av dekkene for hver sesong og før de skiftes. Vi vasker både dekk og felger før de lagres, og vi kontrollerer at dekkene har godkjent mønsterdybde, er skadefri og i god stand.

Sulland veivisere

Vi i Sulland er stolte av å presentere mennesker vi mener har vært veivisere gjennom ekstraordinære prestasjoner og gode verdier. Å vise vei krever mot og styrke, selv om livet ikke alltid er en rett strekning.

Utforsk Sulland veivisere

Sullandkonto

Sullandkonto gir deg rentefri delbetaling i opptil 12 måneder. Alltid 30–60 dagers fri kreditt. Det er en smart og enkel måte for våre kunder og betale en verkstedkostnad, særs om den er uforutsigbar.