Våre forhandlere i Hamar ser frem til ditt besøk

Våre bilmerker

Visste du at du kan filtrere nybiler og innhold på nettsiden etter det bilmerket du er interessert i? Velg blant våre 13 bransjeledende bilmerker så ordner vi resten. Her viser vi tilgjengelige bilmerker i Hamar.

Verkstedtjenester

Vi er her enten du har behov for service, skal skifte dekk for ny sesong eller bare har vært litt uheldig. Med verksteder rundt omkring i hele Norge skal vi bistå med å få deg på veien igjen.

Dekkskift

Vinter- eller sommerdekk. Vi hjelper deg med ditt dekkskift. Trenger du nye dekk fikser vi det.

Bilskade

Hvis uhellet er ute, har vi en gratis skadeserviceavtale å tilby deg som er kunde hos Sulland.

Service og reparasjon

Vi hjelper deg til et problemfritt bilhold og utfører verksted-tjenester på alle merker.

EU-kontroll (PKK)

EU-kontroll er en obligatorisk kontroll som sørger for en sikrere og mer miljøvennlig bilpark.

Steinsprut

Reparasjon av steinsprutskader koster deg ingenting så lenge du har kasko eller delkasko.

Skifte av frontrute

Få en god og kvalifisert veiledning med merkegodkjente rutereparasjoner hos Sulland.

Service eldre biler

Hold bilen din godt vedlikeholdt selv om den er eldre enn 5 år.

Våre bilforhandlere i Hamar

Planlegger du kjøp av ny bil, eller kanskje bruktbil? Ønsker du verkstedtjenester, service eller EU-kontroll på bilen din? Hos Sullands bilforhandlere i Hamar får du hjelpen du trenger.

Våre bilforhandlere og merkeverksteder har spesialkompetanse på noen av Norges mest populære bilmerker. Det betyr at mekanikere og andre fagfolk, alltid er opplærte, oppdaterte og spesialister på sine bilmerker. Når det er sagt: Vi utfører service, verkstedstjenester og EU-kontroller på alle bilmerker. Hos våre bilforhandlere i Hamar er alle velkomne.

Våre bilmerker

Sulland har bilforhandlere og merkeverksteder for 13 ulike bilmerker i Norge. Disse finner du i Hamar:

  • Ford
  • BMW
  • Hyundai
  • Toyota
  • VOYAH

Finn ny eller brukt bil i Hamar

Ford Sulland Hamar har lang tradisjon med salg av ny og brukt Ford, men vi er også en trygg bruktbilforhandler for andre bilmerker. 

Hos Sulland Hamar BMW finner du nye biler fra BMW. Vi har lang erfaring innen salg av BMW og har som regel et godt utvalg av bruktbiler inne, i tillegg til modeller fra enkelte andre bilmerker. I tillegg er vi et MINI-servicepunkt.

Er du på jakt etter en ny Hyundai, kan du finne den hos Sulland Hamar Midstranda. Vi fører mange nye el-biler fra Hyundai, samt ladbare hybridbiler. I tillegg har vi et stort utvalg av bruktbiler fra både Hyundai og andre bilmerker. Vi har også elektriske SUVer fra VOYAH i sortimentet, og du kan booke prøvekjøring hos oss.

Om du skal ha ny Toyota, eller leter etter en bruktbil av samme bilmerke, finner du mange modeller hos Toyota Sulland Hamar. Vi har Toyota-biler for alle behov, blant annet elbiler, hybrid-biler, SUVer, familiebiler, sportsbiler samt varebiler som går på strøm, bensin eller diesel. 

Trygt kjøp av bruktbil

Hos alle Sullands bilforhandlerne i Hamar finner du et godt utvalg av bruktbiler. Når du kjøper bruktbil hos oss, er du sikret en korrekt og fullstendig tilstandsrapport og all servicehistorikk. 

Bruktbilene leveres med garanti fra tre måneder til fem år. I tillegg har du bytterett og fem års reklamasjonsrett ved skjulte feil og mangler. 

Hos Sulland har vi rimelige og gode løsninger for både bilforsikring og finansiering av bilkjøpet, enten det er ny bil eller bruktbil.

Verkstedtjenester i Hamar

Anbefalt og regelmessig vedlikehold sørger for at du har en bil som holder i mange år. Sullands bilforhandlere har verksteder med kompetente og dyktige mekanikere, så her har du verkstedtjenester, service og hjelpen du trenger nært deg. Du får også utført   EU-kontroll hos alle våre fire godkjente bilverksted i Hamar. 

Det er enkelt å bestille verkstedtjenester i Hamar. Sullands bilforhandlere kan hjelpe deg med blant annet: 

Taksering av bilskader

Kunder hos Sulland har gratis bilskadeavtale som inkluderer blant annet kostnadsfri frakt til nærmeste Sulland bilskadesenter, to års garanti på reparasjoner, hjelp til taksering og kontakt med forsikringsselskap. I tillegg er vi behjelpelige med å skaffe leiebil. På Hamar er det enkelt å bestille time hos Sulland Bilskade Hamar.

Skifte av dekk og dekkhotell

Hos våre bilforhandlere i Hamar kan du også bestille skifte av dekk. Vi er også behjelpelige med dekkhotell med forsvarlig oppbevaring av bildekkene. 

Inkludert i prisen for dekkhotellet er en sjekk av dekkene for hver sesong og før de skiftes. Vi vasker både dekk og felger før de lagres, og vi kontrollerer at dekkene har godkjent mønsterdybde, er skadefri og i god stand.

Sulland veivisere

Vi i Sulland er stolte av å presentere mennesker vi mener har vært veivisere gjennom ekstraordinære prestasjoner og gode verdier. Å vise vei krever mot og styrke, selv om livet ikke alltid er en rett strekning.

Utforsk Sulland veivisere

Sullandkonto

Sullandkonto gir deg rentefri delbetaling i opptil 12 måneder. Alltid 30–60 dagers fri kreditt. Det er en smart og enkel måte for våre kunder og betale en verkstedkostnad, særs om den er uforutsigbar.