Meny Lukk
Velg din nærmeste by

Åpenhetsloven

Hjem > Åpenhetsloven

Sulland jobber kontinuerlig med å ivareta menneske- og arbeidstakerrettigheter i hele vår verdikjede. Vi legger vekt på å levere produkter vi kan være stolte av, som opprettholder høye standarder og produseres under gode arbeidsforhold, med fokus på menneskerettigheter, arbeidstakerrettigheter og miljøhensyn.

Våre retningslinjer for forsvarlig forretningsadferd og leverandører beskriver de kravene vi stiller til oss selv, våre leverandører og forretningspartnere.

For Sulland er det avgjørende at alle ledd i verdikjeden overholder våre retningslinjer for leverandører. Vi har et nært samarbeid med våre største leverandører, bilimportørene, som gjennomfører egne risikovurderinger og undersøkelser av sine leverandører.

Aktsomhetsvurderinger er en sentral del av Sulland-konsernets arbeid med å sikre menneske- og arbeidstakerrettigheter. Vi gjennomfører aktsomhetsvurderinger for å identifisere, forebygge og redusere risikoen for menneskerettighetsbrudd og dårlige arbeidsforhold i vår virksomhet og leverandørkjede.

I vår årlige rapport om menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold gir vi en oversikt over våre aktsomhetsvurderinger, risikoer vi har identifisert i vår virksomhet og leverandørkjede, samt eventuelle tiltak som er blitt implementert. 

Spørsmål?
Hvis du har spørsmål om hvordan Sulland-konsernet håndterer faktiske og potensielle negative konsekvenser for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i vår egen virksomhet, hos leverandører og forretningspartnere, vennligst ta kontakt på apenhetsloven@sulland.no.