Våre forhandlere i Trondheim ser frem til ditt besøk

Våre bilmerker

Visste du at du kan filtrere nybiler og innhold på nettsiden etter det bilmerket du er interessert i? Velg blant våre 13 bransjeledende bilmerker så ordner vi resten. Her viser vi tilgjengelige bilmerker i Trondheim.

På utkikk etter bruktbil?

Vi har 114 bruktbiler tilgjengelig i Trondheim akkurat nå.

Verkstedtjenester

Vi er her enten du har behov for service, skal skifte dekk for ny sesong eller bare har vært litt uheldig. Med verksteder rundt omkring i hele Norge skal vi bistå med å få deg på veien igjen.

Dekkskift

Vinter- eller sommerdekk. Vi hjelper deg med ditt dekkskift. Trenger du nye dekk fikser vi det.

Bilskade

Hvis uhellet er ute, har vi en gratis skadeserviceavtale å tilby deg som er kunde hos Sulland.

Service og reparasjon

Vi hjelper deg til et problemfritt bilhold og utfører verksted-tjenester på alle merker.

EU-kontroll (PKK)

EU-kontroll er en obligatorisk kontroll som sørger for en sikrere og mer miljøvennlig bilpark.

Steinsprut

Reparasjon av steinsprutskader koster deg ingenting så lenge du har kasko eller delkasko.

Skifte av frontrute

Få en god og kvalifisert veiledning med merkegodkjente rutereparasjoner hos Sulland.

Service eldre biler

Hold bilen din godt vedlikeholdt selv om den er eldre enn 5 år.

Bilforhandlere i Trondheim

Planlegger du kjøp av ny bil, eller kanskje bruktbil? ønsker du verkstedtjenester, service eller EU-kontroll på bilen din? Hos Sullands to bilforhandlere og bilverksteder i Trondheim får du hjelpen du trenger.

Alle bileiere skal få hjelpen og servicen de trenger hos Sulland, men våre bilforhandlere og merkeverksteder utpeker seg med spesialkompetanse på noen av Norges mest populære bilmerker. Det betyr at mekanikere og andre fagfolk, alltid er opplærte, oppdaterte og spesialister på sine bilmerker.

Våre bilmerker i Trondheim

Sulland har 38 bilforhandlere og merkeverksteder for 13 ulike bilmerker, og disse tre bilmerkene finner du i Trondheim:

  • BMW
  • Mini
  • VOYAH

Finn ny eller brukt bil i Trondheim

Sulland Trondheim BMW har lang tradisjon med salg av ny og brukt BMW i mange ulike modeller: plug-in hybrid, elbiler, SUV, stasjonsvogn, sedan og firehjulstrekk. I tillegg er vi en erfaren bilforhandler av både nye og brukte modeller av MINI, blant dem ikoniske MINI Cooper. ønsker du å prøvekjøre BMW eller MINI, kan du enkelt bestille time på våre hjemmesider.

Elbilen VOYAH ble lansert i Norge i 2022 ble på kort tid svært populær. I Trondheimsområdet er Sulland Trondheim (tidligere Maskinagentur) forhandler av VOYAH. Prøvekjøring bestiller du enkelt på hjemmesidene våre.

Bruktbil i Trondheim

Hos Sullands bilforhandlere i Trondheim finner du et godt utvalg av bruktbiler. Når du kjøper bruktbil hos oss, er du sikret en korrekt og fullstendig tilstandsrapport og all servicehistorikk.

Vi er også en trygg bruktbilforhandler for andre bilmerker enn BMW og MINI. Hos begge bilforhandlere finner du bilmodeller fra eksempelvis Opel, Fiat, Ford, Toyota, Kia, Audi, Toyota og Volvo.

I tillegg har vi rimelige og gode løsninger for både bilforsikring og finansiering av bilkjøpet, enten det er ny bil eller bruktbil.

Verkstedtjenester i Trondheim

Anbefalt og regelmessig vedlikehold sørger for at du har en bil som holder i mange år. Sullands bilforhandlere har verksteder med kompetente og dyktige mekanikere, så her har du verkstedtjenester, service og hjelpen du trenger nært deg. Du får også utført EU-kontroll hos begge våre to godkjente bilverksteder i Trondheim.

Det er enkelt å bestille verkstedtjenester i Trondheim. Sullands bilforhandlere kan hjelpe deg med blant annet:

Taksering av bilskader

Kunder hos Sulland har gratis bilskadeavtale som inkluderer blant annet kostnadsfri frakt til nærmeste bilskadesenter, to års garanti på reparasjoner, hjelp til taksering og kontakt med forsikringsselskap og hjelp med å skaffe leiebil.

Skifte av dekk og dekkhotell

Hos våre bilforhandlere i Trondheim kan du også bestille skifte av dekk. Vi er også behjelpelige med dekkhotell med forsvarlig oppbevaring av bildekkene.

Inkludert i prisen for dekkhotellet er en sjekk av dekkene for hver sesong og før de skiftes. Vi kontrollerer at dekkene har godkjent mønsterdybde, er skadefri og i god stand.

Sulland veivisere

Vi i Sulland er stolte av å presentere mennesker vi mener har vært veivisere gjennom ekstraordinære prestasjoner og gode verdier. Å vise vei krever mot og styrke, selv om livet ikke alltid er en rett strekning.

Utforsk Sulland veivisere

Sullandkonto

Sullandkonto gir deg rentefri delbetaling i opptil 12 måneder. Alltid 30–60 dagers fri kreditt. Det er en smart og enkel måte for våre kunder og betale en verkstedkostnad, særs om den er uforutsigbar.