Våre forhandlere i Lillehammer ser frem til ditt besøk

Våre bilmerker

Visste du at du kan filtrere nybiler og innhold på nettsiden etter det bilmerket du er interessert i? Velg blant våre 13 bransjeledende bilmerker så ordner vi resten. Her viser vi tilgjengelige bilmerker i Lillehammer.

På utkikk etter bruktbil?

Vi har 76 bruktbiler tilgjengelig i Lillehammer akkurat nå.

Verkstedtjenester

Vi er her enten du har behov for service, skal skifte dekk for ny sesong eller bare har vært litt uheldig. Med verksteder rundt omkring i hele Norge skal vi bistå med å få deg på veien igjen.

Dekkskift

Vinter- eller sommerdekk. Vi hjelper deg med ditt dekkskift. Trenger du nye dekk fikser vi det.

Bilskade

Hvis uhellet er ute, har vi en gratis skadeserviceavtale å tilby deg som er kunde hos Sulland.

Service og reparasjon

Vi hjelper deg til et problemfritt bilhold og utfører verksted-tjenester på alle merker.

EU-kontroll (PKK)

EU-kontroll er en obligatorisk kontroll som sørger for en sikrere og mer miljøvennlig bilpark.

Steinsprut

Reparasjon av steinsprutskader koster deg ingenting så lenge du har kasko eller delkasko.

Skifte av frontrute

Få en god og kvalifisert veiledning med merkegodkjente rutereparasjoner hos Sulland.

Service eldre biler

Hold bilen din godt vedlikeholdt selv om den er eldre enn 5 år.

Våre bilforhandlere i Lillehammer

Planlegger du kjøp av ny bil, eller kanskje bruktbil? Ønsker du verkstedtjenester, service eller EU-kontroll på bilen din? Hos Sullands fire bilforhandlere i Lillehammer får du hjelpen du trenger.

Våre bilforhandlere og merkeverksteder har spesialkompetanse på noen av Norges mest populære bilmerker. Det betyr at mekanikere og andre fagfolk alltid er opplærte, oppdaterte og spesialister på sine bilmerker. Når det er sagt: Vi utfører service, verkstedtjenester og EU-kontroller på alle biler, uansett merke og modell. Hos våre bilforhandlere i Lillehammer er alle velkomne.

Våre bilmerker

Sulland har bilforhandlere og merkeverksteder for 13 ulike bilmerker i Norge. Disse finner du i Lillehammer:

  • Ford
  • BMW
  • Mazda
  • Hyundai
  • Toyota
  • Mitsubishi
  • VOYAH

Velg blant flere modeller fra hvert bilmerke: elbil, ladbar hybrid, SUV, sedan og firehjulstrekk.

Finn ny bil i Lillehammer

Sulland Bilsenter Lillehammer har lang tradisjon med salg av ny og brukt Ford, og vi forhandler mange ulike Ford-modeller, blant annet ladbare hybridbiler, elbiler, SUV, personbiler og varebiler. Vi har også lang erfaring med salg av Mitsubishi. I tillegg er vi en trygg bruktbilforhandler av andre bilmerker.

Sulland Lillehammer BMW har lang erfaring i salg av ny og brukt BMW i mange ulike modeller. Ønsker du å prøvekjøre, kan du enkelt bestille time på våre hjemmesider.

Nye og brukte biler fra Hyundai og Mazda finner du hos bilforhandleren Sulland Lillehammer.

Hos Toyota Sulland Lillehammer har vi et stort antall personbiler og varebiler i sortimentet. Velg mellom nye og brukte modeller, blant dem hybridbilen RAV4, elbilen Toyota bZ4X, Corolla , Yaris, GR Supra, Camry, Proace, Land Cruiser og Hilux.

Trygt kjøp av bruktbil

Hos alle våre fire bilforhandlere i Lillehammer, finner du et godt utvalg av bruktbiler fra mange forskjellige bilmerker. Ved kjøp av bruktbil hos oss, er du sikret en korrekt og fullstendig tilstandsrapport og all servicehistorikk. 

Bruktbilene leveres med garanti fra tre måneder til fem år. I tillegg har du bytterett og fem års reklamasjonsrett ved skjulte feil og mangler. 

Hos Sulland har vi rimelige og gode løsninger for både bilforsikring og finansiering av bilkjøpet, enten det er ny bil eller bruktbil.

Dersom du ikke bor i Lillehammer-området, kan vi frakte din nye bruktbil til deg. Pris på frakt settes ut fra leveringsadressen.

Verkstedtjenester i Lillehammer

Anbefalt og regelmessig vedlikehold sørger for at du har en bil som holder i mange år. Sullands bilforhandlere har verksteder med kompetente og dyktige mekanikere, så her har du verkstedtjenester, service og hjelpen du trenger nært deg. Du får også utført  EU-kontroll hos alle våre fire godkjente bilverksted i Lillehammer. 

Det er enkelt å bestille verkstedtjenester i Lillehammer. Sullands bilforhandlere kan hjelpe deg med blant annet: 

Taksering av bilskader

Kunder hos Sulland har gratis bilskadeavtale. Den inkluderer blant annet kostnadsfri frakt til nærmeste Sulland bilskadesenter, to års garanti på reparasjoner, hjelp til taksering og kontakt med forsikringsselskap og hjelp med å skaffe leiebil. Du kan enkelt bestille taksering via nettsidene til Sulland Bilskade Lillehammer.

Skifte av dekk og dekkhotell

Hos våre bilforhandlere i Lillehammer kan du også bestille skifte av dekk. Vi er også behjelpelige med dekkhotell med forsvarlig oppbevaring av bildekkene. 

Inkludert i prisen for dekkhotellet er en sjekk av dekkene for hver sesong og før de skiftes. Vi vasker både dekk og felger før de lagres, og vi kontrollerer at dekkene har godkjent mønsterdybde, er skadefri og i god stand.

Sulland veivisere

Vi i Sulland er stolte av å presentere mennesker vi mener har vært veivisere gjennom ekstraordinære prestasjoner og gode verdier. Å vise vei krever mot og styrke, selv om livet ikke alltid er en rett strekning.

Utforsk Sulland veivisere

Sullandkonto

Sullandkonto gir deg rentefri delbetaling i opptil 12 måneder. Alltid 30–60 dagers fri kreditt. Det er en smart og enkel måte for våre kunder og betale en verkstedkostnad, særs om den er uforutsigbar.