Verkstedtjenester

Service og reparasjon

Sulland har merkeverksteder for 12 ulike bilmerker. I tillegg utfører vi også verkstedtjenester på andre bilmerker.

Bestill time

Service eldre biler

Hold bilen din godt vedlikeholdt selv om den er eldre enn 5 år.

Bestill time

EU-kontroll

EU-kontroll eller periodisk kjøretøykontroll er en obligatorisk kontrollordning for alle biler.

Bestill EU-kontroll

Dekkskift

Vinter- eller sommerdekk. Vi hjelper deg med ditt dekkskift. Trenger du nye dekk fikser vi det også.

Bestill dekkskift

Steinsprut

En liten stein i stor fart inn i frontruten og steinsprutskaden er et faktum. Men tar du et umiddelbart grep når uhellet først er ute, kan du spare både tid og penger - samt øke sikkerheten i trafikken.

Bestill time

Skifte av frontrute

Når uhellet er ute kan du få god og kvalifisert veiledning med merkegodkjente rutereparasjoner hos Sulland.

Bestill time

Bilskade

Hvis uhellet er ute, har vi en gratis skadeserviceavtale å tilby deg som er kunde hos Sulland.

Finn nærmeste bilskadesenter

Sullandkonto

Sullandkonto gir deg rentefri delbetaling i opptil 12 måneder. Alltid 30–60 dagers fri kreditt. Det er en smart og enkel måte for våre kunder og betale en verkstedkostnad, særs om den er uforutsigbar.

Med-deg-hele-veien

Våre bruktbiler i Gjøvik

Noen av våre bruktbiler i Gjøvik akkurat nå:

Kan leveres i hele landet
Toyota Proace

Toyota

Proace
 
359 000,-
2019
60252 km
Toyota Sulland Gjøvik

Toyota Proace 2,0 D 122 Comfort L1H1 4x4 Krok l Komplett service 2019, 60 252 km, kr 359 000,-

Les mer om bilen
Kan leveres i hele landet
BMW X5

BMW

X5
 
349 000,-
2016
163050 km
Sulland Gjøvik BMW

BMW X5 xDrive40e iPerformance 313hk EU 2025 l M-sport l Krok 2016, 163 050 km, kr 349 000,-

Les mer om bilen
Kan leveres i hele landet
Suzuki Vitara

Suzuki

Vitara
 
409 000,-
2022
8500 km
Sulland Gjøvik Ford

Suzuki Vitara AllGrip 130hk 48V Hybrid GLX 2022, 8 500 km, kr 409 000,-

Les mer om bilen
Kan leveres i hele landet
Volkswagen Caddy

Volkswagen

Caddy
 
429 900,-
2022
19000 km
Sulland Gjøvik

Volkswagen Caddy Cargo 2,0 TDI 122hk aut LED/DSG/ACC+++ 2022, 19 000 km, kr 429 900,-

Les mer om bilen

Vi har 129 bruktbiler tilgjengelig i Gjøvik akkurat nå.

Se alle bruktbiler
129

Sulland tilbyr gode fordeler til deg som skal kjøpe bruktbil

Fordelen med å kjøpe bruktbil er at du kan få mye igjen for pengene dersom du kjøper rett bil. Du får en rekke fordeler når du kjøper bruktbil hos oss.

Se Sulland fordelene

Våre bilforhandlere i Gjøvik 

Planlegger du kjøp av ny bil, eller kanskje bruktbil? Ønsker du verkstedtjenester, service eller EU-kontroll på bilen din? Hos Sullands bilforhandlere og merkeverksteder i Gjøvik får du hjelpen du trenger.

Våre bilforhandlere og merkeverksteder har spesialkompetanse på noen av Norges mest populære bilmerker. Det betyr at mekanikere og andre fagfolk alltid er opplærte, oppdaterte og spesialister på sine bilmerker. Når det er sagt: Vi utfører service, verkstedtjenester og EU-kontroller på alle biler, uansett merke og modell. Hos våre bilforhandlere i Gjøvik er alle velkomne.

Våre bilmerker

Sulland har bilforhandlere og merkeverksteder for 12 ulike bilmerker i Norge. Disse ni bilmerkene finner du hos våre bilforhandlere i Gjøvik:

  • Mazda
  • Hyundai
  • VOYAH
  • Ford
  • Isuzu
  • Mitsubishi
  • Suzuki
  • Toyota
  • BMW

Finn din nye BMW eller Toyota

Sulland Gjøvik BMW har lang tradisjon med salg av ny og brukt BMW i mange ulike modeller: plug-in hybrid, elbiler, SUV, stasjonsvogn, sedan og firehjulstrekk. Vi har BMW-merkeverksted, og ønsker du å prøvekjøre det som kan bli din nye BMW, kan du enkelt bestille time på våre hjemmesider.

Om du skal ha ny Toyota, eller leter etter en bruktbil av samme bilmerke, finner du mange modeller hos Toyota Sulland Gjøvik. Og på vårt Toyota-merkeverksted får du hjelp til smått og stort. Vi har Toyota-biler for alle behov, blant annet elbiler, hybrid-biler, SUVer, familiebiler, sportsbiler samt varebiler som går på ulike typer drivstoff.

Forhandler Ford, Isuzu og Suzuki

Er du på jakt etter en brukt eller ny Ford kan du ta turen innom Sulland Gjøvik Ford. Vi har forhandlet bilmerket i en årrekke og har en rekke Ford-modeller tilgjengelig, blant annet ladbare hybridbiler, elbiler, SUV, personbiler og varebiler. 

Hos bilforhandleren Sulland Gjøvik Ford finner du også det japanske bilmerket Isuzu med blant annet robuste bestselgermodellen D-Max. Vi er også forhandler av Suzuki som er som skapt for norske veier og med et stort utvalg av både SUVer, firehjulstrekkere og plug-in hybrid.

Du finner merkeverksteder for både Ford, Isuzu og Suzuki hos bilforhandler Sulland Gjøvik Ford.

Stort utvalg av Mazda, Hyundai, Mitsubishi og VOYAH

Bilforhandleren Sulland Gjøvik har lang tradisjon med salg av Mazda. Vi har flere nye Mazda-modeller, både hybrid, elbil og svært drivstoffeffektive bensinbiler. Service og reparasjoner får du hos vårt  Mazda merkeverksted.

Vi har også lang erfaring med salg av Hyundai og fører mange nye elbiler fra bilmerket, samt ladbare hybridbiler. Med vårt Hyundai merkeverksted i Gjøvik, er veien kort til service og hjelp når det trengs.

En av nykommerne som har slått an blant norske bilkjøpere, er elbilen VOYAH. Er du nysgjerrig og ønsker å teste denne kinesiske el-SUVen, kan du bestille prøvekjøring hos oss. Og hos vårt verksted for VOYAH får du hjelp til alt du måtte trenge av service og reparasjoner.

I tillegg til Mazda, Hyundai og VOYAH, har vi også lang erfaring med salg av japanske Mitsubishi og har dedikerte mekanikere på vårt merkeverksted

Trygt kjøp av bruktbil

Hos Sullands bilforhandlere i Gjøvik finner du et godt utvalg av bruktbiler fra mange forskjellige bilmerker. Ved kjøp av bruktbil hos oss, er du sikret en korrekt og fullstendig tilstandsrapport og all servicehistorikk. 

Bruktbilene leveres med garanti fra tre måneder til fem år. I tillegg har du bytterett og fem års reklamasjonsrett ved skjulte feil og mangler. 

Hos Sulland har vi rimelige og gode løsninger for både bilforsikring og finansiering av bilkjøpet, enten det er ny bil eller bruktbil.

Dersom du ikke bor i eller nært Gjøvik, kan vi frakte din nye bruktbil til deg. Pris på frakt settes ut fra leveringsadressen.

Verkstedtjenester i Gjøvik

Anbefalt og regelmessig vedlikehold sørger for at du har en bil som holder i mange år. Sullands bilforhandlere har verksteder med kompetente og dyktige mekanikere, så her har du verkstedtjenester, service og hjelpen du trenger nært deg. Du får også utført  EU-kontroll hos våre bilforhandlere.

Det er enkelt å bestille verkstedtjenester i Gjøvik. Sullands bilforhandlere kan hjelpe deg med blant annet: 

Taksering av bilskader

Kunder hos Sulland har gratis bilskadeavtale. Den inkluderer blant annet kostnadsfri frakt til Sulland Bilskade Gjøvik eller ditt nærmeste bilskadesenter. Du får også to års garanti på reparasjoner, hjelp til taksering og kontakt med forsikringsselskap og hjelp med å skaffe leiebil. 

Skifte av dekk og dekkhotell

Hos bilforhandlerne i Gjøvik kan du også bestille skifte av dekk. Vi er også behjelpelige med dekkhotell med forsvarlig oppbevaring av bildekkene. 

Inkludert i prisen for dekkhotellet er en sjekk av dekkene for hver sesong og før de skiftes. Vi vasker både dekk og felger før de lagres, og vi kontrollerer at dekkene har godkjent mønsterdybde, er skadefri og i god stand.

Våre bilmerker i Gjøvik

Våre biler er klare for prøvekjøring og bestilling. Her viser vi tilgjengelige bilmerker i Gjøvik.

Finner du ikke bilmerket du var på jakt etter? Gå til vår merkeoversikt.

Til merkeoversikten

Sulland veivisere

Vi i Sulland er stolte av å presentere mennesker vi mener har vært veivisere gjennom ekstraordinære prestasjoner og gode verdier. Å vise vei krever mot og styrke, selv om livet ikke alltid er en rett strekning.

Søk midler i Veiviserfondet

Sulland gir hvert år støtte til konkrete, positive formål gjennom vårt Veiviserfond. Fra og med 2022 skal vi årlig dele ut 1.000.000 til lag, foreninger, ideelle organisasjoner og veivisere.

Søk midler i Veiviserfondet her