Våre forhandlere i Kongsvinger ser frem til ditt besøk

Våre bilmerker

Visste du at du kan filtrere nybiler og innhold på nettsiden etter det bilmerket du er interessert i? Velg blant våre 13 bransjeledende bilmerker så ordner vi resten. Her viser vi tilgjengelige bilmerker i Kongsvinger.

På utkikk etter bruktbil?

Vi har 78 bruktbiler tilgjengelig i Kongsvinger akkurat nå.

Verkstedtjenester

Vi er her enten du har behov for service, skal skifte dekk for ny sesong eller bare har vært litt uheldig. Med verksteder rundt omkring i hele Norge skal vi bistå med å få deg på veien igjen.

Dekkskift

Vinter- eller sommerdekk. Vi hjelper deg med ditt dekkskift. Trenger du nye dekk fikser vi det.

Bilskade

Hvis uhellet er ute, har vi en gratis skadeserviceavtale å tilby deg som er kunde hos Sulland.

Service og reparasjon

Vi hjelper deg til et problemfritt bilhold og utfører verksted-tjenester på alle merker.

EU-kontroll (PKK)

EU-kontroll er en obligatorisk kontroll som sørger for en sikrere og mer miljøvennlig bilpark.

Steinsprut

Reparasjon av steinsprutskader koster deg ingenting så lenge du har kasko eller delkasko.

Skifte av frontrute

Få en god og kvalifisert veiledning med merkegodkjente rutereparasjoner hos Sulland.

Service eldre biler

Hold bilen din godt vedlikeholdt selv om den er eldre enn 5 år.

Våre bilforhandlere i Kongsvinger

Planlegger du kjøp av ny bil, eller kanskje bruktbil? Ønsker du verkstedtjenester, service eller EU-kontroll på bilen din? Hos Sullands bilforhandlere og merkeverksteder i Kongsvinger får du hjelpen du trenger.

Våre bilforhandlere og merkeverksteder har spesialkompetanse på noen av Norges mest populære bilmerker. Det betyr at mekanikere og andre fagfolk alltid er opplærte, oppdaterte og spesialister på sine bilmerker. Når det er sagt: Vi utfører service, verkstedtjenester og EU-kontroller på alle biler, uansett merke og modell. Hos våre bilforhandlere i Kongsvinger er alle velkomne.

Våre bilmerker

Sulland har bilforhandlere og merkeverksteder for 13 ulike bilmerker i Norge. Disse finner du i Kongsvinger:

  • Ford
  • Toyota
  • Mazda
  • Hyundai

Finn din nye Ford, Mazda eller Hyundai

Bilforhandleren Sulland Kongsvinger har lang tradisjon med salg av Ford. Vi fører mange av Ford-modellene, blant annet ladbare hybridbiler, elbiler, SUV, personbiler og varebiler. 

Sullands bilforhandler på Kongsvinger har også lang erfaring med salg av Mazda. Vi har flere nye Mazda-modeller, både hybrid, elbil og svært drivstoffeffektive bensinbiler. 

I tillegg til Ford og Mazda, har vi også lang erfaring med salg av Hyundai. Vi fører mange nye elbiler fra bilmerket, samt ladbare hybridbiler. 

Og selvfølgelig har vi også merkeverksteder for både Ford, Mazda og Hyundai.

Stort utvalg av Toyota

Om du skal ha ny Toyota, finner du mange modeller hos Toyota Sulland Kongsvinger

Vi har Toyota-biler for alle behov, blant annet elbiler, hybrid-biler, SUVer, familiebiler, sportsbiler samt varebiler som går på strøm, bensin eller diesel. 

Trygt kjøp av bruktbil

Hos Sullands bilforhandlere i Kongsvinger finner du et godt utvalg av bruktbiler fra mange forskjellige bilmerker. Ved kjøp av bruktbil hos oss, er du sikret en korrekt og fullstendig tilstandsrapport og all servicehistorikk. 

Bruktbilene leveres med garanti fra tre måneder til fem år. I tillegg har du bytterett og fem års reklamasjonsrett ved skjulte feil og mangler. 

Hos Sulland har vi rimelige og gode løsninger for både bilforsikring og finansiering av bilkjøpet, enten det er ny bil eller bruktbil.

Dersom du ikke bor i eller nært Kongsvinger, kan vi frakte din nye bruktbil til deg. Pris på frakt settes ut fra leveringsadressen.

Verkstedtjenester i Kongsvinger

Anbefalt og regelmessig vedlikehold sørger for at du har en bil som holder i mange år. Sullands bilforhandlere har verksteder med kompetente og dyktige mekanikere, så her har du verkstedtjenester, service og hjelpen du trenger nært deg. Du får også utført  EU-kontroll hos våre bilforhandlere.

Det er enkelt å bestille verkstedtjenester i Kongsvinger. Sullands bilforhandlere kan hjelpe deg med blant annet: 

Taksering av bilskader

Kunder hos Sulland har gratis bilskadeavtale. Den inkluderer blant annet kostnadsfri frakt til Sulland Bilskade Kongsvinger eller ditt nærmeste bilskadesenter. Du får også to års garanti på reparasjoner, hjelp til taksering og kontakt med forsikringsselskap og hjelp med å skaffe leiebil. 

Skifte av dekk og dekkhotell

Hos bilforhandlerne i Kongsvinger kan du også bestille skifte av dekk. Vi er også behjelpelige med dekkhotell med forsvarlig oppbevaring av bildekkene. 

Inkludert i prisen for dekkhotellet er en sjekk av dekkene for hver sesong og før de skiftes. Vi vasker både dekk og felger før de lagres, og vi kontrollerer at dekkene har godkjent mønsterdybde, er skadefri og i god stand.

Sulland veivisere

Vi i Sulland er stolte av å presentere mennesker vi mener har vært veivisere gjennom ekstraordinære prestasjoner og gode verdier. Å vise vei krever mot og styrke, selv om livet ikke alltid er en rett strekning.

Utforsk Sulland veivisere

Sullandkonto

Sullandkonto gir deg rentefri delbetaling i opptil 12 måneder. Alltid 30–60 dagers fri kreditt. Det er en smart og enkel måte for våre kunder og betale en verkstedkostnad, særs om den er uforutsigbar.