Meny Lukk
Velg din nærmeste by
Hjem > Artikler > Nyheter > Med deg hele veien i 40 år
Nyheter

Med deg hele veien i 40 år

Med deg hele veien - 40 år med lidenskap, kvalitet og service!

I år fyller Sulland som konsern 40 år! 

Vi feirer 40 år med stolthet, glede og takknemlighet for reisen vi har hatt sammen med våre fantastiske kunder og partnere og vi er stolte av å ha etablert oss som en respektert aktør i det norske bilmarkedet.  Gjennom årene har vi gradvis bygd opp et pålitelig omdømme basert på kvalitet og en lidenskapelig interesse for å skape gode kundeopplevelser. Med et stort utvalg av bilmerker og et bredt nettverk av forhandlere og servicepunkter fra Fredrikstad i sør til Alta i nord, ønsker vi å være en pålitelig støttespiller for alle dine bilbehov. Vi ser frem til å være "Med deg hele veien" i mange år fremover. 

Vi gleder oss til å feire jubileet gjennom året med alle våre kunder! Les mer om historien til Sulland her og følg med for jubileumstilbud og aktiviteter.Det startet i 1984 da Arvid Sulland kjøpte Rimes Auto. Faksimile fra Oppland Arbeiderblad mai 1984.

Hva gjør oss unike?

Erfaring

Med 40 år i bransjen har vi opparbeidet oss en solid kompetanse og erfaring innen bilsalg og service. Vi har hele veien tilpasset oss bransjens skiftende landskap, alltid på jakt etter å finne bedre løsninger hvor gode resultater og den beste kundeopplevelsen er målet.

Kvalitet

Vi setter kvalitet i førersetet, fra de nyeste bilmodellene til våre omfattende servicetjenester. Vårt mål er å levere bilopplevelser av høyeste standard.

Service

"Med deg hele veien" er ikke bare et slagord, det er vår forpliktelse til deg. Våre dedikerte medarbeidere står klare til å gi deg den beste service, enten du kjøper en ny bil eller tar vare på din nåværende.

Jubileumstilbud og feiringer!

For å markere dette spesielle jubileet, vil vi gi dere historier fra kunder i hele landet og tilbakeblikk på hva som har skjedd i konsernet. Men ikke minst ønsker vi å feire ved å gi dere eksklusive tilbud, kampanjer og spennende arrangementer gjennom året. Følg med for å sikre deg unike jubileumsfordeler og være med på feiringen! 


Bli med oss på reisen fremover!

Vi ønsker å takke alle våre kunder, ansatte og samarbeidspartnere for 40 fantastiske år. Sammen har vi skapt minner, bygget tillit og formet fremtiden for Sulland-konsernet.

La oss fortsette reisen sammen - Med-deg-hele-veien-i-40-år!

Takk for at du er en del av Sulland-familien.