Meny Lukk
Velg din nærmeste by
Hjem > Artikler > Nyheter > Sulland Open 2020
Nyheter

Sulland Open 2020

Sulland Open ble arrangert på Atlungstad for 13. året på rad. Siden 2007 har Sulland invitert kunder og samareidspartere til den tradisjonsrike golfturneringen på det som må sies å være Norges fineste golfbane! Se bilder, film og resultater her:

I år ble Sulland Open litt annerledes enn tidligere. Egentlig skulle turneringen vært arrangert i slutten av mai, men grunnet Covid-19 ble det utsatt til lørdag 29. august. Ekstra forhåndsregler ble tatt med hensyn til smittevern, og alle deltakerne var flinke til å holde en "golfkølle lengdes avstand", bruke Antibac og generelt være ekstra forsiktig. Det ble en fantastisk dag med nydelig vær og upåklagelige forhold. Tusen takk til Atlungstad for god service og nydelige forhold.

100 deltakere deltok på årets turnering. Bilene utstilt var blant annet: Ford Explorer larbar hybrid, Toyota Supra, MINI electric, Hyundai KONA electric, BMW 330e xDrive Touring og Toyota RAV4 hybrid.

Turneringen er åpen for alle kunder og samarbeidspartnere av Sulland Gruppen. Deltaker må ha amatørstatus, antall spillere er maks 100 stk. og turneringsformen er Stableford. Det konkurreres i tre ulie klasser:

Klasse A: hcp 0 - 12,4
Klasse B: hcp 12,5 - 28,4
Klasse C: hcp 28,5 -
I tillegg premieres Longest Drive for dame/herre og Closest to pin. 

Vinnere klasse A: 
1: Thomas Vermund
2: Tommy Østlund
3: Kjetil Landgraff Ekern

Vinnere klasse B:
1: Frode Fredriksen
2: Øyvind Mathisen
3: Per Arne Myhre

Vinnere klasse C:
1: Harry Erik Ladim Helmersen
2: Tom Gullberg
3: Nils Arne Nordheim

Longest Drive - Damer:
Hege By


Longest Drive - Herrer:
Thomas Vermund

Closest to pin:
Her fikk John Mair (76) Hole in One på Hull 6! Vi gratulerer så mye. 

Se film fra arrangementet, og bla med pilene i bildegalleriet under for å se flere bilder.På Hull 16 ble det som alltid arrangert "Hole in One-konkurranse". I år var premien den nye Ford Mustang Mach-E First Edition til en verdi av 599.000 kr.Hull 16 er ikke et enkelt hull med 163 meter fra utslag til hullet. Likevel var en av deltakerne kun drøyt 20 centimeter fra hullet! Nærmere kommer man nesten ikke! PS: John Meir fikk Hole in One på Hull 6, og dessverre ikke på Hull 16 hvor konkurransen var. John fikk likevel et gavekort på 1000 kr i "trøstepremie".
Så nære var en av deltakerne på Hull 16: 


Vi vil takke alle deltakerne for en fantastisk dag, og ikke minst gjengen på Atlungstad for ypperlig service og perfekte forhold. 
Vi sees igjen neste år!